Τίτλοι τέλους για την γυναικεία ομάδα του βόλλευ! Μετά απο 7 συνεχόμενα πρωταθλήματα ,χάσαμε 3-0 απο την Άεκ και βγαίνουμε εκτός διεκδικήσης του.


Ένα εκπληκτικό σερί πρωταθλημάτων ,πιθανότατα σήμερα έλαβε τέλος ,αφού με την σημερινή μας ήττα απο την Άεκ απομακρυνόμαστε 7 βαθμούς απο την κορυφή και το πλέον επιτυχημένο τμήμα του Συλλόγου (μαζί με το μπάσκετ αντρών) βάζει τίτλους τέλους μιας χρυσής εποχής.

Αυτό το τέλος για πολλούς ήταν και αναμενόμενο ,μιας και η οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη επέφερε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας που σε καμία περίπτωση δεν κάλυψαν τα κενά που άφησαν οι προηγούμενες αθλήτριες μας.

Πλέον -επειδή το ενδεχόμενο να χάσει πόντους η Άεκ σε 2 ματς εκτός του δικού μας στο Μετς μοιάζει απίθανο- στην ομάδα πρέπει να δουλέψουν πάνω στις αθλήτριες που έχουν και να χτίσουν το μέλλον του τμήματος πάνω σε νέες κοπέλες ,μιας και τα οικονομικά προβλήματα θα υπάρχουν και το προσεχές καλοκαίρι και δεν θα μας επιτρέψουν να κάνουμε μεγάλες μεταγραφές.

Κανένα κλάμα ,καμία λύπη ,καθόλου νεύρα. Είναι κρίμα που δεν θα μπορέσουμε να κατακτήσουμε το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα μας ,αλλά πλέον πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα που θα κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια.

Και τέλος ,υπάρχει και ένα Κύπελλο που πρέπει να προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε!

Σχόλια