Πάει να τα μαζέψει ο φουκαράς ..


ΣΧΟΛΙΟ Panathinaikos Press: Τους Αγγελόπουλους δεν μπορώ να πως ,πως τους έχω κάποια ιδιαίτερη αντιπάθεια κι ας είναι πρόεδροι του γαύρου. Αντιθέτως μάλιστα ,μιας και η οικογένεια τους έχει κάνει αρκετά καλά στον τόπο ,χωρίς να διαφημίζονται.
Αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και σε αυτά που λέει παρακάτω το κείμενο.
Ξέρει πως με τους Νεάντερταλ οπαδούς και δημοσιογραφους του Γαύρου,δεν είναι αστείο το να στοχοποιηθείς..Το έχει ζήσει καλά στο πετσί του τότε που άγγιξε το ευαίσθητο θέμα του σκανδάλου με το γήπεδο Καραισκάκη.

Δείτε τι έγραψε στην επιστολή του απάντηση σε όσα τον κατηγορούσαν με ανακοίνωση του οι αφοί Αγγελόπουλοι:


«η προσωπική μου άποψη είναι ότι πράγματι οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν απέτυχαν στο χώρο του μπάσκετ, δεν πιάστηκαν κορόιδα, προσέφεραν στο μπάσκετ, προχώρησαν τον Ολυμπιακό, προχωράνε τα πράγματα στο μπάσκετ όχι μόνο με τα λεφτά τους, αλλά και με το ήθος τους. Και δεν τους θεωρώ αποτυχημένους. Δεν είμαι της λογικής ότι πετυχημένος είναι μόνο αυτός που παίρνει το πρωτάθλημα. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έχουν προσφέρει στον Ολυμπιακό και στο μπάσκετ και πιστεύω ότι θα προσφέρουν ακόμη περισσότερα».

Εγώ δεν θα ασχοληθώ με το αν απέτυχαν ή οχι.Όσοι έχουν κρίση ξέρουν.

Αλλά για ποιο ήθος μιλάμε κύριε Συρίγο;Τα κοντινά τηλεοπτικά πλάνα με τις συνομιλίες τους με τον Κουντούρη και τον Χάρο?Τα πανό που άφηναν να ανεβάσουν οι οπαδοί τους και που
“εύχονταν” να σαπίσουν τα κόκκαλα του μεγαλύτερου αθλητή που αγωνίζεται στην Ευρώπη?
Τα χουλιγκανιλίκια που έχουν ανεχθεί ΔΕΚΑΔΕΣ φορές στο εξοχικο?

Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια,θα πρέπει και να φάινεται..

Αλλά στην Ελλάδα όλα είναι σχετικά..

http://mypanathinaikos.wordpress.com/2012/01/28/%CF%80%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B1%CE%B6%CE%AD%CF%88%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CF%86%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%82/

Σχόλια

  1. ΑΔΕΡΦΕ ΑΝΕΒΑΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου