Μήπως τελικά ο Τζίγγερ ήθελε να διοικεί χωρίς να βάζει φράγκο απο την τσέπη του;


Στις 26/8/2010 είχαμε δημοσιεύσει ένα άρθρο απο τους roulalades.gr (site το οποίο είχε χαρακτηριστεί ΒγενοΠατερικό) σχετικά με το νέο δάνειο που ήθελε να πάρει ο Τζίγγερ απο την τράπεζα στην οποία είναι εκ των βασικών μετόχων ,ώστε να ικανοποιήσει τις ταμειακές ανάγκες της ομάδας.
Σύμφωνα με το εν λόγω άρθρο το δάνει θα έφτανε τα 16,5 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα μαθαίνουμε πως το δάνειο έφτασε εν τέλει τα 6,5 εκατομμύρια ευρώ.
Η προσωπική μου άποψη έχει κατατεθεί και πιο παλιά στο blog. Ο Τζίγγερ λειτουργεί βάσει σχεδίου ώστε να εκδικηθεί την ομάδα (όσο επιστημονικής φαντασίας κι αν ακούγεται) ,ελέω του κόσμου που έβριζε αυτόν και την οικογένεια του. Αυτό το σχέδιο τηρείται ευλαβικά απο το ξεκίνημα της πολυμετοχικότητας ,απο τότε δηλαδή που έχει να βάλει και φράγκα (με μια μικρή επιφύλαξη αυτό).
2-3 χρόνια λοιπόν στο τραπέζι παίζανε τα φράγκα των υπόλοιπων μετόχων ,με μεγαλομέτοχο τον Τζίγγερ. Ως που έφτασε η επιτυχία του double του 2010 και έπρεπε να μπουν σε δράση οι εφημερίδες του και να αρχίζουν τον επικοινωνιακό πόλεμο (κι ας μην το θεωρώ σοβαρό λόγο για να αποχωρήσεις απο μια προεδρία ή να κάνεις τσαλιμάκια φεύγω-δεν φεύγω). Γιατί; Επειδή πέτυχε η πολυμετοχικότητα! Καλοκαίρι 2010 λοιπόν και ενώ οι Πατέρας-Βγενόπουλος και κάποιοι άλλοι μέτοχοι κρατάνε αποστάσεις ,ο Τζίγγερ ξανά στο προσκήνιο ,ο Τζίγγερ γύρισε να μας σώσει και να μας δώσει την διοικητική σταθερότητα αλλά όχι αυτήν την φορά με λεφτά του. Ούτε με λεφτά μετόχων. Αλλά με λεφτά που στο μέλλον θα δημιουργήσουν με μαθηματική ακρίβεια πρόβλημα στην ομάδα. Ήξερε τι έκανε! Αφού διαφήμιζε ότι η ΠΑΕ ήταν χρεοκοπημένη και έπαιρνε δάνεια που ήξερε πως ποτέ δεν θα αποπληρωνόντουσαν ,αφού δεν θα άφηνε και κανέναν να μπει στην ΠΑΕ (εκτός απο τους Άραβες φαντάσματα).
Άρα αυτά που κατηγορούσαν Βγενόπουλο και Πατέρα πως θέλανε να διοικούν με λεφτά άλλων ,αυτό έκανε ο Τζίγγερ! Διοικούσε με λεφτά άλλων ,δηλαδή δικά του που θα τα έπαιρνε πίσω και περισσότερα αλλά και δημιουργώντας χοντρά προβλήματα στην ομάδα.
Αν σκεφτούμε κιόλας και την υπόθεση Τσάκα ,τότε το σχέδιο Τζίγγερ δουλεύει μια χαρά και σε αυτό το κομμάτι μπορούμε να τον θεωρήσουμε πετυχημένο.
Διαβάστε λοιπόν και το άρθρο απο τότε παρακάτω ,που έχει και ένα δώρο-info. Τους τότε δανεικούς που έπαιρνε κατά συρροή στην ομάδα. Όλοι οι δανεικοί-μεταγραφές που κάναμε αμάν και πως για να τους ξεφορτωθούμε το καλοκαίρι .. 


Πάει για νέο δάνειο, ύψους 11,5 εκ. ευρώ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης . Η πρόταση έγινε αποδεκτή κατά πλειοψηφία απο το Δ.Σ. Προβληματισμό προκαλεί στον κόσμο η νέα κίνηση

Σύμφωνα με
σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εξέδρα», ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε πρόταση για νέο δανεισμό της ΠΑΕ, ύψους 11,5 εκ. ευρώ.

Πριν από περίπου ενάμιση μήνα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε συνάψει δάνειο ύψους 5 εκ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς, αλλά όπως φαίνεται αυτό το ποσό δεν έφτανε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να καλύψει τις ταμειακές ανάγκες της.

Η εφημερίδα «Εξέδρα» αναφέρει ότι στο χθεσινό ΔΣ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε πρόταση για νέο δάνειο ύψους 11,5 εκ. ευρώ  και πέρασε με πλειοψηφία από τα μέλη του συμβουλίου.

Το γεγονός αυτό καταδεικνύει ότι το πρόβλημα ρευστότητας στον Παναθηναϊκό είναι έντονο και ένας από τους λόγους είναι ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και η διαδικασία της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

Το μεγάλο ερώτημα αυτή την στιγμή είναι γιατί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης καταφεύγει σε νέο δανεισμό από την στιγμή που η ομάδα εντός ολίγων ημερών αναμένει στα ταμεία της ένα σημαντικότατο ποσό από την είσοδο της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο θα είναι διευρυμένο κατά 5 εκ. ευρώ, αφού ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους της διοργάνωσης.

Επίσης, τίθεται θέμα γιατί ακόμα δεν έχει προχωρήσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ έτσι ώστε να καλυφτούν άμεσα οι ταμειακές ανάγκες της ομάδας.

Ερωτήματα που την απάντηση μόνο ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να δώσει, αλλά επί της ουσίας τα αποτελέσματα των πράξεων του μεγαλομετόχου του Παναθηναϊκού θα φανούν στο μέλλον. Οι απανωτοί δανεισμοί πάντως μόνο προβληματισμό προκαλούν στις τάξεις των μετόχων και των φιλάθλων της ομάδας.

http://panathinaikos-press.blogspot.com/2010/08/blog-post_5907.html

Σχόλια