Γιατί δεν βάζει λεφτά το Σαουδαραβικό fund; Γιατί δεν προχωράτε στο plan b και περιμένετε το νομοσχέδιο; ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ "ΦΟΡΕΘΕΙ" ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΠΑΡΩΔΙΑ;


Απλά πράγματα μάγκες ,στα οποία όμως δεν απαντάει κανείς ..

ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ;

ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΑ ..ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ PLAN B ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ;;

ΤΟ PLAN B ,Ο ΤΣΑΚΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ;;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑΚΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙ;;

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;;

ΥΣ: Οι μέτοχοι-αμέτοχοι δείξανε πέρυσι πόσο πολύ θέλουν να βάλουν λεφτά στην ομάδα (η περίφημη ΑΜΚ των 15 μυρίων με τα 270.000€ του Πολέμη μαζεμένα ..). Τι τους ξαναστέλνει επιστολή ο Γόντικας; Αν πέρυσι δεν είχαν καμία δικαιολογία ,τώρα βρήκαν τουλάχιστον μια ..ότι μας παίρνουν οι Άραβες ..

Σχόλια

  1. mes sti bdomada akoustike mpainoun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παληκαρι...........σου ειπε εσενα κανεις οτι το το plan b εχει σχεση με τον τσακα???????την κυριακη ελα γηπεδο και δες το νεο σου επενδυτη..........τι να σου κανω εγω οταν εχεις μια κεφαλη(οικογενεια) που ειναι κομπλεξικη οσο δεν φανταζεσαι.......το θεμα ειναι οτι ελαχιστοι το ξερουν γιαυτο και υπαρχει αυτη η απορια σε ολους.......φραγκα ουτως η αλλως τωρα δεν θα βαλουν.......για πολλους και διαφορους λογους.......την κυριακη λοιπον θα παρεις γευση ποιο θα κρατανε απο εδω και περα τις τυχες της ομαδας μας στα χερια τους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Nα πω κάτι με την ευκαιρία του σχολίου του Napoli13m..Bλέπω στο ιντερνετ διαφορά σχολιάκια τέτοιου τύπου.."ο Παναθηναικός πουλήθηκε τέλος θα κάνουμε μεταγραφάρες γηπεδάρα από εδώ και έπειτα θα θα θα θα"..Και να ρωτήσω εγώ ο αφελής που είμαι ένας απλός οπαδός χωρίς inside info και άκρες που το ξέρετε ρε παιδιά εσείς..?Ποιος σας στα είπε..?Πείτε και σε εμάς τους αδαείς ποιος σας στα είπε και γιατι να σας πιστέψουμε ? Εδώ ένας τυπάκος που γράφει στο fb έγινε και διασημότητα και από εκεί που στο γκρουπ του ήταν τρεις και ο κούκος τώρα έχει 4000..Βέβαια ο ίδιος τώρα κάνει τον Αλέκο όταν τον ρωτάνε άλλα άτομα..Και ρωτάω εγώ τώρα τη διαφορά έχει ο τυπάκος του fb ή όποιος πουλάει ελπίδα στους Παναθηναικούς από τον Τσάκα ή από όσους παλιότερα μας λέγανε οτι ο Βγενόπουλος θα πάρει την Παε..και ακόμα την παίρνει..!Να σας πω εγώ τη διαφορά τουλάχιστον ο Τσάκας λέει και το όνομα του και θα υποστεί τις συνέπειες που κορόιδευε τον κόσμο του Παναθηναικού..Οι ανώνυμοι θα χαθούν ή θα κλείσουν το blog τους και όλα καλά..

    Επιπλέον εφόσον είναι ανώνυμοι αυτοί που τα διαδίδουνε ,ποιο θα είναι το κόστος αν πούνε τις πληροφορίες τους..? Ή μήπως οι πάμπλουτοι Άραβες χτυπάνε με μανίας refresh στο Panathinaikos-press για να δούνε τα σχόλια μας..?Αλήθεια δε το νομίζω αυτό ..εκτός και αν οι Άραβες είναι μουσαντένιοι..Επιπλέον όσοι γράφουνε inside πληροφορίες και καλά γιατι έχουνε την τάση να βάζουνε πολλές ....τελίτσες ??Δίνουν οι τελίτσες κάποια επιπλέον σημασία ή απλά έτσι για το μυστήριο..?Ακόμια ερώτηση γενικότερου περιέχουμενου..Παναθηναικό ρεπορτάζ κάνουνε καμιά 20 αριά δημοσιογράφοι , αυτοί γιατι δεν έχουνε μυριστεί τίποτα ..( Η απάντηση το ξέρουνε αλλά δε το λένε γιατι τους κρατάνε οι Αραβες τα στοματα κλειστά θεωρείται επιεικώς αστεία..).Μια ακόμα λογική απορία οι πλούσιοι αυτοί Άραβες είτε Εμιράτων είτε από όπου είναι ..γιατι δεν πιέζουνε για να γίνει αυτός ο νόμος - φαρσοκωμωδία..?Θέλετε να μου πείτε οτι αυτοί οι πάμπλουτοι δε μπορούνε να πιέσουνε το Ελληνικό κράτος να περάσει έναν νόμο...? Ή δε μπορούνε να βρούνε παραθυράκι για να κάνουνε μια μεταγραφή ??Και ας πω και ένα στοιχείο παρατηρώντας όλα τα Αραβικά ντηλ στην Ευρώπη τα στοιχεία που τα χαρακτηρίζουνε είναι !

    1) Μεγάλες μεταγραφές κλείνονται ακόμα και πριν έρθει η τελική συμφωνία - υπογραφή..Που είναι ?
    2) Σε δύο τρεις μήνες αντε 4...τα ονόματα και οι εταιρίες των Αράβων δίνονται στο κοινό και οι Άραβες παρουσιαζονται στα ΜΜΕ με μεγάλη χλιδή και υποσχέσεις..Σε εμάς αυτό το deal πολύ καθυστερημένο ..και πολύ ήσυχο ρε παιδιά..μόνο για εκλεκτούς..

    Τέλος είναι δυνατό να έρθει ο επενδυτής αύριο και να μην έχει γίνει γνωστή η άφιξη του?????? τι λέμε τώρα ! Στο τέλος θα μας πούνε κάποιοι οτι θα κάθεται στην 1 και θα φοράει μπλούζα θύρα 13 είμαστε από την Σ. Αραβία και μαμάμε Τούμπα Πειραία..Ας μη κοροιδευόμαστε τουλάχιστον μεταξύ μας..

    Να ξεκαθαρίσω οτι δεν θέλω καμία αντιπαράθεση με τον Νapoli13m απλά να μου απαντήσει συγκεκριμένα σε αυτά που τον ρωτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου