Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός γίνεται πλούσιος! Το πε ο Κωστής!

Πράσινα Νέα ..σχετικά με το δημοσίευμα της Derby News


Εντάξει ,παιδιά μην ανησυχείτε ..ο Κώστας ενημερώνει πως οι διαδικασίες για την μεταβίβαση των 15 μυρίων των Αράβων στην Τράπεζα Πειραιώς έχουν ξεκινήσει ήδη απο την Δευτέρα απο την πριγκίπισσα και την Παρασκευή θα το έχουμε το μαρούλι.

ΥΣ: Τι κι αν την Τετάρτη στα επίσημα γελούσανε Παρθενόπουλος ,Μήτσου ,Κωστάκης και Λιβαθηνός με την ιστορία Τσάκα ..ε;

Σχόλια

  1. Έχω την εντύπωση χωρίς να έχω κανένα inside info και κτλ πως η ιστορία για το ποια θα είναι η διάδοχη κατάσταση στον Παναθηναικό έχει φτάσει πολύ κοντά στο τέλος της..
    Δύο στοιχεία που είδα κοιτώντας ρεπορτάζ..

    Πρώτο στοιχείο
    1)"νέο νόμο για τον αθλητισμό που θα πάει προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής την Τετάρτη 1/2". Από soccerplus . Δηλαδή σε 5 μέρες θα έχουμε το νέο νόμο που θα επιτρέπει τους ξένους επενδυτές να βάλουν χρήματα και να πάρουνε την ομάδα..οπότε θα φανεί πως αν έχουμε κάποια νέα καθυστέρηση η ιστορία είναι μούφα !

    2)Δεύτερο στοιχείο οι δηλώσεις Γόντικα μετά το ματς..
    Σε ερώτηση που του έγινε
    Για τις εξελίξεις στα διοικητικά:



    «Υπάρχουν αρκετά σοβαρές και προχωρημένες διαπραγματεύσεις. Είτε με
    τον έναν τρόπο είτε με τον άλλον, αυτή η ιστoρία θα τελειώσει. Ο
    Παναθηναϊκός έχει εξαιρετικούς ανθρώπους στο μετοχολόγιο και ίσως να
    γίνει κάτι από εκεί».


    Ίσως είναι η πρώτη φορά που ο Γόντικας δηλώνει οτι είναι τόσο σοβαρά και προχωρημένα τα πράμματα..Εντύπωση μου κάνει οτι λέει οτι ίσως κάτι να γίνει από αυτούς που είναι μέτοχοι..

    Τι λέτε εσείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το πρώτο που λες για τις μεταγραφές πραγματικά δε το πίστευα οτι θα ισχύει ακόμα και αν η ιστορία είναι αληθινή με τους Αράβες..Δηλαδή πότε θα προλάβαινε να αλλάξει η διοίκηση και να γίνουνε και μεταγραφές..Αυτό δε θα συνέβαινε ποτέ όπως πήγαν τα πράμματα..

    Γενικότερα δε είναι οι κλασικές βλακείες που γράφονται για μεταγραφές κάθε χρονιά..Ακόμα και επι πολυμετοχικότητας το Γενάρη μεταγραφές δεν κάναμε ιδιαίτερες..( έναν Μαρίνο πρέπει να πήραμε και εκείνο τον Πολώνο που βγήκε ντοπαρισμένος..) Και τότε ακόμα ακόμα θυμάσαι τι ονόματα και τι ποσά γραφόνταν ..Κάτι για Νιλμάρ μας λέγανε με 13 εκ ευρώ..κάτι για τους μισούς παίχτες της Τσέλσυ..επειδή είχαμε τον Τεν Κάτε τότε..και τελικά τίποτα ..Για τις μεταγραφές εγώ δεν έδωσα βάση..

    Και κατά πως φαίνεται ευτυχώς η ομάδα την παλεύει και πολύ καλά μάλιστα χωρίς μεταγραφές ! Ειδικότερα δε για μεταγραφή αμυντικού που είχε γίνει ο πανικός..σε 6 ματς δεν έχουμε φάει καν γκολ ! Αυτό δε σημαίνει οτι έχουμε την τέλεια άμυνα αλλά έχουμε μια πολύ καλή άμυνα και από τη στιγμή που αρχίσαμε να παίζουμε με Βιτόλο Σιμάο γενικότερα πολύ καλύτερη αμυντική λειτουργία..Κατά τη γνώμη μου εκεί που χρειαζόμασταν ενίσχυση ήταν ίσως στην επίθεση.. Βέβαια και πάλι έχουμε κάνει ρεκόρ γιατι σκοράρουμε σε κάθε μας μάτς κάτι που είχαμε να κάνουμε μια 15 ετία..Εδώ δε κάνει μεταγραφές ο γαύρος που υποτίθεται έχει την προεδράρα..με τα άπειρα φράγκα και βρίσκεται και πίσω στο -5..και θα κάναμε εμείς..?

    Για τον Βγενόπουλο με όσα έχουνε γίνει τελευταία το αποκλείω να βοηθήσει τώρα οικονομικά την ομάδα.Θα πρόκειται για θαύμα μεγαλύτερο ακόμα και από τους Άραβες.. Αν ήθελε θα το είχε κάνει το Σεπτέμβρη που βγήκε μπροστά με τις 457 ανακοινώσεις που είχε βγάλει τότε..Νομίζω οτι αυτό για το μετοχολόγιο ο Γόντικας το είπε για να γλύψει τους μετόχους μήπως και φιλοτιμηθούνε και βάλουνε κανένα ευρώ..αν η ιστορία με τους Άραβες αποδειχτεί μούφα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου