Eρασιτέχνης Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Ο χρεωμένος ζητάει λεφτά απο τον μπατίρη!


Μετά τα όσα ενδιαφέροντα δήλωσαν οι Μαλακατές και Ακριτίδης για την κατάσταση του ανδρικού βόλλευ (τα οποία αύριο-μεθαύριο θα τα σχολιάσουμε γιατί είναι όντως ενδιαφέροντα) ,θέλω να κάνω ένα μικρό σχόλιο για τα οφειλόμενα των ΠΑΕ και ΚΑΕ προς τον ερασιτέχνη απο τα έσοδα των εισιτηρίων (κανονικά θα έπρεπε να μιλάμε και για τα διαρκείας που εκεί πάντα έπεφτε το κλέψιμο της αρκούδας).

Για την ΠΑΕ το περίμενα. Εντάξει ,λεφτά δεν υπάρχουν ,περιμένανε μερικοί καραγκιόζηδες τον καραγκιόζη τον
Τσάκα ,οπότε δεν μου κάνει και εντύπωση και για αυτό και η λιτή αναφορά του Ακριτίδη πως απλά δεν τους έχουν δώσει τα φράγκα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η αναφορά προς την ΚΑΕ και για οφειλόμενα ,γιατί ούτε και στην καθυστερήσεις πληρωμών έχουμε στο μπάσκετ ,ούτε τα ταμεία είναι στεγνά ,αλλά διοικείται κιόλας απο τους Παύλο και Θαναση Γιαννακόπουλο που δεν είναι άσχετοι με τα θέματα του ερασιτέχνη και κάποτε κάνανε και φασαρίες για παρόμοιες περιπτώσεις με χρωστούμενα απο την ΠΑΕ προς τον ερασιτέχνη.

Πληροφοριακά οι Μαλακατές-Ακριτίδης ενημέρωσαν πως στον ερασιτέχνη έχουν δοθεί λιγοτερα απο 30.000€ και απο όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω ,τα οφειλόμενα ξεπερνάνε τις 300.000€ (100.000.000 δραχμές για όσους δεν το πιάσανε) ή αλλιώς το 1/4 απο τις προσφυγές που έχουν μαζευτεί για το βόλεϊ αντρών. 

Σχόλια