Σχετικά με την επιθετική κρούση της ομάδας

Βαγγέλης



Αν θέλουμε να βρούμε ένα λάθος του Φερέιρα είναι ο Πετρόπουλος..Πραγματικά είναι από τους λίγους που μπορούν να χαρακτηριστεί ως αδικημένος..Μπορεί στις προπονήσεις να μην δείχνει τόσα καλά στοιχεία δε ξέρω..αλλά φέτος έχει μόνο 79 λεπτά στο Πρωτάθλημα σε 4 παίχνιδια..τα οποία λεπτά έχει μαζέψει ενώ ήταν αλλαγή..Πέρυσι επίσης έπαιξε μόνο 3 παιχνίδια..Πες οκ ήταν ο Σισέ..αλλά πως περιμένετε ένας επιθετικός να βρει φόρμα και να σκοράρει άμεσα όταν έχει παίξει σε 1 μίση χρόνο 7 ματς..?Τις σεζόν που έπαιξε περισσότερο είχε καλύτερα ποσοστά σκοραρίσματος..κοιτώντας τα σταστιστικά..είχε βάλει σε 14 συμμετοχές 6 γκολ και το 2010 σε 11 συμμετοχές 4 γκολ..Δεν είναι και άσχημα τα ποσοστά για να παίζει τόσο λίγο !Από την άλλη ο βασικός μας φορ ..ο Τοτσέ έχει βάλει μόλις 2 γκολ σε 7 παιχνίδια..στο πρωτάθλημα και παρόλα αυτά είναι καραβασικός..( δεν έπαιξε κάποια ματς επειδή ήταν τραυματίας..αλλά ούτε τότε έπαιξε ο Πετρόπουλος..)

Σε καμία περίπτωση δε λέω οτι ο
Πετρόπουλος είναι το φορ που πρέπει να έχει ο Παο μας αλλά μια ευκαιρία και περισσότερο χρόνο συμμετοχής μπορεί να βάλει κάποια γκολ τα οποία χάνει κατά..βούληση ο Τοτσέ..

Από την άλλη στις ακαδημίες στη θέση του σεντερ φορ δεν έχουμε κάτι ιδιαίτερο Αποστολόπουλος ? Γιαννιτσανής που δεν έχουνε ποτέ παίξει με τη πρώτη ομάδα ούτε ήταν ποτέ σε κάποια προετοιμασία..Λογικά λοιπόν μη ψάχνει κανείς παίκτη εκει πέρα..

Προσωπικά περίμενα πολλά περισσότερα από τον Γκέργκελι ο οποίος σε ένα αδύναμο πρωτάθλημα..( γιατι το Ελληνικό τι είναι..) έκανε παππάδες..βάζοντας 16 γκολ σε 26 ματς..και έχει βγει καλύτερος Ούγγρος παίχτης..Αυτός ο παίχτης είναι κρίμα να έχει τραυματισμούς σίγουρα θα ήταν καλύτερος από Τοτσέ και Πέτρο στα καλά του και γι αυτό τον πήραμε..αλλά ατυχία!

Νομίζω οτι Τοτσέ Γκέργκελι Πετρό θα πρέπει να μοιραστούνε τον χρόνο και περιμένω με αγωνία να δω Λάζαρο ..για τον οποίο μας λέγανε οτι θα παίζει το Γενάρη..Ο Λάζαρος πέρυσι ήταν καθοριστικός βάζοντας σε 20 ματς 5 γκολ και ενώ έβγαλε και 4 ασσιστ που κατέληξαν σε γκολ !

Τέλος αν με ρωτούσατε τι θα ήθελα στην ομάδα για μεταγραφή θα έλεγα με τα χίλια επιθετικό που έχει το ευκολο γκολ! Στα οικονομικά χάλια που είμασταν ένας Μπλάνκο ..ακόμα και ένας Γκέκας ( φουλ αχώνευτος ) θα κάνανε πολύ καλύτερα δουλειά από τον Τοτσέ..

Σχόλια

  1. αυτο που χρειαζεται ο παο ειναι ενας δημιουργηκος μεσος φιλε.οταν λειπει ο κατσουρ απο το κεντρο δεν τσουλαει με τιποτα μπροστα η μπαλα.στην επομενη κιτρινη που θα δεχτει ο κατσου συμπληρωνει 7 και θα χασει 2 ματς.να δω ποιος θα περναει την μπαλα μπροστα τοτε...επιθεση κουτσα στραβα την βγαζουμε με λετο και με το παλτο τον τοτσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δημιουργικος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αν ειχαμε 2 πλαγια μπακ που θα μπορουσαν να κανουν μια-δυο προσωπικές ενεργειες στον αγωνα, ώστε να ανοιξει η αντίπαλη αμυνα, πιστευω οτι τα βαρια σεντερ φορ μας, πετρο και τοτσε κατι καλυτερο θα έκαναν παίζοντας παράλληλο ποδοσφαιρο. ποσο ανεβηκε η δεξια πλευρα οταν μπηκε ο μαυριας μπακ-χαφ. αντίθετα οταν μπηκε ο λουκας δεξια αντι για μαρίνο καταστραφηκε η αναπτυξη της ομαδας απο δεξια, τομέας οπου έπαιζαν  ακόμα   ζέκα κατσουρ λετο. για τον αλλον, σπυροπουλο,  δεν λεω τιποτα. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου