Φαντάζει πιο ισχυρός ο Μαρινάκης στα μάτια των Βαρδινογιάννηδων;

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ..


Αν και το εν λόγω άρθρο δημοσιεύτηκε πριν απο κάτι μέρες ,θέλω να εκφράσω κάποιες απορίες μου ,που πραγματικά με κάνουν και μπερδεύομαι.

Πρώτον ,ο Μαρινάκης είναι τελικά πιο ισχυρός απο τους Βαρδινογιάννηδες και συγκεκριμένα τον Βαρδή Βαρδινογιάννης; Εγώ θυμάμαι πως ο Βαρδής ανεβοκατέβαζε πριν κάποια χρόνια υπουργούς και κυβερνήσεις και πως θεωρείτο μια απο τις
5 μεγαλύτερες ,οικονομικά πιο ισχυρές, οικογένειες στην Ελλάδα. Απο πότε άλλαξε αυτό και ο Μαρινάκης ,δείχνει ικανός να χαλάει δουλειές των Βαρδινογιάννηδων;

Δεύτερον ,οι Βαρδινογιάννηδες δεν υποτίθεται πως θέλουν ναξεμπερδεύουν με τον Παναθηναϊκό και πως ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ να διώξουν τις μετοχές απο πάνω τους; Τότε ,γιατί δεν πιέζουν να ψηφιστεί ο νόμος που φαίνεται πως είναι το μοναδικό εμπόδιο για την είσοδο των Αράβων στην ΠΑΕ; Πως γίνεται να πηγαίνουμε απο την μια αναβολή ημερομηνίας στην άλλη και ο Μαρινάκης να φέρεται πως ασκεί πιέσεις ώστε να μην ψηφιστεί ο νόμος; Οι Βαρδινογιάννηδες ,τι; Δεν τους καίει και να ψηφιστεί ο νόμος ή δεν τους ενδιαφέρει; Γιατί ,να θέλουν να βάλουν ένα νόμο προς ψήφιση στην Βουλή και τόσες εβδομάδες να αναβάλλεται ,δεν μου φαίνεται φυσιολογικό.

Ψιτ ..για τον Βαρδή μιλάμε ..ποιος Μαρινάκης και μαλακίες; 
Σε περίπτωση που έχετε μπερδέψει τα μεγέθη ..

ΥΣ: Καμία νέα τάξη πραγμάτων και κανένας Ολυμπιακός δεν καθιστούν τον Βαγγέλη πιο ισχυρό απο την οικογένεια..

ΥΣ2: Η συγκεκριμένη ιστορία μου θυμίζει πολύ αυτή με το γηπεδικό. Που επι 3 δεκαετίες προσπαθούν να χτίσουν ένα γήπεδο και δεν μπορούν ..

Σχόλια

  1. Δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια η οικογένεια Βαρδινογιάννη αντιμετώπιζε τον Παναθηναικό ώς μια απλή επιχείρηση, ποτέ δεν τον είδε συναισθηματικά. Εάν τον έβλεπε διαφορετικά και γήπεδο θα είχε γίνει και δεν θα είχαν αφήσει τον Κόκκαλη να αλωνίζει επι δεκαπέντε χρόνια. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε φίλε πλάκα κάνεις?? Ποιά εφημερίδα το δημοσιεύει αυτό?
    Κατ' αρχήν μερικοί ΒΟΛΕΥΤΕΣ εκ' Πειραιώς δεν μπορούν να σταματήσουν την διαδικασία.
    Εδω βγήκε ο Πολιτισμού ΒΟΛΕΥΤΗΣ και είπε πως η ΝΔ δεν θέλει να ψηφιστεί.!!!!!
    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΟΤΖΙΓΓΕΡΑΚΙΑ.!!!
    ΓΕΡΟΥΛΑΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ   Ξέρεις πόσοι είσαστε στο ΠΑΣΟΚ ??? 153 .!!!!!!

    ΔΩΣΤΕ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΔΟΠΡΟΒΑΤΑ.!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΤΤΤ..........ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΒΡΕ.......ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ????.ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ?????ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΣΙΤΩΝΕΙΣ ΤΗΝ "ΑΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"????......ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ....ΠΑΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΟΤΙ ΜΕ ΚΟΠΟ ΧΤΙΣΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ.....(ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΟ!!!)....ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ.......!!!!
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου