Derby News και Πράσινη: "Παναθηναϊκά" Μέσα Παραπληροφόρησης!

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ 11/1/2012

PLAN DOUBLE ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ..ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ..
ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΟΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ;;


ΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑ ,ΛΕΦΤΑ ΤΩΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ..
ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕ Η
DERBY ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ..



ΑΥΤΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

ΔΥΟ -ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΛΕΟΝ- ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑΔΩΝ.

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ,ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ ..

Σχόλια

  1. zw gia na se dw eleuthero13/12/12 3:13 μ.μ.

    Ειναι ψευτες, προπαγανδιστες και συκοφαντες! Ε, και; Πραγματικα panathinaikos press κανετε πολυ καλη δουλεια και ειστε αξιοι συγχαρητηριων. Δυστυχως ομως απο αυτα που βλεπω γυρω μου, ειναι τοσο δυνατη η προπαγανδα τους που ο,τι και να κανετε εσεις και οσο και να προσπαθει η θυρα 13 να πει την αληθεια στον κοσμο δεν ειναι αρκετα για να τους κοντραρουμε..... απο τον Σεπτεμβρη ολο ψεμματα και αρλουμπες και ο κοσμος κοιμαται.... εδω μας κοβουν τους μισθους και απολυουν κοσμο με το ετσι θελω και δεν κουνιεται φυλλο, στον Παναθηναικο γιατι ο κοσμος να λειτουργησει διαφορετικα; μακαρι να πεσω εξω αλλα ο καρκινος δεν θα μας αφησει συντομα και δεν ξερω αν μας αφησει γενικοτερα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Παναθηναϊκός και οι Παναθηναϊκοί φίλε ,όπως σωστά λες ,ακολουθούν και συμπεριφέρονται όπως η Ελληνική κοινωνία και τα πρωτοφανή μέτρα-προβλήματα δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο.

    Όσον αφορά τις δύο αυτές φυλλάδες ,είναι απλά για να κάνουν το μυαλό κομπόστα (όπως έλεγε κι ένα συγκρότημα παλιά) όσων απέμειναν να τους αγοράζουν.

    Η μεν Derby σε κάθε ευκαιρία προσπαθεί να αγιοποιεί τους Βαρδινογιάννηδες ,προσπαθώντας να αποδείξει πως μόνο σωστά έκανε στην ομάδα και μη επιρρίπτοντας τις ευθύνες που τους αναλογούν. Ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια ,έχει μετατραπεί ως το ανεπίσημο γραφείο τύπου της οικογένειας Βαρδινογιάννη. Αλλά λογικό δεν είναι; Αυτοί τους συντηρούν ,αυτούς δεν θα επαινούν; 

    Η δε Πράσινη κάνει την δική της προπαγάνδα ,ταυτιζόμενη πλέον με την στάση του Τζίγγερ ,ενώ παράλληλα στον βωμό των πωλήσεων προσπαθεί να γίνει ο ..πράσινος Πρωταθλητής ή ο ..βάζελος. Μόνο που ξεχνάει πως οι Παναθηναϊκοί ούτε εφημερίδες στυλ Πρωταθλητή έχουν ανάγκη να διαβάζουν για να παραμυθιάζονται ,ούτε βάζελοι είναι για να πορώνονται στα πλαίσια του φανατισμού που προσπαθεί να προάγει. Για αυτό και οι πωλήσεις της περιορίζονται στα <5.000 φύλλα .

    Καλώς ή κακώς όμως υπάρχουν και οι Παναθηναϊκοί που τους διαβάζουν ή αυτοί που αρκούνται στα πρωτοσέλιδα ,ώστε να σχηματίζουν γνώμη ,επηρεαζόμενη απο αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3.  Είναι μεγάλο το κενό της Αθλητικής Ηχούς, με τα καλά και τα κακά της αντιμετώπιζε καλύτερα τα θέματα του Παναθηναικού απο ότι το Derby και η Πράσινη.
    Άν και εγώ ήμουν φαν και των Πράσινων Νέων που έβγαιναν κάθε Σάββατο, αλλά μετά μπήκαν στο "τρυπάκι " του καθημερινού και δεν τα κατάφεραν να παραμείνουν για πολύ καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου