Τζίγγερ έναν Τσάκα τον ξέρεις; Σου λέει τίποτα το όνομα; Θα κάνεις κάτι;


Άλλη μια μέρα πέρασε και ακόμη περιμένουμε ,όχι τα λεφτά που τάζει ο Τσάκας ,αλλά τον Τζίγγερ να σταματήσει πλέον αυτήν την κωμωδία που έχει αφήσει να εξελίσσεται όλους αυτούς τους μήνες στον Παναθηναϊκό (θα έλεγα κιόλας ,για κωμωδία που ο ίδιος έχει στήσει αλλά μη έχοντας τις απαραίτητες πληροφορίες δεν μπορώ να μιλήσω για κάτι τέτοιο). Και ξέρετε γιατί το κάνει;


  • Για να αφήσει το όνομα του Συλλόγου να διασύρεται απο έναν τυχάρπαστο.
  • Για να βάλει τους οπαδούς του Συλλόγου στο τριπάκι να ακούν ονόματα επενδυτών και ποτέ κανείς τους να εμφανίζεται.
  • Για να γράφουν οι φυλλάδες (οι οποίες απο κάπου αντλούν πληροφορίες) για μεταγραφές που θα ρίξουν τα τσιμέντα του Ελ.Βενιζέλος και ο κόσμος να παραμυθιάζεται.
  • Για να συντηρείται η διοικητική α-σταθερότητα (καινούρια λέξη ,όπως οι ..ανενεργές μετοχές).
  • Για να φτάσει η ομάδα ένα βήμα πριν την διάλυση.
  • Για να απαξιωθεί και να φάει αποκλεισμούς απο την Uefa.


Όλα αυτά θέλει να πετύχει ο Τζίγγερ ,μπορεί και ο Βαρδής Βαρδινογιάννης. Να κάνει τον Παναθηναϊκό να μοιάζει με ομάδα συνοικίας και να βάλει μετά τα παπαγαλάκια του ,να λένε για τους αλήτες που διώξανε τους Βαρδινογιάννηδες απο την ομάδα και την κατέστρεψαν εν τέλει.

Αν δεν το καταλαβαίνετε ,αυτό έχει αρχίσει ήδη να γίνεται. Και επειδή όλο και περισσότερος κόσμος ξυπνάει ,τόσο πιο πολύς ντόρος θα γίνεται.

Είτε έχει στήσει την ιστορία Τσάκα ο Τζίγγερ για να κερδίσει όπως λένε χρόνο ,είτε δεν την έχει στήσει ,η συμπεριφορά του επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω που λέω. Είναι ο μοναδικός υπεύθυνος ,αφού δεν τελειώνει μια και καλή την ιστορία ,ανακοινώνοντας την ως μη γενόμενη.

Έχω ξαναπεί πως η δυσφήμιση που έγινε σε αυτόν και στην οικογένεια του απο τις αντιδράσεις του κόσμου τα τελευταία χρόνια ,λογικό είναι να του έχουν δημιουργήσει ένα αίσθημα εκδίκησης. Και ξέρετε ..πίσω απο αυτό το ψεύτικο χαμόγελο του "αποχωρώ" ,ίσως να κρύβεται το πιο καταστροφικό σχέδιο για τον Σύλλογο..

ΥΣ: Μακάρι να βγω ψεύτης και να δώσει εν τέλει τις μετοχές του σε κροίσο που θα θέλει να ρίξει άπειρα φράγκα στην ομάδα ..μακάρι!

Σχόλια