Πάει και η Νέα Σμύρνη! Βγήκε το πιο δύσκολο μέρος του πρωταθλήματος!


Περάσαμε με ανατροπή απο την Νέα Σμύρνη και έτσι τελείωσε το πιο δύσκολο μέρος του πρωταθλήματος που μας βρίσκει να έχουμε ξεμπερδέψει με τις πιο δύσκολες έδρες και που υπό φυσιολογικές συνθήκες (νικώντας τα εξ αναβολής ματς με Δόξα Δράμας και Λεβαδειακό) θα είμαστε μόνοι πρώτοι.

Βέβαια το πρωτάθλημα το δίνουν τα μικρά ματς και όταν δεν γίνονται γκέλες ,οπότε με αυτήν την λογική πρέπει η ομάδα να μην ευθησυχάσει. Σίγουρα ,η ομάδα δείχνει μια ταχύτητα πιο κάτω απο ένα μήνα πριν ,αλλά αυτό φανταζόμαστε πως είναι μέσα στο πρόγραμμα και δεν αποτελεί έκπληξη για το προπονητικό τιμ.

Όπως και να χει ,τέλος και η Ν.Σμύρνη ..

Καλύτερος παίκτης: Σιμάο ,Κατσουράνης
Χειρότερος παίκτης: Κουίνσι ,Κλέιτον

ΥΣ: Όσον αφορά το πέναλτι.. δε νομίζουμε να επιδέχεται αμφισβήτησης ..βέβαια θα περιμένουμε μέχρι το βράδυ και τοποθέτηση του μπέμπτη ή των κύκλων του.

Σχόλια

  1. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 3:21 μ.μ.

    Εγώ πάλι λέω να μην περιμένω τίποτα αδέλφια γιατί το αν ήταν πέναλντι ή όχι το είδε ο καθένας και το έκρινε,δε θα με κάνει σοφότερο ο Μαρινάκης και τα παιχνίδια εντυπώσεων που παίζει ούτε τα αυριανά πρωτοσέλιδα ζωολογικού κήπου (και Τύπου).Αρκετή αξία τους δίνουμε,δε θα απολογούμαστε σε αυτούς ειδικά για σφυρίγματα που κερδίζουμε καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην ασχολείστε με τα λαμόγια του λιμανιού.
    Στην Κέρκυρα δίνουν φιλικό και στην ουέφα καταγγέλλουν τους άλλους για τον αποκλεισμό.
    Το δικό τους φιλικό με την Άρσεναλ ΚΑΜΙΑ ΚΩΛΟΦΥΛΛΑΔΑ δεν το σχολίασε ως καραστημένο αποτέλεσμα.
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όντως έκανε δήλωση ο Μαρινάκης απο το Λονδίνο όπου βρίσκεται,εκφρα΄ζοντας και την δυσαρεσκειά του για το πέναλντι του Λέτο,και είπε μεταξύ άλλων:
    «Για να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο θα πρέπει να φύγει ο ψηλός Σισέ και ο κοντός με το βρόμικο παρελθόν».
    Οπότε αύριο περιμένουμε απο τις κόκκινες φυλλάδες να κινηθούν ανάλογα με τις διαθέσεις του Βαγγέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου