Η λίστα των προσφυγών στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού




Εννέα στους δώδεκα παίκτες του Τριφυλλιού που ήταν μέλη της ομάδας που κατέκτησε το τελευταίο τίτλο του τμήματος έχουν καταθέσει προσφυγές σε βάρος του συλλόγου.

Ήταν 27 Μαρτίου του 2010 όταν ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τελευταίο του τίτλο στο βόλεϊ των ανδρών.

Οι πράσινοι μετά από έναν μεγάλο τελικό είχαν επικρατήσει με 3-2 σετ επί του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου που είχε διεξαχθεί στο Τροκαντερό. Μέλη εκείνης της ομάδας ήταν οι
Ζαγκούμνι, Αγκάμεζ, Σαμικά, Ψάρρας, Μηνούδης,Ντονάς, Λάππας, Παπαδημητρίου, Σμαραγδής, Πανταλέων, Χριστοφιδέλης και Χατζηαντωνίου.

Στον τελευταίο οφείλονται χρήματα αλλά δεν κατέθεσε προσφυγή, ενώ με το Χριστοφιδέλη είχε βρεθεί λύση με τα οφειλόμενα. Από όλους αυτούς ο μοναδικός που έχει απομείνει στον Παναθηναϊκό αυτή τη στιγμή είναι ο Σωτήρης Πανταλέων μετά την αποχώρηση του Στάθη Ντονά. Τους 9 από τους 12 παίκτες όμως εκείνης της ομάδας τους συνδέει ακόμα κάτι με το Τριφύλλι. Τι είναι αυτό; Οι προσφυγές που έχουν καταθέσει.

Συγκεκριμένα από τους προαναφερθέντες μόνο οι Πανταλέων, Χριστοφιδέλης και Χατζηαντωνίου δεν έχουν καταθέσει προσφυγές για να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους. Αντίθετα οι Ζαγκούμνι, Αγκάμεζ, Σαμικά, Ψάρρας, Μηνούδης,

Ντονάς, Λάππας, Παπαδημητρίου και Σμαραγδής επέλεξαν τον δικαστικό δρόμο μπας και καταφέρουν να πάρουν τα λεφτά που τους υποσχέθηκε τότε η διοίκηση Κίτσιου και ο πρόεδρος του πράσινου ΤΑΑ, Θοδωρής Λιακόπουλος.

Παράλληλα, πέρα από αυτούς προσφυγές έχουν καταθέσει οι Ανδρεάδης και Γκενς, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το ίδιο είχαν κάνει και οι Γκέριτς, Ερπ, Ντεπέστελε και Αντράε. Όλα αυτά μαρτυρούν δίχως αμφιβολία τους λάθος χειρισμούς που είχαν γίνει όλα αυτά τα χρόνια στο πράσινο ΤΑΑ και στον ερασιτέχνη γενικότερα.

http://prasinanea.gr/voley/article1666043.ece

Σχόλια