Όφη-Παναθηναϊκός 0-1: Είναι αργά πλέον για μπάλα και αποτελέσματα...


Ναι ,ο Παναθηναϊκός έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο μετά απο καιρό.
Ναι ,πήρε ένα διπλό σε μια δύσκολη έδρα ,με χαρακτηριστική άνεση.
Ναι ,η ομάδα έδειξε διάθεση και ενδιαφέρον για το ματς.

Ε και; Τι να τα κάνω τώρα; Χάθηκε το πρωτάθλημα μάγκες. Πάει...

Όπως ποτέ δεν με ενδιέφερε η δεύτερη θέση ,έτσι και τώρα αρνούμαι να μπω στο τριπάκι να αγωνιώ για το αν η ομάδα θα κατακτήσει εν τέλει την προνομιούχο θέση που οδηγεί στα προκριματικά του champions league. Εδώ δεν με έκαιγε όταν υπήρχε λόγος για την επόμενη χρονιά ,τώρα θα με νοιάξει που η ομάδα ολόκληρη είναι στον αέρα; Είτε δεύτερος ,είτε τρίτος ,είτε τέταρτος ,το ίδιο μου κάνει. Όπως έγραφε σωστά και ένα πανί κάποτε ,οι δεύτερες θέσεις είναι για τους λογιστές. Ε πλέον και αυτοί αδιάφοροι είναι ..λες και θα πληρωθούν.

Την ωραία και υποφερτή μπάλα ,όπως και τα νικηφόρα αποτελέσματα ,πριν 3 εβδομάδες τα θέλαμε με τον Πάοκ και την Άεκ. Εκεί έπρεπε οι παίκτες να βρουν την δύναμη και να υπερνικήσουν τις όποιες δυσκολίες. Δυστυχώς όμως ,εκεί που έπρεπε το μάτι τους δεν γυάλιζε. Πλέον το πουλάκι πέταξε..

Και αυτά δεν τα λέω ,για να αναιρέσω τις εξωαγωνιστικές αδικίες. Άλλο το ένα ,άλλο το άλλο.

Το μόνο που μπορεί για μένα να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στην παρούσα φάση ,θα είναι να αρχίζει να βάζει ο Φερέϊρα νεαρούς παίκτες και να τους ξεκινάει και στο αρχικό σχήμα ,ώστε να ψηθούν απο φέτος. Θα μιλούσα και για άλλα κέρδη ,όπως δουλειά στα συστήματα ,στην νοοτροπία ,στην ομοιογένεια της ομάδας ,αλλά που να γίνουν όλα αυτά όταν το καλοκαίρι θα φύγει το μισό ρόστερ..

Για μένα κάθε χρονιά ,όταν ξεκινούσε η περίοδος διεκδίκησης της δεύτερης θέσης ήταν ό,τι πιο μίζερο και καταθληπτικό και περίμενα πως και πως την καλοκαιρινή προετοιμασία και την νέα αγωνιστική χρονιά. Τώρα ,δεν ξέρω αν θα είναι πιο καταθληπτικά και μίζερα εκείνη την περίοδο..

ΥΣ: Πάντως αν η ΠΑΕ έκανε τελικά την έφεση για το κεκλεισμένων με τον Πάοκ και την τρώγαμε στο ματς με τον γαύρο ,θα ήμασταν σίγουρα όχι τόσο χαμένοι.. Μετά Χριστόν προφήτης θα μου πείτε ,αλλά ...

ΥΣ2: Χριστοδουλόπουλος: Να δείτε που θα προσπαθήσει να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας. Εντός κι εκτός...

Σχόλια

  1. Πες με τρελο αλλα θα προτιμουσα να μην παιζαμε σημερα μπαλα.Τωρα νιωθω λες και παιζουν με τα νευρα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου