AΠΟΚΑΛΥΨΗ: 5 ..."Κώτσιοι" δώσανε την νίκη χθες στον Παναθηναϊκό!


Τι να λέμε τώρα ..το πράγμα βγάζει μάτι! 5 παίκτες της Δόξας Δράμας αφήνουν μόνο και δίνουν χώρο στον Κατσουράνη ώστε να σκοράρει και να πάρει ο Παναθηναϊκός την νίκη. Ειδικά ο ..νούμερο 4 ,τι κάνει εκεί πεσμένος; Ο 3 τι; Φυλάει το δοκάρι μην πέσει; Ο 1 ;; Κοιτάει αν θα πιάσει γεμάτα το σουτ ή όχι ο Κατσουράνης; Για τον 5 ας μην το συζητήσουμε καλύτερα ..το κενό φυλάει; Δεν ήξερε πως ο τερματοφύλακας θα αποκρούσει το σουτ του Μαυρία και η μπάλα θα πάει στον Κατσουράνη; Τι τον κοιτάει λοιπόν απο μακριά;; Μόνο ο 2 κρατάει τα προσχήματα ,αλλά και αυτός απο ..απόσταση!

Είπαμε ..εδώ θα τα λέμε όλα! Καταλαβαίνουμε την αγανάκτηση των γαύρων και δεν θα κάνουμε μόκο όταν παίζουμε με τα παραρτήματα μας! Με τον γαύρο σκυλιάσανε και με εμάς ανοίξαν τα πόδια τους στο 90 ..

ΥΣ: Ο τερματοφύλακας ήταν μόνος του ,τι να κάνει το παλικάρι;; ...Αν και για αυτόν ακούγονται πολλά ..στον λογαριασμό του στο facebook έχει κάνει like σε fan page του Τσάκα..

Σχόλια

  1. Με συγχωρείτε αλλά θα σας στεναχωρήσω! Ο Κατσουράνης σε αυτή τη φωτογρφία φαίνεται καθαρά ότι είναι ... ΟΦ ΣΑΙΤ! Αφήστε τα αυτά που ξέρατε! Ο διαιτητής ήταν πληρωμένος !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου