ΕΠΩΝΥΜΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ απο δημοσιογράφο για σχέση Τζίγγερ-Τσάκα!


Δεν ξέρουμε αν ισχύει ,αλλά προφανώς για να το γράφει ο δημοσιογράφος Σταμάτης Γαρρής επώνυμα ,δεν θα το κάνει τυχαία. Πόσο μάλλον ,όταν σε πολλά απο όσα γράφει εδώ και καιρό επαληθεύεται!

Ότι ο Τζίγγερ συνδέεται με τον Τσάκα ,υπάρχει σαν φήμη λίγες ώρες μετά την εμφάνιση του δεύτερου στο ΔΣ της ΠΑΕ. Παρόλα αυτά όμως ,μόνο με φήμες κανείς δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα. Και ποτέ κανείς δεν μίλησε με συγκεκριμένα πράγματα ,επώνυμα.

Σήμερα ,είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο και ο συγκεκριμένο δημοσιογράφος αναφέρει πως ο Τσάκας εμφανίστηκε στις ζωές μας ,με τις ευλογίες του Τζίγγερ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:
 Είχα σκοπό να γράψω για τον Ιζνογκούντ που σε μια έκρηξη χαράς είπε σε ένα από τα εύκολα και δικά του αυτιά του ρεπορτάζ ότι «η ιστορία με τον Αλ Σαούντ στήθηκε για τον Βγενόπουλο, τον είχαν βρει άνθρωποι του Βαρδινογιάννη και με έβαλαν εμένα μπροστινό, αλλά μην ασχολείσαι γιατί τώρα τους γαμ… όλους ο Γιάννης με τα λεφτά που βρήκε». Δεν το κάνω, όμως, για καλό του Παναθηναϊκού αλλά και δικό μου. Άλλωστε μια τέτοια ημέρα ποιος δεν θα πίστευε ότι το γράφω επίτηδες;


Αν μη τι άλλο ,μετά απο όλες τις αερολογίες που ακούμε τον τελευταίο καιρό ,αυτή η αποκάλυψη κάνει μπαμ! Πόσο μάλλον ,όταν γίνεται επώνυμα και απο έναν άνθρωπο που φαίνεται πως δεν είναι άσχετος ..το αντίθετο μάλιστα!

ΥΣ: Διαβάστε το ενδιαφέρον του άρθρο ,εδώ!


Σχόλια