Οι μέρες είναι πολύ πονηρές! Πιθανά επεισόδια σήμερα στο ΟΑΚΑ ,δεν θα χαλούσαν αρκετούς ..




Μεγάλη προσοχή και αυτοσυγκράτηση χρειάζεται από όσους ανέβουν ΟΑΚΑ (ελπίζω πολλούς…) για τον αγώνα με τη Ξάνθη.
Οι μέρες είναι -πολύ- πονηρές, και τα μηνύματα έρχονται από παντού!

Μας κυνηγάνε από την αρχή της χρονιάς (για την ακρίβεια από τότε που συνειδητοποίησαν ότι είμαστε άξιοι διεκδικητές του τίτλου), ΟΛΟΙ!
Κράτος, παρακράτος, επο, κεδ, σούπερ λίγδα, πειθαρχικές επιτροπές, γκεμπελίσκοι σε ράδια και φυλλάδες, εσχάτως και η αστυνομία! Γνωστά αυτά και χιλιοειπωμένα…
Μετά το
στήσιμο που φάγαμε στη Σουβλακούπολη, η αυριανή μέρα είναι ό,τι πρέπει για τους προβοκάτορες να κάνουν μπάχαλα και στο ΟΑΚΑ. Το κλίμα είναι ήδη τεταμένο, την αδικία τη βιώνουμε καθημερινά στο πετσί μας (είτε στα προσωπικά μας είτε για τα της ομάδας), και δεν χρειάζεται και πολλά για να γίνει η εκτόνωση προς δικαίους και αδίκους!
Θα έχει γίνει και η πορεία στο Σύνταγμα νωρίτερα, και τυχόν επεισόδια εκεί μπορεί πολύ εύκολα να μεταφερθούν στο γήπεδο…

Οπότε χρειάζεται ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ από όλους, και περιφρούρηση της ηρεμίας στις εξέδρες… όχι ότι αυτά δεν έγιναν και στη Λειβαδιά, αλλά ακόμα μεγαλύτερη προσοχή! Γιατί αν καταφέρανε τον σκοπό τους εκεί, φανταστείτε τι μπορούν να πετύχουν αν το κλίμα στραβώσει τελείως… και δεν είμαστε να παίζουμε χωρίς κόσμο το ματς-τίτλο. Μετά δεν πειράζει, ας πετύχουμε το σκοπό μας κι ας ξαναέχουμε κόσμο στο ΟΑΚΑ στη φιέστα, ποσώς με ενδιαφέρει!

UNITED WE STAND!


Σχόλια