Σχετικά με την Uefa: Ημέρα κρίσης είναι η 20η Μαρτίου. Όχι η 31η.


Δικαίως είναι το πρώτο θέμα που παίζει στην Παναθηναϊκή επικαιρότητα.Για μένα δεν αποτελεί είδηση η χθεσινή ποινή-αναστολή της uefa. Είδηση θα αποτελεί αν στις 20 Μαρτίου η ΠΑΕ δεν έχει τα 8 εκατομμύρια ώστε να πληρώσει τις ληξηπρόθεσμες οφειλές της.

Αν δεν μπορέσει να βρει αυτό το ποσό ,τότε η 31η Μαρτίου ,απλά θα μας βρει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων και τότε θα
ξεκινήσει ένας νέος φαύλος κύκλος ,αφού χωρίς τα λεφτά του champions league ή του europa league ,τα ταμεία της ΠΑΕ θα παραγίνουν στεγνά ,το καλοκαίρι δεν θα μπορούμε να κάνουμε ούτε τις μεταγραφές που κάναμε φέτος και δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε κανένα όνομα στην ομάδα.

Πρέπει να βρεθεί άνθρωπος ή άνθρωποι που θα βάλουν λεφτά. Το δάνειο για μένα αποτελεί πρόσκαιρη λύση ,μιας και θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε την εξόφληση του ,πάλι με πιθανώς άδεια ταμεία του χρόνου.

Αν θέλετε την προσωπική μου εκτίμηση ,δεν είμαι πολύ αισιόδοξος πως θα βρεθεί άνθρωπος να βάλει λεφτά. Και επαναλαμβάνω πως το δάνειο θα λειτουργήσει σαν ναρκωτικό και όχι σαν γιατρειά.

ΥΣ: Βέβαια υπάρχει και μια άλλη άποψη (ρεαλιστική) που έχει να κάνει με το ..brand name Panathinaikos. H Uefa ξέρει πολύ καλά τι οικονομικά θέματα αντιμετωπίζει η Ελλάδα. Αν δεν βρει λύση ο Παναθηναϊκός ,θα βρει λύση η Άεκ; Μόνο με τον γαύρο και τον Πάοκ θα συμμετάσχει απο την Ελλάδα η uefa; Δεν το νομίζω ..οπότε θαρρώ πως θα υπάρχουν και απο μεριάς της uefa ,υποχωρήσεις.

ΥΣ2: Ο Θεοδωρίδης της uefa ,να φανταστώ βοηθάει όσο μπορεί να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για τον Παναθηναϊκό ,έτσι;

Σχόλια