Άντε με το καλό τα επόμενα επεισόδια σε κάνα ματς παμπαίδων!


Είχαν λέει την κοπή της πίτας οι Αεκτζήδες στα Εξάρχεια και επειδή δίπλα έπαιζε το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Παναθηναϊκού ,είπαν να τραμπουκήσουν τις παίκτριες και να επιτεθούν στην αποστολή.

Παράλληλα ,η αστυνομία δεν άφησε τους οπαδούς μας να πάνε στο γήπεδο απο τον Κεντρικό.

Και μιλάμε για ακόμη ένα σκηνικό (ο Θεός να το κάνει ..) όπου άπαντες το ξέρανε 1 εβδομάδα πριν (μέχρι και σε site κοινωνικής δικτύωσης είχε γραφτεί!) .Τι να λέμε τώρα ..

Αυτά λοιπόν για να μην βρούμε και τον μπελά μας.

ΥΣ: Είπαμε όλοι
ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις. Η αστυνομία πολύ περισσότερο και προφανώς βολεύει άπαντες αυτό που γίνεται. Μέχρι να σκοτωθεί πάλι κανένας άνθρωπος και να ψάχνουμε όλοι μαζί τις ευθύνες..

ΥΣ2: 2012 ..σε λίγο καιρό Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός-Άεκ-Πάοκ-Άρης-Ηρακλής-Πανιώνιος όχι μόνο δεν θα μπορούν να έχουν οπαδούς στα γήπεδα όπου αγωνίζονται ,αλλά θα πρέπει και τα ματς τους να γίνονται σε αποστάσεις μεγαλύτερες των 50 χιλιομέτρων ,αν όχι σε διαφορετικές ημερομηνίες. Και αν γίνονται σε γειτονιές με συνδέσμους κόντα ,τότε θα πρέπει να υπάρχει η διπλάσια προσοχή. Ναι ,για αθλητισμό μιλάμε ..

ΥΣ3: Επειδή θα γράφουν οι γνωστοί για τα 150 καλόπαιδα του Παναθηναϊκού που πηγαίνανε στο γήπεδο. Προφανώς και θα πηγαίνανε υποψιασμένοι ,προφανώς και θα ξέρανε πως θα υπάρχουν Αεκτζήδες. Μια παρατήρηση μόνο :Οι Παναθηναϊκοί πάνε στα εκτός των ερασιτεχνικών τμημάτων ,εδώ και μια δεκαετία!

Σχόλια