Nέα ερασιτεχνική εμφάνιση χωρίς πάθος ,έφερε ήττα στο ντέρμπι ...ουραγών με την Πάτρα και αγκαλιάζουμε σιγά-σιγά την Α2 και με τα δύο χέρια!

ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ,ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ ,ΤΟ 0,33 ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ,ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΑΚΑ ..
Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ ΣΤΗΝ Α2!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΗΣΗ


Σε ένα ματς που έπρεπε να ψάξεις πολύ για να βρεις ποια ομάδα παίζει χειρότερο βόλλευ ,χάσαμε 3-1 και πλέον απλά ελπίζουμε να γίνει το θαύμα και να μην ανοίξει η διαφορά στους 7 βαθμούς και πέσουμε κατευθείαν στην Α2.

Το πως χάσαμε ,δείχνει για ακόμη μια φορά ,πως εκτός όλων των υπολοίπων η ομάδα δεν έχει και αυτοπεποίθηση ,αφού στο 4ο σετ φτάσαμε να προηγούμαστε με 17-21 και 22-24 και παρόλα αυτά καταφέραμε να το χάσουμε. Μέχρι και σερβίς κάτω απο το φιλέ ,μας αξίωσε ο Θεός να δούμε!

Πάθος η ομάδα δεν είχε ..και αν είχε ,τότε το έδειχνε μέχρι τα μισά του κάθε σετ.

Ο δρόμος είναι δύσκολος και δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος πως θα καταφέρουμε να μην υποβιβαστούμε.

ΥΣ: Κόλεφ ..ούτε στην εξέδρα δεν καθόταν αυτός ο παίκτης επί Βλάση.
ΥΣ2: Υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή που δείχνει τις ηλικίες των παιδιών που αγωνίζονται στην ομάδα και μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του τμήματος. Και οι περισσότεροι δείχνουν να έχουν δυνατότητες ,αλλά μέσα σε όλο το χάος του τμήματος ,που να μιλήσεις με λίγο αισιοδοξία για κάτι;
ΥΣ3: Μετά απο καιρό είχαμε δυναμική εμφάνιση των οπαδών μας. Οι Πατρινοί δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα και βοήθησαν την ομάδα ως ένα σημείο ,αλλά τι να το κάνεις ..αυτοί βαράνε τα σερβίς και κάνουν τις υποδοχές;

Σχόλια

  1. Πέρα απο τον πρόχειρο σχεδιασμό που έγινε το καλοκαίρι το βόλει είναι καθαρά άθλημα ψυχολογίας, και αυτό απεδείχθηκε περίτρανα πέρισυ με τις συνεχόμενες ήττες απο τον Ολυμπιακό με 3-2 σετ. Οπότε και να θέλουνε να βγάλουνε πάθος με την ψυχολογία στο ναδίρ δεν είναι κια εύκολο.
    Και εγώ δεν είμαι αισιόδοξος ότι θα παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία και είναι κάτι για το οποίο θα πρέπει μάλλον να προετοιμαζόμαστε ψυχολογικά.
    Υ.Γ. Θα συμφωνήσω για τον Κόλεφ αλλά όχι μόνο επι Βλάση αλλά και στην ομάδα της περιόδου 2009-2010, μιλάμε δυστυχώς για μεγάλο χάσμα σε ρόστερ,και είναι μόλις δύο χρόνια απόσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω θα σταθω κυριως στο τελευταιο κομματι για τον κοσμο. Πραγματι εκπληκτικη παρουσια του κοσμου,αλλα λιγο αργα δεν αποφασισαν να στηριξουν την ομαδα.;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  Στην Πάτρα και γενικότερα στην επαρχία ο κόσμος του Παναθηναικού ακολουθεί τις ομάδες του συλλόγου. Το πρόβλημα έγκειται στα εντός έδρας ματς όπου δυστυχώς απο την περίοδο 2007-2008 και έπειτα δεν είναι τόσο έντονη η παρουσία του.
    Όσον αφορά τα αγωνιστικά για να πω την αμαρτία μου δεν ξέρω τι θα είναι πιο ντροπιαστικό ο υποβιβασμός στην Α2 η να παραμείνουμε στην κατηγορία και να βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο και να παλεύουμε για την σωτηρία. Όσον αφορά για τα νέα παιδιά αυτό θα έπρεπε να γίνει απο πέρισυ αλλά δυστυχώς ούτε αυτό κατάφεραν να το κάνουν με ομαλό τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όπως επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι τα χρέη θα καθορίσουν πολλά και για την συνέχεια. Ήδη ο Ηρακλής έφαγε τιμωρία για αφαίρεση βαθμών για χρέη σε αθλητές, εάν δεν τα πληρώσει. Η "λυπητερή" δεν θα αργήσει να έρθει και για εμάς και δυστυχώς και τα δικά μας τα χρέη είναι πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου