Γιατί να εγγυηθεί για δάνειο και να μην πάρει το ποσοστό του Τζίγγερ;


Επειδή όπως λένε ,η ξένη τράπεζα για να εκδώσει δάνειο στην ΠΑΕ ,θέλει ως προσωπικό εγγυητή τον Αδαμάντιο Πολέμη ,σε περίπτωση που ο ίδιος σκέφτεται να μπει εγγυητής ,γιατί δεν βάζει τα φράγκα κατευθείαν ο ίδιος στην ΠΑΕ και έτσι να πάρει το ποσοστό του Τζίγγερ που τις δίνει δωρεάν;

Εκτός κι αν φοβάται και ο Πολέμης αυτό το ..δωρεάν του Τζίγγερ και συγκεκριμένα τις πιθανές μελλοντικές υποχρεώσεις προς τρίτους ,στις οποίες αναφέρεται και ο Βγενόπουλος.

Αν δεν υφίσταται κάποιος τέτοιος φόβος ,τότε δεν υπάρχει λόγος να εγγυηθεί προσωπικά ο ίδιος και να μην βάλει κατευθείαν τα λεφτά στην ΠΑΕ. Και να πεις πως δεν έχει και διάδοχη κατάσταση... Παντού σε όλα τα τμήματα είναι ο γιος του!

ΥΣ :Γιατί δεν ασχολούνται και με τον ερασιτέχνη είναι ακόμη ένα θέμα .. 

Σχόλια

  1. Μήπως γιατί φίλε μου έχοντας το ποσοστό του Τζίγγερ αυτομάτως πρέπει να αναλαμβάνει κάθε χρόνο να βάζει το χέρι στην τσέπη, άλλοτε με πολλά και άλλοτε με λιγώτερα; αλλά οτι θα το βάζει, θα το βάζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗ ΓΗΠΕΛ 0,33 ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για Πατέρα δεν έχω να πω κατι, τουλάχιστον αυτός δεν είπε ποτέ οτι θέλει την ΠΑΕ ούτε έταζε, και οσο ήταν πρόεδρος ασχολιότανε 24 ώρες το 24ωρο. Αλλά για το Βγενόπουλο, αν ίσχυαν αυτά θα μίλαγε με στοιχεία και όχι αρες μαρες κουκουνάρες και όρους επι ορους συνεχεια.. Και για τη ΓΗΠΕΛ -που τη θυμήθηκε όταν ο τζίγγερ του έκανε δεκτούς όλους τους όρους- τον ξεβράκωσε ο Σαμαράς και είναι έκθετος στα μάτια μου οσο δεν απαντα όπως υποσχέθηκε. Να σου πω και κατι; πιο πιτσιρικάς έριχνα τρελό βρισίδι στο τζίγγερ για τα πρωταθλήματα που χάναμε το 2000-2003-2005-2008, αλλά όσο μεγαλώνω προσοαθώ να μην έχβ κοκκαλική-γαυρικη  λογική τύπου 38, 39 κλπ.. Τέτοια πρωταθλήματα θα ντρεπόμουν έστω και ενα αν είχα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι άλλοι πάντως πληρώνανε, προστασία φίλε είναι ότι και οι μπράβοι των νυχτερινών κέντρων. ΠΛηρώνεις και καθαρίζεις... Πάντως όσον αφορά το παρον -και μολις διαβαζω για την καμπανα που φαγαμε και μου'ρχετε να βάλω τα κλάματα- για μένα έχουνε τελειώσει τα λόγια.. Μόνο το χρήμα θέλω να δω, λόγια απο κανέναν τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΙστεύω οτι το νόμισμα είχε δυο όψεις. Και παιχταράδες είδαμε με τζίγγερ, και σαπάκια. Το θέμα είναι οτι καλούς κακούς, φθηνούς ακριβούς, τους έφερνε με την τσέπη του. Και προτιμώ Ζουτάουτας και Ζεκα του τσάμπα απο Μελίσσηδες και Κλέητον πανάκριβους.  Αλλά αυτό που με τρελαίνει φίλε, είναι οτι ποτε γαμω το κερατο μου δεν ήμασταν σαν τους ζητιάνους για 1-1.5 εκατομύρια και να λέμε δόξα τω θεω, όπως και ποτέ δεν είχαμε κληθεί για οφειλές και να κινδυνεύουμε με καμπάνες... Ειλικρινα τρέμω με το που μπορεί να φτάσει η κατρακύλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν διαφωνώ ούτε για τις μεταγραφές, ούτε για την ενασχόλησή του με την ομάδα. Εννοείται οτι δεν του βγήκανε οι δαπανηρές μεταγραφές αλλά τους πλήρωσε. Βέβαια δεν μπορώ να συγκρίνω σαν μάτι τους Βέλιτς-Αντωνίου.. Και φυσικά δεν θέλεις μάτι για να πάρεις Ζιλμπέρτο-Σισσέ-Πάολο Σόουζα. Παρεμπιπτόντως, αν αύριο αναλάβω εγώ τη διοίκηση, φέρω μεγάλους παίκτες με μεγάλα συμβόλαια και μετά την κανω, θεωρούμαι μάγκας; Το μάτι χρειάζεται σε Ζεκα-Σιμαο-Εντοι-Μελισση-Ροντριγκο Σοουζα-Μπαριος-Μικαελσεν-Μικλαντ-Βοουτερς-Αντριτσομαριτς κλπ.. Και φυσικά συναρτήσει του τι χρήματα δίνεις..Πίστεψέ με, δεν αναπολώ τίποτα απο τζίγγερ, αλλά συγκρίνω με το θλιβερό παρόν. Και πιστεύω οτι ο Τσάκας δεν θα εμποδίσει κανέναν εκτοξευτή των πρωτοσέλιδων να πάει να βάλει 15 εκατομμύρια στην ομάδα και να γίνει ιδιοκτήτης.. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου