Αηδία και Οργή!

mypanathinaikos.wordpress.com



Πρώτη φορά κλείνω την τηλεόραση γιατί ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ
αν θα νικήσει η θα χάσει η ομάδα μας !

Eίναι ντροπή , για μένα προσωπικά , να έχω απιτήσεις απο μία
ομάδα που βάλλεται συστηματικά και απροκάλυπτα..

Σ ενα πρωτάθλημα – παρωδία που ακολούθησε μετά το καλοκαίρι των CDs.

Σ ενα πρωτάθλημα με ομάδες Α ,Β και Γ.

Σ ενα πρωτάθλημα που χρειάστηκε να
μπούμε στο 2012 για να αρχίσει να δίνει ο Παναθηναικός αγώνες μαζί τους , ενώ άλλοι τους τελείωσαν.

Σ ενα πρωτάθλημα με φιλικά.

Σ ενα πρωτάθλημα με περιφερόμενους δανεικούς.

Σ ενα πρωτάθλημα με γυρολόγους μεταγραφόμενους.

Σ ενα πρωτάθλημα με θαυμαστές διαιτησίες.

Σ ενα πρωτάθλημα με ξυλοδαρμούς.

Σ ενα πρωτάθλημα με διακρίσεις μεταξύ των οπαδών.

ΑΠΟΨΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΠΑΘΑΣ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΑΤΣ , ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.

ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ Π[ΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΓΕΙΑ.

Σε δέκα λεπτά ο κύριος Σπάθας απέδειξε οτι θα τα πήγαινε καλά….
Εστησε τη μπάλλα εξω απο την περιοχή του Καρνέζη σε γλίστρημα παίκτη των Ιωαννίνων , και έδειξε κίτρινη στον Κλέιτον γιατί έπεσε κατω σε άλλη φάση αργότερα..

Κύριε Γόντικα και λοιποί ” ηγέτες ” το καλοκαίρι που είχατε τη δυνατότητα και την υποχρέωση να απαιτήσετε ΙΣΟΝΟΜΙΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ συρθήκατε σαν φτωχοί συγγενείς στο εμετικό καλαμπούρι που παρακολουθούμε ΚΑΙ φέτος.

ΝΤΡΟΠΗ , ΞΕΦΤΙΛΑ , ΑΗΔΙΑ …

Φτάνει πια !

Γ.Γάκη

Σχόλια

  1. Όσο υπάρχει κατ΄ ευφημισμόν ηγέτης Βαρδινογιάννης στον Παναθηναικό μας , η ομάδα προστασία δεν θα έχει. Τα καλά αποτελέσματα οφείλονται στη φιλοσοφία του προπονητή, στο τσαγανό των παικτών και στο δέσιμο του κόσμου με την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όσο υπάρχει κατ΄ ευφημισμόν ηγέτης Βαρδινογιάννης στον Παναθηναικό μας , η ομάδα προστασία δεν θα έχει. Τα καλά αποτελέσματα οφείλονται στη φιλοσοφία του προπονητή, στο τσαγανό των παικτών και στο δέσιμο του κόσμου με την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. file Gianni ..poioi einai autoi omws oi anthrwpoi? 
    onomata exoun ..den einai fantasmata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όσο υπάρχει κατ΄ ευφημισμόν ηγέτης Βαρδινογιάννης στον Παναθηναικό μας , η ομάδα προστασία δεν θα έχει. Τα καλά αποτελέσματα οφείλονται στη φιλοσοφία του προπονητή, στο τσαγανό των παικτών και στο δέσιμο του κόσμου με την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο υπάρχει κατ΄ ευφημισμόν ηγέτης Βαρδινογιάννης στον Παναθηναικό μας , η ομάδα προστασία δεν θα έχει. Τα καλά αποτελέσματα οφείλονται στη φιλοσοφία του προπονητή, στο τσαγανό των παικτών και στο δέσιμο του κόσμου με την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποτέ δεν αφήνεις μόνη την ομάδα. Είναι νόμος. Δεν φεύγεις από το γήπεδο ή, στην προκειμένη κλείνεις την τηλεόραση. Δίπλα της σε όλο το 90λεπτο ανεξάρτητα από τις συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. a bravo.
    alla min ta polileme auta giati o tzigger thewrei pws to na prostateveis tin omada ,einai na prepei na stineis mats..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!! ετσι.. πεστα να τα ακουσουνε οι ¨παναθηναικαρες" προεδροι που "σκιζονται" για το καλο της ομαδας, και εμεις ολοι οι απεξω, βλεπουμε μεχρι στιγμης μια ομαδα που παει για πρωταθλημα, να τρωει συνεχεια τρικλοποδιες, με χιλιους-δυο τροπους.. οπου μπορουνε να μας τη φερουν μας τη φερνουνε.. και οι δικοι μας ηγετες δεν προστατευουν την ομαδα, αλλα το παιζουν αμεμπτοι, και "αηδιασμενοι' κατα τον κο Βαρδινογιαννη για τους στημενους τιτλους "αλλων".. ρε, μας δουλεουνε? Ετσι και ο κος Τζιγγερ αγοραζε τιτλους, τι θα εβγαιναν να πουνε ο κος Βρουτος και ο κος πρακτορας των Ναζι? Δε θα μας στηνανε στα δεκα μετρα? τελικα, πιστευω, πως ο Ολυμπιακος, ως ΠΑΕ, τα βρισκει και τα κανει, λογω της ΔΕΙΛΙΑΣ, η, ακομα χειροτερα, της ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ και της ΕΛΛΕΙΨΗΣ της πραγματικης ΑΓΑΠΗΣ της διοιηκησης για τον ενδοξοτερο  συλλογο, κι αυτο, γιατι ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ στις φανελες, αυτοι οι κυριοι διοικουντες, το βλεπουν μονο σαν μεσο που τους προσποριζει τα βιοποριστικα τους εσοδα, και τιποτα περισσοτερο!! Υ.Γ. Τυχαινει να γνωριζω τον Χ.Ρ. Ροτσα.. Ξερετε τι μου ειπε? "Δεν καταλαβαινω Γιαννη...ανθρωπους που αγαπουνε τον ΠΑΟ ποιο πολυ κι απο ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ,( απο σεμνοτητα εννοουσε τον ιδιο),  τους  πολεμανε "καποιοι" μεσα απο την ομαδα, και οχι απο το αγωνιστηκο team, αλλα οι ανωτεροι..καποιοι διευθυντες...λυπαμαι. " ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.  

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου