Σχολιάζοντας τις δηλώσεις Γόντικα




Για το αν είναι φαβορί οι «ανύπαρκτοι» για το πρωτάθλημα: «Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ με τις δηλώσεις και τους χαρακτηρισμούς άλλων. Κατά την άποψή μου φαβορί δεν υπάρχουν στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν 12 εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια. Το καθένα αντιμετωπίζεται με διαφορετική προσέγγιση. Αυτή τη στιγμή είμαστε σε καλή κατάσταση, σε καλή θέση. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Είχαμε +5 και το Νοέμβριο. Η διαφορά ξαναέκλεισε. Μπορεί να ξαναγίνει αυτό. Οι ομάδες που έχουν ψηλούς στόχους πρέπει να παίρνουν αποτελέσματα κι όταν δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Δεν παραγνωρίζουμε ότι μέσα στον
Γενάρη παίζαμε Κυριακή - Τετάρτη και είχαμε και κάποιους τραυματισμούς. Το δυσκολότερο κομμάτι ήταν αυτό του Ιανουαρίου. Έχουμε Καντέ, Μπουμσόνγκ απόντες, λείπουν Λάζαρος και Νίνης. Αν τα συνθέσετε αυτά πιθανώς να μην είχαμε τις ανησυχίες που είχαμε στις αρχές του μήνα. Απόντες υπάρχουν πάντα, αλλά με τις επιστροφές των παικτών αν όλα πάνε καλά θα είμαστε καλύτερα από εδώ και πέρα».

ΣΩΣΤΟΣ.

Για τους Άραβες και το ενδιαφέρον τους να αναλάβουν τον Παναθηναϊκό: Η εικόνα που έχω εγώ, χωρίς να έχω το σύνολο της πληροφόρησης, δείχνει ότι υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις με δύο πλευρές. Δεν ξέρω τη σύνθεση του γκρουπ που εμφανίστηκε τώρα. Μέσα στη μία είναι μέσα ο Αλ Σαούντ. Κατά τη γνώμη μου το καταλυτικό σημείο για τις συζητήσεις είναι η τοποθέτηση χρημάτων σε ελληνική τράπεζα. Μπορούμε να τα ελέγξουμε μόνο αν τοποθετηθούν σε λογαριασμό της ΠΑΕ. Σε λογαριασμό τρίτων δεν μπορούμε.

Η ψήφιση του νόμου είναι θετικό στοιχείο. Όπως γνωρίζετε όμως αν δεν δεις σ’ αυτά τα πράγματα, αν δεν δεις υπογεγραμμένα συμφωνητικά δεν μπορείς να θεωρήσεις τίποτα δεδομένο. Ο κ. Βαρδινογιάννης μου είπε ότι από τη στιγμή που θα έχουμε κάτι θετικό θα ειδοποιηθούμε άμεσα. Το μόνο ασφαλές είναι κανείς να κρίνει εκ των γεγονότων. Αν υπάρχει κάποιο γεγονός που θα δείξει πραγματική πρόοδο είναι η τοποθέτηση των χρημάτων. Νομίζω ότι το κρίσιμο γεγονός αν συμβεί και αν πιστοποιηθεί, είναι αυτό».

Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΑΝΗΚΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΡΑΒΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ,ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ.


ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ..ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟΥ FUND;; ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FUND;; 

Για το πώς εξελίσσεται το ενδιαφέρον των Αράβων: «Δεν υπάρχει βαθμός ενδιαφέροντος. Είναι απλό. Ολοκληρώνεται η διαπραγμάτευση; Είναι υπαρκτό και δεδομένο. Δεν ολοκληρώνεται; Δεν υπάρχει, είναι στον αέρα».

ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΣΑΝΕ ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΗΡΙΑΛ ,ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 20% ..

Για τον Τσάκα και αν έχει λειτουργήσει αρνητικά η παρουσία του στην ψυχολογία του κόσμου, που εξαιτίας του πιστεύει ότι δεν υπάρχουν καν Άραβες: «Το αν έχει λειτουργήσει αρνητικά στην ψυχολογία του κόσμου μπορεί να το πει μόνο ο κόσμος. Αυτή τη στιγμή δεν έχω να σχολιάσω τίποτα για τον κ. Τσάκα. Όταν γίνονται συγκεκριμένες τοποθετήσεις τα πράγματα μιλάνε από μόνα τους. Όταν δεν γίνονται είναι σαφές ότι δεν μπορούμε να πούμε κάτι».

Για το πώς θα αντιδράσει αν έρθουν οι Άραβες μαζί με τον Τσάκα: «Δεν θα ήταν αδύνατη μια τέτοια εξέλιξη. Αλλά όλα εξαρτώνται από το με ποιους συνεργάζεται, με ποιον τρόπο συνεργάζεσαι και με ποιον τελικό σκοπό. Αν αυτοί θέλουν άλλα και εμείς άλλα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Αρνητικός δεν είμαι, αλλά εξαρτάται από τους παράγοντες που ανέφερα».

Ε ΣΩΣΤΑ ..ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ 1% ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ..ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ Ο ΤΣΑΚΑΣ ..ΕΔΩ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ "ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΖΙΓΓΕΡ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΕΛΙ-ΓΑΛΑ ..

Για τις συνομιλίες του με τους μετόχους και αν έχουν δείξει διάθεση να προσφέρουν οικονομικά: «Με τον κ. Βγενόπουλο μίλησα, με τον κ. Πατέρα επίσης, τηλεφωνικά, με τον κ. Γιαννακόπουλο συνομίλησα στο γήπεδο. Δεν γνωρίζω αν ο κ. Βγενόπουλος θα βάλει χρήματα. Δεν έχω αναφερθεί στο περιεχόμενο της επιστολής του κ. Βγενόπουλου, θα το κάνω αν μου το πει ο ίδιος.

Με τον κ. Πολέμη συνομίλησα, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω για το τι θα κάνει ο ίδιος. Δεν μπορώ να μιλήσω και να δημοσιοποιήσω τις προθέσεις των μετόχων. Αν θέλουν θα το κάνουν εκείνοι. Με τις συνομιλίες που έκανα είδα ότι υπάρχει διάθεση να βάλουν χρήματα. Να ξέρετε όμως ότι αυτά τα πράγματα υπάρχουν από την στιγμή που υλοποιούνται».

Ε ΝΤΑΞΕΙ ..ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ (ΜΕ ΤΑ "ΘΑ" ΚΑΙ ΓΩ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΒΑΖΩ..) ,ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ..

Για το αν υπάρχουν χρήματα μόνο μέχρι τον Φεβρουάριο, ποιο είναι το έλλειμμα και πόσο τη «βγάζει» χρονικά ο Παναθηναϊκός: «Δεν μπορώ να αναφερθώ σε απόλυτα οικονομικά μεγέθη από την στιγμή που δεν έχουν παρουσιαστεί σε επίσημα όργανα της εταιρίας και δεν έχουν εγκριθεί. Αν δεν υπάρξει ενίσχυση, θα εξαρτυόμαστε απολύτως από την καλή διάθεση των παικτών και του προπονητικού τιμ. Αυτή τη στιγμή όλα έχουν πέσει στις πλάτες των παικτών. Τους τελευταίους πεντέμιση μήνες είναι αυτοί που έχουν βάλει πλάτη. Χωρίς την δική τους συμβολή δεν θα ήμασταν αυτοί που είμαστε, είναι σαφές. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως αυτό έχει και έναν ορίζοντα ολοκλήρωσης. Αν είχαμε τον αθλητή τάδε και ερχόταν κάποιους μήνες αργότερα και μας έλεγε "πρέπει να κάνετε κάτι γιατί μέχρι εδώ είναι η υπομονή μου", δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι».

ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ.. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.

Για το αν μπορεί να κάνει μεταγραφές ο Παναθηναϊκός, αφού με βάση το έγγραφο της ΦΙΦΑ πρέπει κάθε ομάδα να δηλώνει ότι έχουν εξοφληθεί οι παίκτες: «Δεν υπάρχει τέτοιο έγγραφο στην ΕΠΟ. Υπάρχει η υποχρέωση ανά τρίμηνο να δηλώνουμε αν έχουμε πληρώσει. Η διαδικασία περιγράφεται ακριβώς στην ΕΠΟ, μπορείτε να δείτε εκεί το έγγραφο. Το επόμενο στάδιο αναφοράς στην ΟΥΕΦΑ είναι στις 31 Μαρτίου. Αν δεν το έχουμε ξεπεράσει το πρόβλημα μέχρι τις 31 Μαρτίου θα έχουμε πολύ σοβαρότερα προβλήματα από τις μεταγραφές».

ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ; ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ 31/3 ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΟ FUND ΚΑΙ Ο ΤΣΑΚΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.

Για το αν μπορεί ο Παναθηναϊκός να «ποντάρει» στα έσοδα του Τσάμπιονς Λιγκ: «Μην ξεχνάτε πότε παίρνει κανείς τα έσοδα από εκεί. Η απάντηση είναι όχι. Και ταμειακά να το δούμε η όποια ενίσχυση από εκεί έρχεται από Οκτώβρη και μετά. Θα έπρεπε να κάνουμε άλλες κινήσεις και εννοώ πωλήσεις παικτών».

ΑΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ=ΕΙΣΟΔΟ ΣΕ ΟΜΙΛΟ CHAMPIONS LEAGUE=ΟΧΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Για το αν παραχωρείται ο Λέτο: «Μίλησα με τον μάνατζέρ του και του είπα ότι δεν έχουμε κάποια πρόταση. Είναι σαφές ότι αυτή την στιγμή δεν έχουμε κάποια πρόθεση. Από εκεί και πέρα είναι επίσης σαφές ότι εμείς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και από το προφίλ του σαν παίκτη φέτος. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι και από την χθεσινή του εμφάνιση από τον τρόπο που αγωνίστηκε, δηλαδή. Αρνούμαι ότι στο προηγούμενο παιχνίδι έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του. Είχα μια συζήτηση μαζί του, είναι σαφές ότι δεν έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις πάνω σε βασικά πράγματα».

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ..ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΓΟΝΤΙΚΑ; ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ..ΑΥΤΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ,ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ..ΜΕΓΑΛΑ ΚΙΟΛΑΣ.

Για το αν το καλοκαίρι ο πρώτος που θα μπει στη «βιτρίνα» για να πωληθεί είναι ο Λέτο: «Αυτό θα το δούμε το Μάιο. Αλλά αυτό που λέτε είναι αυταπόδεικτο. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο, τότε ναι αυτό θα συμβεί. Ακόμα και αν ενισχυθούμε είναι σαφές πως αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος κάθε ομάδας».

ΒΥΕ ΒΥΕ ΛΕΤΟ ..ΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ.

Για την περίπτωση του Νίνη: «Οι κουβέντες με τον Νίνη ξεκίνησαν από τα τέλη του Αυγούστου. Η πλευρά του παίκτη είχε σταθερή θέση για να δοκιμάσει στο εξωτερικό. Είχαμε άλλα προβλήματα πέρυσι. Χρονικά προηγούνταν το συμβόλαιο του Βύντρα. Θα ήθελε να δοκιμάσει στο εξωτερικό, εκεί είμαστε τώρα. Είναι τελειωμένη υπόθεση. Δεν πήραμε αυτά που έπρεπε από τον παίκτη.

Απειλές δεν υπήρξαν. Χρησιμοποιήσαμε μια δικονομικά σωστή διαδικασία. Έπρεπε να αποδείξουμε ότι είχαμε κάνει πρόταση. Είχαμε πληροφορηθεί ότι υπήρχε διαπραγμάτευση πριν τον Ιανουάριο, θα το συζητήσουμε και θα δούμε τι θα κάνουμε. Είναι πιθανό να διεκδικήσουμε κάποια πράγματα. Υπάρχουν καλές προθέσεις από τις δύο πλευρές, υπάρχουν διαφορές. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αποκλίνει από μια πολιτική που έχει για τις ανανεώσεις των συμβολαίων».

ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΝ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΒΥΝΤΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ;; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΠΑΕ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΗΣ;;
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ; Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ; Ή Ο ΤΖΙΓΓΕΡ;; 
ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ: Ο ΝΙΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ ..ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ; ΝΑ ΠΑΕΙ .. 

Για το αν θα κάνει προσπάθεια να πείσει τον Φερέιρα να μείνει: «Ρωτάτε εμένα που αυτή την άποψη και τακτική είχα το καλοκαίρι. Δεν κρίνονται τα πάντα από μια ισχυρή οικονομική κατάσταση αν και αυτή συμβάλλει σημαντικά. Δεν είμαι της «ελληνικής» νοοτροπίας που θέλει να αλλάζει συνέχεια ο προπονητής. Ο τρόπος που ο κ. Φερέιρα και οι συνεργάτες του λειτουργούν και ο τρόπος που διαχειρίστηκαν την παρουσία στη πρώτη ομάδα του Μαυρία και του Καπίνο (κυρίως του Καπίνο) μου δείχνει ότι δημιουργεί τους δικούς του ποδοσφαιριστές και τροφοδοτεί και την αγορά με παίκτες.

Η παραγωγική του διαδικασία σε συνδυασμό με την συνεργασία του με τον Γιάννη τον Σαμαρά θα είναι κομβικό σημείο. Ένα μεγάλο κλαμπ οφείλει να έχει δική του φιλοσοφία, αγωνιστική και λειτουργική. Ο ίδιος θα πρέπει να μιλήσει. Του έχουμε πει τις ιδέες μας και τις προθέσεις μας. Δεν θέλω να πω για τον κ. Φερέιρα. Είμαι σε εξαιρετική συνεργασία μαζί του. Οι επιλογές του ήταν θετικές και αυτό μας βοηθάει να έχουμε καλή άποψη για αυτόν. Τον Κάστρο είχαμε τη δυνατότητα να τον πάρουμε. Αρνηθήκαμε να δώσουμε το ποσό που ήθελε η ομάδα του».

ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΚΑΣΤΡΟ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΗΡΑΤΕ; ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΖ; ΤΟΝ ΒΙΑΝΑ;

Για τη δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα ότι άλλες ομάδες δίνουν φιλικά: «Τι να σχολιάσουμε. Είδατε τι συνθήκες στα Γιάννινα; Είδα και άλλους αγώνες που δεν υπήρχε ίδια ένταση και πάθος. Λογοδοτώ μόνο στο ΔΣ και στον κόσμο της ομάδας. Πουθενά αλλού. Έτσι τοποθετούμαι και τώρα. Δεν υπάρχει το ίδιο πάθος και η ένταση στα παιχνίδια που παίζουμε εμείς. Είμαι εδώ να μιλήσω για τον Παναθηναϊκό».

ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ..

Για την αντικατάσταση του Βασάρα από τον Δούρο: «Είχαν συγκεντρωθεί πολλά παράπονα από ομάδες. Κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος. Αν κρίνουμε από την απόφαση της ΕΠΟ, τότε οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι τα πράγματα δεν ήταν καλά. Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πρόβλημα στην αντικατάστασή του. Δεν ήταν αρνητικός. Να περιμένουμε να δούμε το έργο του Δούρου και θα κρίνουμε».


Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΞΣ ΤΟΥ ..ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Ο ΓΑΥΡΟΣ ,ΑΛΛΑΞΕ Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΚΕΔ ..

Για το ότι ευνοείται ο Παναθηναϊκός και αδικείται ο Ολυμπιακός: «Δεν είναι πραγματικό. Μπορώ να πω 4 περιπτώσεις. Το πέναλτι του Ζέκα στον Πανιώνιο, η αντιμετώπιση με τις κίτρινες κάρτες. Η διαιτησία έχει βελτιωθεί σε σχέση με πέρυσι. Υπήρχαν και πολλές επιλογές που ήταν συζητήσιμες».


Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ..
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ (Ή ΜΗ) ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΠΤΕΣ ..

Για φήμες περί επανόδου του Βασίλη Γκαγκάτση στην ΕΠΟ: «Πρέπει να μιλήσει ο ίδιος αν τον ενδιαφέρει. Θα δούμε αν βρεθούμε μπροστά σε ένα πραγματικό γεγονός».

ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΙ; Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ-ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΕΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟΚ;; ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ;; ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;;

Για το αν βελτιώθηκε το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα: «Υπάρχει βελτίωση. Τη συνολική αποτίμηση θα την κάνουμε τον Μάιο. Τότε θα μπορούμε να πούμε. Υπάρχει ένα γενικότερο συμμάζεμα. Υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζει το ευρύτερο κοινό».

ΝΑΙ ..ΤΡΟΜΕΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ; ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ; ΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ; ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ; ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ; ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ; ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ; 
Η ΜΟΝΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΑΝ ΚΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ..ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΝΟVA ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΓΗΠΕΔΑ ..

Για το αν υπάρχει τακτική του Ολυμπιακού να πιέζει καταστάσεις όταν βλέπει τα σκούρα: «Δεν κάνω σχόλιο για τακτικές άλλης ομάδας. Σε ορισμένες περιπτώσεις και όπου υπάρχει διαστρέβλωση της αλήθειας, απαντάμε. Η ΠΑΕ έχει διοίκηση και αυτή οφείλει να τοποθετείται. Αν τη στηρίζουν ή όχι οι μέτοχοι, αυτό δεν παίζει ρόλο στη λειτουργία της ομάδας».

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ..ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ -ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ,ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΜΑΡΙΝΑΚΗ- ΔΕΝ ΑΠΑΙΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ..

Για το αν θα υπάρξει μεγαλύτερη ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, όσο πλησιάζει προς το τέλος το πρωτάθλημα: «Εύχομαι να μην γίνει, αλλά οφείλουμε να επαγρυπνούμε».

ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ..ΤΙ ΤΟ ΨΑΧΝΕΤΕ;

Για το τμήμα βόλεϊ του συλλόγου: «Είναι μια δυσάρεστη πραγματικότητα. Έχω εμπιστοσύνη στον Καζάζη. Δεν ξέρω αν αρκεί μόνο αυτό. Είναι δύσκολη δοκιμασία για το τμήμα, ελπίζω να βγούμε χωρίς άλλες συνέπειες».

ΑΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ -ΕΛΠΙΖΩ- ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝΕ ..

Σχόλια

  1. Αν θες ξαναστείλε μου τι μου έγραψες .Όπως βλέπεις το mail μου εδώ έχει ένα 3 πριν το παπάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η λύση είναι δίδυμο Βγενόπουλου-Γοντικα, οι Άραβες δεν πρόκειται να βάλουν λεφτά σε αυτή την δύσκολη και ασταθή οικονομικά περίοδο για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου