Πρόεδρος ΚΕΔ-Γιώργος Σαρρής: Άλλο ένα γρανάζι του συστημάτος Μαρινάκη


Επειδή σε πολλούς έκανε εντύπωση που ο Γιώργος Σαρρής έστειλε τις δηλώσεις του Φερέϊρα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Κωνσταντίνο Πετρόπουλο με σκοπό να του ασκήσει δίωξη ,να σας θυμίσω τι εστί Γιώργος Σαρρής και πως λειτουργεί σαν ένα γρανάζι του συστήματος Μαρινάκη ,εξυπηρετώντας -προφανώς- θελήματα του ευεργέτη του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Δείτε τα παρακάτω περιστατικά και βγάλτε τα συμπεράσματα μόνοι σας:


Υπεραμύνθηκε στις 7/2 με δηλώσεις του για την απόφαση της ΚΕΔ να βραβευτεί ο Καλόπουλος και επιτέθηκε σε όσους χαρακτήρισαν τον συγκεκριμένο διαιτητή. Βέβαια δεν μας είπε ,ποια ήταν και η συμπεριφορά της ΚΕΔ όσον αφορά την περίπτωση Δαλούκα ,όπου ο Μαρινάκης τον τελείωσε μέσα σε 1 μέρα.
http://www.protathlima.com/content/league/story.jsp?league_id=11&id=110299

Στις 23/1 δικαιολόγησε την απότομη καρατόμηση του Βασάρα μετά την γκέλα του γαύρου ,ως έλλειψη χρόνου του πρώην διαιτητή να ασχολείται όσο χρειάζεται με τους ορισμούς των διαιτητών. Ο Βασάρας ,το ξέρει άραγε; Ότι είχε έλλειψη χρόνου ..;
http://www.sport24.gr/football/ellada/epo/sarrhs_htan_enhmeros_o_vassaras.1587832.html?service=print

Την ίδια σαιζόν κι ενώ γαύρικα ,αντικειμενικά και δικά μας ΜΜΕ είχαν λυσάξει με αναφορές τους στο γεγονός πως σε σεμινάριο διαιτητών της ΚΕΔ ,ο Βασάρας έδειξε φάσεις με τον Λέτο ειδικά και εξηγούσε στους διαιτητές γιατί ..ΔΕΝ πρέπει να του δίνουν φάουλ συγκεκριμένα αυτού ,ο Γιώργος Σαρρής βγήκε μετά απο λίγο και ..αναίρεσε το γεγονός ,λέγοντας πως κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.
http://www.scorernews.gr/2011/12/blog-post_3795.html

Τώρα ,απο αυτά τα τα παραδείγματα σε συνδυασμό με την ξαφνική του ευαισθητοποίηση στις δηλώσεις Φερέϊρα ,μεγάλα παιδιά είστε ..βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματα!  

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου