Βγενόπουλε ,λεφτά στην ομάδα και γήπεδο-αθλητικό κέντρο! Όχι άλλες ανακοινώσεις ..

ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,ΠΑΡΕ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΑΝΕΝΕΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥ ΣΕ ..ΠΡΑΞΕΙΣ!


Μια ανακοίνωση (κόσμημα-όχι για τον Παναθηναϊκό αλλά για την κατάσταση του αθλητισμού στην χώρα μας) που για μένα δεν σημαίνει τίποτα ,καθώς έχω χορτάσει τα τελευταία χρόνια ,δεν μου κάνει πλέον καμία αίσθηση.

Ο δρόμος είναι απλός :Βρίσκεις ομάδα επενδυτών που έχουν σκοπό να ρίξουν λεφτά στον Σύλλογο και όχι απλά να τον συντηρούν ,παίρνεις το ποσοστό του Τζίγγερ και έχεις τα ηνία στην ομάδα. Αρχίζεις να τρέχεις και τις εξελίξεις στο γηπεδικό με σκοπό να είναι ιστορικές και όχι συμβατικές (τύπου τωρινου ΟΑΚΑ) ,κάνοντας εθελοντικές πράξεις στο Κράτος.

Σου δημιουργεί θέματα ο
Τζίγγερ και δεν διευκολύνει την κατάσταση; Τότε βγες και πες τα πάντα με το όνομα τους. Πενηνταράκια δηλαδή ,όπως έκανες και τον Σεπτέμβρη.

ΥΣ: Αυτοί που κατηγορούν τον Βγενόπουλο και τα <<θα>> ,ας κατηγορήσουν πρώτα τους Βαρδινογιάννηδες με τους Άραβες τους ,που "επιτρέπουν" ακόμη στον Βγενόπουλο να είναι στο προσκήνιο.

ΥΣ2: Για να μην τα ξεχνάμε ..ο Βγενόπουλος είναι μόνος που "εξευτέλισε" την υπόθεση Τσάκα απο το ξεκίνημα της. Βέβαια το πως οι δημοσιογράφοι-γατόνια κατάφεραν να συντηρούν μια ανύπαρκτη ιστορία 4 μήνες και δεν πήγαν να ρωτήσουν τον Βγενόπουλο για ποιο λόγο μιλούσε για <<παραμύθια της Χαλιμάς>> ,μόνο αυτοί το ξέρουν ..

ΥΣ3: Και κάποιος πρέπει να πει στον Βγενόπουλο πως για πολλούς ο Παναθηναϊκός δεν είναι hobby ..αλλά ένα σημαντικό (ή όχι τόσο) μέρος της ζωής τους.

ΥΣ4: Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του Βγενόπουλου - 7/3/2012

Σχόλια

  1. Με το να ταζει συνεχως δεν γινεται τιποτα ο κοσμος τον βαρεθηκε και αυτον και τις επικοινωνιακες του μεθοδους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου