Περίεργος ο πανηγυρισμός του Καραγκούνη!


Όπως φαίνεται στην φωτογραφία ,ο Καραγκούνης την ώρα του πανηγυρισμού του κάνει μια χειρονομία και να πω την αμαρτία μου ,φαντάζομαι -κοιτώντας και το βλέμμα του- πως πάει προν τον κόσμο.

Δεν ξέρω αν ισχύει ,αλλά και να ισχύει δεν μπορώ να γνωρίζω αν τον κράξανε απο την συγκεκριμένη θύρα (θύρα 9) ώστε να προβεί σε αυτήν την ενέργεια. Όπως και να χει ,θα πρέπει να εξηγήσει την συγκεκριμένη του αντίδραση ,μιας και δεν μιλάμε για οποιονδήποτε παίκτη.

Σχόλια

  1. ποιον κοσμο???στον ΦΕΡΕΙΡΑ παει η χειρονομια...στανταρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη γράφετε ότι να 'ναι αν δεν είστε στο γήπεδο.
    Από την 9 αλλά και την 11 κάπου εκεί στα ενδιάμεσα ο Κάρα ακούει πάντα τα σχολιανά του με το που μπαίνει και ακουμπάει μπάλα.
    Εκεί είναι διαρκείας των 550+ ευρώ και κάποιοι την έχουν δει "προπονητές" και κράζουν άγρια και επειδή είναι κοντά στον αγωνιστικό χώρο οι φωνές τους ακούγονται και ειδικά στους αγώνες με λίγο κόσμο.
    Αν απλά δεν ήταν ένα ξέσπασμα σαν να έλεγε: "έτσι θα τους γ@μ@με" τότε σίγουρα η χειρονομία πήγαινε σε κάποιους που τον κράζουν άσχημα κάθε φορά που μπαίνει από εκείνες τις θύρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΙΟΤΗΣ13/12/12 3:27 μ.μ.

    ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΗΝ 11 ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΕ 9 (ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΑ ΕΚΕΙ), ΟΝΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑΔΕΣ ΕΚΕΙ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ 25ο ΛΕΠΤΟ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΤΙ "ΠΑΙΔΙΑ" ΠΑΝΩ-ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ 9 ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ 11 ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ (ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ-ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΙΝΤΕΡ...ΟΠΟΥ ΠΑΕΙ ΟΜΑΔΑ) ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΝΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΚΗ...!!!
    ΜΑΛΛΟΝ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟ ΜΕΡΙΑ...
    ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΛΗΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...
    ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΚΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ 11-αδα 'Η ΣΑΝ ΑΛΛΑΓΗ...
    ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΟΠΗΚΕ Η "ΠΟΛΥ-ΜΑΣΑ" ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ)...ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ...

    ...ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΤΡΙΠΑΚΙ...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ EURO ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΟΦΕΛΕΙΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ...!!!

    ΟΥΤΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ...ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΙΟΤΗΣ13/12/12 3:27 μ.μ.

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑ ΕΝΑ...ΜΑΛΛΟΝ...ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ...ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ 100%...
    ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΝΘΗΜΗΣΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΤΟ γαβρο ΜΕ 2-0 ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΙΣΣΕ, Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΥΤΡΩΜΕΝΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΓΑΝ ΑΥΤΟΓΡΑΦΑ...(ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ 11-αδα ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ !!!)

    ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑΣ 1000%, ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΗΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ...
    ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ...ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΔΟΜΑΖΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ (ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ (ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου