Προς προπονητές της Κερκίδας: Τον πάγκο του Φερέιρα τον είδατε;


Επειδή πάλι χθες αρχίσαν κάποιοι να ξανά-εξασκούν το αγαπημένο τους χόμπι ,κάνοντας τους προπονητές και επικρίνοντας τον Φερέιρα για τις επιλογές του ,έχω να τους κάνω μια πολύ απλή ερώτηση: Τον πάγκο και τις λύσεις που είχε χθες ο Φερέιρα ,τις είδατε;

Να γράψω λοιπόν ποιοι καθόντουσαν στον πάγκο:

Καπίνο
Καραγκούνης
Πετρόπουλος
Φουρλάνος
Βύντρα
Λαγός
Μαυρίας

Για πείτε μου ρε πανταχού γνώστες ..ποια διαφορετική ενδεκάδα θα κατεβάζατε;

Θα βάζατε τον Καραγκούνη και στον 3ο θα κοιτούσατε τον πάγκο για να τον κάνετε αλλαγή;
Θα βγάζατε τον κακό Τοτσέ ,για να βάλετε τον χειρότερο Πετρόπουλο;
Θα προτιμούσατε τον Βύντρα απο τον Μαρίνο;
Τον Ζέκα απο τον Μαυρία;
Ή θα ξεκινούσατε ενδεκαδάτους Λαγό και Φουρλάνο;

Επίσης ,όσον αφορά το στήσιμο της ομάδας:

Για μένα το μόνο κακό που είχε το στήσιμο είναι πως ο Κατσουράνης έπαιζε στόπερ και όχι πιο μπροστά ,ώστε να βοηθάει περισσότερο στο δημιουργικό κομμάτι με τις κάθετες πάσες του.
Αλλά ποιος φταίει για αυτό ,που δεν έχουμε αμυντικό; Ο Φερέιρα; Που δεν μπόρεσε να πάρει με 200.000 μια επιλογή του;

Αντιθέτως ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η ομάδα κατέβηκε με ένα αμυντικό χαφ και όχι δύο όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια. Είχαμε καταντήσει να παίζουμε με την Άνω Κάτω Ραχούλα και να κατεβάζουμε όπως και να χει 2 αμυντικά χαφ. Χωρίς λόγο ..έτσι ,απο συνήθεια ..

Και επειδή στην μπάλα είναι όλα σχετικά να σας θυμίσω πως είτε μας καθόντουσαν τα 2 τετ α τετ που γίνανε στο πρώτο ημίχρονο ή τα άλλα 2 τετ α τετ που μας έκοψε ο επόπτης ,ίσως να μιλούσαμε και για άλλο ματς.

Και κάτι τελευταίο.. σε ένα ματς ποδοσφαίρου παίζουν και άλλοι 11 παίκτες. Δεν παίζουμε μόνοι μας ..σας το λέω για εγκυκλοπαιδειακούς λόγους!

ΥΣ: Ότι η ομάδα έχει πέσει και δεν έχει την φρεσκάδα των προηγούμενων μηνών ,ισχύει και όποιος υποστηρίξει το αντίθετο μάλλον βλέπει άλλη ομάδα. Αλλά μην φτάσουμε στο σημείο να ρίχνουμε εξ ολοκλήρου τις ευθύνες στον Φερέιρα. Η ομάδα να είναι "προγραμματισμένη" να τρέχει σε φουλ ρυθμούς σε 1,5 μήνα ας πούμε δεν παίζει έτσι;

Σχόλια