Τρίφυλλα Υστερόγραφα Vol.4


13 Τρίφυλλα Υστερόγραφα σχολιάζοντας την εβδομάδα που μας πέρασε ..
ΥΣ.1
Για τους Αγγελόπουλους δεν έχω κακή γνώμη επειδή ασχολούνται με τον γαύρο. Αντιθέτως μάλιστα τους θεωρώ πολύ αξιοπρεπείς ανθρώπους και γενικά την οικογένεια τους (όχι προς Θόδωρα2004 μεριά). Αλλά απο ότι φαίνεται στην Ελλάδα άμα δε γίνεις γραφικός ,δεν κερδίζεις την εύνοια του κόσμου. Και επειδή η άτυπη αποχή των οργανωμένων ,τους πόνεσε και τους πονάει προσπαθούν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Έχουν ρίξει τόσα φράγκα ,αλλά δεν είναι κακό να παραδεχτούν ότι έτυχε να πέσουν πάνω στην καλύτερο ομαδικό τμήμα που έβγαλε ποτέ ο Ελληνικός Αθλητισμός και να παραδεχτούν την ανωτερότητα του Παναθηναϊκού.
Κρίμα ..

ΥΣ.2
2-0 o γαύρος τον Πανιώνιο ,πρώτο ματς μετά απο αυτό της Ρωσίας και το διπλό που τους ανοίγει τον δρόμο για την πρόκριση στους 16 του Europa League κι όμως στο γήπεδο μουγκαμάρα. Ειδικά απο το 75' και μετά το Καραϊσκάκη ήταν εκκλησία και τίποτα δεν ακουγόταν. Μέχρι και οι σημαίες ,οι περισσότερες ,κατέβηκαν. Αυτό για όσους μπαίνουν στην διαδικασία να συγκρίνουν την Θύρα 13 με με τους γαύρους. Ακόμη κι έτσι που είμαστε (που έχουμε πέσει κατ εμέ σε σύγκριση με 5-6 χρονάκια πίσω) ,δεν τίθεται θέμα σύγκρισης..

ΥΣ.3
Μιας και ξεκίνησα με γαύρους ,να μην αφιερώσω και ένα κομμάτι ,για την επέτειο του 1 έτους που κλείσαμε χθες απο το ντέρμπι της ντροπής. Όταν τα παιδιά μετά απο 10-20 χρόνια θα ακούνε ιστορίες για αδικίες ,ψευτοτραμπουκισμούς και στημένους διαιτητές ,τότε αυτό το ματς θα μνημονεύεται.. όπως το στήσιμο της Ριζούπολης. Και ίσως το περυσινό να ήταν μεγαλύτερης έκτασης ..με κάθε επιφύλαξη.

ΥΣ.4
Κι όμως υπάρχουν κάποιοι ακόμη που προσπαθούν να μας πείσουν πως το διαιτητικό τρίο ,τέταρτος και παρατηρητής δεν ήταν στημένοι. Αρκεί να δείτε το παρακάτω βίντεο. Γιατί ο Καλόπουλος και οι επόπες δεν ήταν στημένοι επειδή μπορεί να μην είδαν το γκολ του Κατσουράνη ,το πέναλτι του Νίνη και το γκολ του Τζιμπούρ. 3 ανθρώπινα λάθη ,όπως λένε ..δεκτόν! Αυτό που δεν μπορούν να πείσουν κανέναν -εξαιρούνται τα πρόβατα και οι στημένοι- είναι τα φάουλ που είτε δεν σφύριζαν είτε δεν τιμωρούσαν και γινόντουσαν κατ επανάληψη μπροστά στα μάτια τους. Εκεί δικαιολογίες όσο και να θέλουν ,δεν υπάρχουν ..

ΥΣ.5
Θέμα Βασιλαρά και απόλυση απο Gazzetta και Leoforos. Το ποιος έριξε σύρμα ,ώστε να φύγει ,και τι ..επιχειρήματα μπορεί να ακούστηκαν ,εύκολα μπορεί να το φανταστεί κάποιος. Έτσι κι αλλιώς ο ίδιος ο Βασιλαράς ξεκαθαρίζει πως η απόλυση του ήρθε απο Πειραιά μεριά. Προφανώς αυτά που έγραφε και ο τρόπος που τα έγραφε ,ενοχλούσαν πολύ και επειδή διαβάζονταν και πολύ τα κείμενα του ,η απομάκρυνση του ήταν επιβεβλημένη. Μίλησε κάποιος για φίμωση;

ΥΣ.6
Και επειδή κάθε αρνητικό γεγονός μπορεί να έχει και θετικές επιπτώσεις ,μάλλον δεν θα ήταν άσχημο -πλέον- να αρχίζει να στριφογυρνάει στο μυαλό όλο και περισσότερων ,η δημιουργία ενός ..υπερ-Παναθηναϊκού site. Με συμμετοχή δημοσιογράφων-οπαδών και blogs. Όλες οι Παναθηναϊκές φωνές ενωμένες σε ένα πραγματικά ανεξάρτητο site που δεν θα έχει τις πλάτες κανενός gazzetta και sport24 ,ούτε θα χαρτζιλικώνεται απο κανέναν παράγοντα. Ένα site που θα ενημερώνει τον κόσμο μας  έγκαιρα και έγκυρα ,θα είναι χώρος συζήτησης και θα φιλοξενεί ποικίλες απόψεις (όχι για πόλωση κλίματος ,αλλά για ποικιλία που κάνει και καλό). Πιστεύετε πως δεν θα πετύχαινε κάτι τέτοιο; Το θέμα είναι πόσοι θα είχαν τα @@ για κάτι τέτοιο..

YΣ.7
Ο Γκότζος πάλι έγραφε ή μάλλον πως ήξερε για ..στημένα επεισόδια. Απο που τα μαθαίνει επιτέλους; Δεν μας λέει και εμάς. Γιατί λέει πως στην Λιβαδειά δικαιώθηκε και μόνο που δεν έβγαλε σημαίες να το πανηγυρίσει. Ασχέτως αν ήξερε και ο ίδιος τι ρόλο έπαιζε η Αστυνομία σε εκείνο το ματς. Τελικά οι προφητείες του δεν βγήκαν στο ματς με τον Εργοτέλη. Μπορεί και κρίμα ..θα συμπλήρωνα εγώ.

YΣ.8
Λέει τα βρήκε ο Καραγκούνης με τον Φερέιρα για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τον πανηγυρισμό του πρώτου στο ματς με την Ξάνθη. Δεν μπορώ να μην παραδεχτώ πως μου κανε εντύπωση όταν είδα την χειρονομία του Κάρα ,καθώς δεν τον έχω για τέτοιο άνθρωπο. Αλλά ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω προς τα που πήγαινε αυτή η κίνηση. Είπε στον Πορτογάλο πως δεν την έκανε για αυτόν ..αλλά για που; Στον κόσμο;

ΥΣ.9
Το ντέρμπι με τον γαύρο πλησιάζει και τα πράγματα είναι απλά. Νικάνε και παίρνουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να νικήσουν και τους διαιτητές και το ξέρουν. Όσον γραφικό κι αν ακούγεται. Έτσι μάθανε απο πέρυσι ,έτσι ξέρουν πως πάει και φέτος. Έτσι είναι το Μαρινάκειο Πρωτάθλημα. Για αυτό και θα μιλάμε (ένας ακόμη λόγος) για το ..8ο θαύμα αν καταφέρουμε και πάρουμε την κούπα.

ΥΣ.9
Στο Βόλλευ τα κλασικά για να μην ..ξεχνιόμαστε. Ήττα και απο την Κηφισιά ,κολλημένοι στον πάτο ,έρχονται πιο δύσκολες μέρες με χρέη που εκρεμούν αλλά ποιος νοιάζεται; Και απορώ ..υπάρχει πιο πάτος απο την Α2;

ΥΣ.10
Και να δείτε που τελικά δεν θα πέσουμε ..όχι επειδή θα μαζέψουμε πόντους και θα σωθούμε ,αλλά επειδή το καλοκαίρι αμφιβάλλω αν οι μισές ομάδες της Α1 θα μπορούν να πάρουν πιστοποιητικό . Μεταγραφικές ενισχύσεις απο Α2 θα έχουμε μπας και βγει το πρωτάθλημα ..

YΣ.11
Πάντως τον Μπίαρσμιρ τον έχετε δει; Εντάξει ,δεν είναι και ό,τι καλύτερο έχω δει σε στόπερ ,αλλά μια χαρά την παλεύει και ανταποκρίνεται στα ματς που έχει παίξει. Μην τον ματιάσουμε και να είναι μια λύση για τον Φερέϊρα.

YΣ.12
Πάντως η ..νέα τάξη πραγμάτων στον γαύρο δεν αστειεύεται. Φαίνεται πως δεν είχαν σε καμία υπόληψη τον κυρ Σωκράτη και το σύστημα του και μετά τον Μαρινάκη ,είμαστε σε θέση να απολαύσουμε -για όσο κρατήσει αυτό το show- τον Κώστα Καραπαπά-ρα. Αυτό που λέμε όνομα και πράγμα. Προσπαθεί να φέρει το έργο του εις πέρας και να γίνει με το σπαθί του μέλος της dream team  των γραφικών της ΠΑΕ γαύρος. Μην σας πω θα τους πάρει και όλους παραμάζωμα ..

ΥΣ.13
Πραγματικά σας το λέω ,ήθελα όσο τίποτα να αφιερώσω και τα 13 υστερόγραφα στον Βλάσαρο τον Τσάκα ,αλλά το παλικάρι μου μέχρι και την στιγμή που σας γράφω δεν έχει κάνει εμφάνιση. Αν και μας διαβεβαίωσε πως στις 11 του Μάρτη θα είναι μεγαλομέτοχοι οι Άραβες του ,οπότε προς τι λόγος για ανησυχία; Αν και να δείτε που στις 11/3 θα αποφασίσει πως το deal θα θέλει να το τελειώσει την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος μαζί με την φιέστα της ομάδος για να δώσει έτσι έναν πιο πανηγυρικό τόνο..
ΒΛΑΣΣΗ ΖΟΥΜΕ-ΜΕ ΠΟΥΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!









Σχόλια

  1. γιατί δεν βγαινει ο τζιγγερ στο τηλεφωνο?? Συμφωνω σε ολα και κυριως στο ενα και μοναδικο παναθηναικο site..
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου