Σχετικά με τον Βγενόπουλο και την ΓΗΠΕΛ


Βαγγελης


Εφόσον ενημερωνόταν ο Ξυλάς για την ΓΗΠΕΛ και ψήφιζαν όλοι στο Δ.Σ δε γνώριζε και ο Βγενόπουλος όλες τις συμβάσεις..? Και αν διαφωνούσε από την αρχή γιατι δέχτηκε το πλάνο της ΓΗΠΕΛ και του Βοτανικού..? Τον θυμάμαι να δηλώνει το 2009 οτι το γήπεδο θα γίνει στο Βοτανικό και αυτό δεν αλλάζει ! Ο ίδιος επίσης μέσω της MARFIN είχε αναλάβει τη χρηματοδότηση αυτού του project..Γιατι λοιπόν τα έκανε όλα αυτά εφόσον δεν ήταν σύμφωνος..? Αυτό δε μας το έχει εξηγήσει ποτέ ! Γιατι δηλαδή θυμήθηκε την ΓΗΠΕΛ τον τελευταίο χρόνο ...?Κάποιος αφελής μπορεί να πει οτι το σκέφτηκε τότε γιατι τότε ήθελε να γίνει μεγαλόμετοχος οπότε τότε θα αναλάμβανε και όλες τις υποχρεώσεις..μόνο που ο
Βγενόπουλος είναι πανέξυπνος για να σκεφτεί τόσο κουτά..Μια άλλη σκέψη - υπόθεση μπορεί να είναι οτι είδε οτι ο Βοτανικός δε πρόκειται να γίνει λόγο ΣΤΕ - κορμοράνων και κτλ και να καρφώνει το Τζίγγερ ωστέ να βγάλει την ουρά του απέξω και να μη φανεί κακός..Μπορεί ..να είναι αυτό..Όταν ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει τι και πως πολλά μπορεί να υποθέσει κανείς.Μπορεί επειδή δεν έχει πλέον τα χρήματα να το χρηματοδοτήσει..

 Το τίμιο για εμένα ξέρεις ποιο θα ήτανε..? Να έβγαινε και να έλεγε..Ναι συμφώνησα σε όλα με την ΓΗΠΕΛ γιατι ο Τζίγγερ ήθελε αυτό το πρότζεκτ βλέποντας όμως οτι αυτό δε πρόκειται να γίνει και επειδή λόγο οικονομικής συγκυρίας δε μπορούμε να κάνουμε γήπεδο τύπου Dragao θα κάνουμε ένα  μικρότερο γήπεδο όπου και όποτε μπορέσουμε..που είναι πιστεύω και η αλήθεια..( και οχι επειδή δε θέλει ο Βγενόπουλος αλλά επειδή στην Ελλάδα τώρα δε χτίζεται ούτε γεφύρι..πόσο μάλλον ένα έργο 100 εκατομμυρίων στο οποίο περιλαμβάνεται και το κράτος( συμβαση με Λεωφόρο ..) . Και οχι να λέει οτι  θα κάνει γήπεδο στο ΟΑΚΑ Παναθηναική Πολιτεία..που κάτι τέτοιο δε πρόκειται να γίνει..για πολλούς λόγους..Είτε οτι θα βρει χώρο κάπου στο ΟΑΚΑ..(Που..?) Γενικά ένα θολό τοπίο στο οποίο το μόνο ξεκάθαρο είναι οι αντεκλήσεις του με τον Τζίγγερ..

 Τώρα ο Βγενόπουλος τι πέτυχε με όλη αυτή την πίεση στο Τζίγγερ ? Πέτυχε το περίφημο 0,33 ..που σημαίνει οτι από εκεί που αγόρασε τις μετοχές με 4 ευρώ το 2008 τώρα την κατέβασε στο 0,33. Άρα να τι κέρδισε από αυτην την ιστορία. Επιπλέον ο Τζίγγερ μέχρι πέρυσι του έλεγε οτι θέλει 60 εκατομμύρια για το ποσοστό του..Ο Βγενόπουλος του έλεγε θα την αγοράσω στην καθαρή θέση..Μετά συμφωνήσανε να την πάρει ο Βγενόπουλος με ΑΜΚ..Ε τώρα μπορεί να πάρει την ΠΑΕ τζάμπα..Δεν είναι λοιπόν ένα τεράστιο χρηματικό κέρδος για τον Βγενόπουλο αυτό ( σε περίπτωση που πάρει την ΠΑΕ)?Και αυτό εμάς μας ωφέλησε ως οπαδούς..? Δε νομίζω..Μακάρι βέβαια να μας ωφελήσει στο προσεχές μέλλον αν τελικά πάρει ο Βγενόπουλος την  ομάδα και βάζει χρήματα με συνέπεια και σταθερότητα.Μένει να το δούμε. Ελπίζω το κόστος να μην είναι η ομάδα να βγει απο τις Ευρωπαικές διοργανώσεις..Διαφωνούμε λοιπόν για τις ευθύνες του Βγενόπουλου..Αλλά όπως και να έχει ας κάνει έστω και τώρα το σωστό. Ας βάλει τα χρήματα στην ομάδα.Και στη συνέχεια και ως μεγαλομέτοχος θα έχει το ελεύθερο να κάνει οτι θέλει και με το νέο γήπεδο και γενικότερα. Στο χέρι του είναι λοιπόν . Στο χέρι του είναι ως δικηγόρος που είναι να κάνει μηνύσεις για όσες συμβάσεις θεωρεί πονηρές ή δε ξέρω εγώ τι..Ας βάλει όμως τα χρήματα και ας κάνει οτι θέλει με τον Τζίγγερ ! Ας τα βρούνε οι δύο τους στα δικαστήρια ! Γιατι πρέπει όλο αυτό να επικοινωνείται από τις αυλές και των δύο ??

Για να μην υπάρχουνε παρεξηγήσεις..εμένα δε με νοιάζει αν ο Βγενόπουλος αγόρασε ακριβά τότε ή αν θα αγοράσει φτηνά τώρα..Όμως με ψυχρό μάτι αυτό κατάφερε να κερδίσει με την ιστορία της Γηπελ των ανακοινώσεων κ κτλ.

Σχόλια

  1.  Αν σου άρεσει. Αν δε σου αρέσει μεταβολή και να διαβάζεις οτι συμφωνεί με τα γούστα σου ή ..τη γραμμή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΌΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου