Ρε Gazzetta ,πως να μην σε λέμε ΓΑΥΡΕΤΑ;; Επισήμως πλέον το νο1 φιμωμένο και γαύρικο site!


To νο1 αθλητικό site είναι πλέον και με την βούλα το νο1 φιμωμένο και γαύρικο site. Κι ας θέλει να αυτοπροβάλεται ως το πιο ανεξάρτητο ΜΜΕ στον Ελληνικό χώρο και να προσπαθεί να φαίνεται ως το κάτι διαφορετικό;

Όντως βασικά ,είναι κάτι το διαφορετικό καθώς αυτό που συνέβη με την απόλυση του Βασιλαρά πήρε διαστάσεις και δεν έμεινε κρυφός ο λόγος που τελικά το site αποφάσισε να τον ..κόψει. Γιατί το Gazzetta είναι γνωστό και για την λογοκρισία που -υποτίθεται πως- δεν κάνει. Αλλά στην περίπτωση του Βασιλαρά είπαν να
κάνουν μια μικρή εξαίρεση και να υποκύψουν στα θελήματα του κ.Μαρινάκη. Και για κακό δικό τους ,κάτι τέτοιο δεν έμεινε κρυφό αφού και ο ίδιος δημοσιογράφος το λέει ευθέως πως απο κει έπεσε σύρμα για την απόλυση του. Τώρα φανταζόμαστε ,που το Gazzetta πέρασε σε νέα-πιο ανεξάρτητη εποχή ,θα σταματήσει και τα επικριτικά -όσο μπορούσαν να είναι- άρθρα προς τον ΚΥΡΙΟ Μαρινάκη. Που ξέρετε ..μπορεί και κάποια μέρα ο Καραπαπάς που απο τον γαύρο έκραζε το gazzetta ,να δίνει αποκλειστικές συνεντεύξεις και να τους κάνει και δώρα ,τίποτα αποκλειστικά.

Τώρα φανταζόμαστε θα έχουν δώσει στον Τάσο Νικολογιάννη και στους υπόλοιπους πράσινους ρεπόρτερ ,τις σχετικές οδηγίες ώστε τα άρθρα τους να είναι πιο soft όσον αφορά τον ΚΥΡΙΟ Μαρινάκη.

ΥΣ: Η άποψη μου για το Gazzetta σαν site και ιδιοκτησία δεν ήταν και ποτέ η καλύτερη. Απλά τα άρθρα τους όσον αφορά τα ενδοΠαναθηναϊκά καθώς και η συμπεριφορά τους στο περυσινό ντέρμπι της ντροπής και στα στημένα ,την θεώρησα ως την ενδεδειγμένη. Αλλά αυτό που έχουν κάνει με τα Leoforos και KatiMagiko αντικατοπτρίζει και την φιλοσοφία αυτού του site. Στον βωμό των clicks και για να μην χάσουν την -υποτιθέμενη- μάσκα του αντικειμενικού και αντί-πορωτικού site ,έχουν φτιάξει τα δύο παιδάκια ώστε απο κει να πορώνουν άνετα και ελεύθερα τον κόσμο.

Σχόλια

  1. Πάντως ο Βασιλαράς έφτιαξε δικό του blog στην διεύθυνση  http://trify-laras.blogspot.com/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου