Μανώλης Γαβαθιώτης: Ένα ακόμη άρρωστο μυαλό !


Το παρακάτω link αξίζει να το πατήσετε ,για να διαβάσετε και να δείτε τι άνθρωποι κυκλοφορούν δίπλα μας και αυτοπαρουσιάζονται ως πολιτισμένοι και πνευματικά ανεπτυγμένοι άνθρωποι. Ενώ στην πραγματικότητα είναι άρρωστα μυαλά ,που πιάνοντας τον παλμό της εκάστοτε εποχής γράφουν αυτά που πρέπει ώστε να πουλήσουν και να γίνουν πιο αρεστοί.

Μέσα σε αυτά τα άρρωστα μυαλά ανήκει και ο κύριος (τρόπος του λέγειν ,μιας και αν είναι έτσι οι κύριοι τότε κάτι λάθος γίνεται στην κοινωνία μας) Μανώλης Γαβαθιώτης ,ο οποίος μέσα απο αυτά που γράφει ,το μόνο που σου βγάζει είναι μια αηδία .

Έγραψε λοιπόν για τους τυπάδες που πιάσανε σχετικά με το ντου στον Καλόπουλο και όπου αφέθηκαν ελεύθεροι με αναστολή. Και εκεί που ξεκινάει το άρθρο του μιλώντας για ανθρώπους που δεν το χουν σε τίποτα να κάνουν μια κακουργηματική πράξη και πως τέτοιου είδους άνθρωποι υπάρχουν σε όλες τις ομάδες ,τα γυρίζει για να μας ενημερώσει πως οι Παναθηναϊκοί είναι άνανδροι ,κότες και πάνε πάντα τσούρμο για να βαρέσουν ένα. Γιατί προφανώς ,άμα δεν έγραφε κάτι τέτοιο ,ποιο άρρωστο μυαλό θα τον έπαιρνε στα σοβαρά και θα παθιαζότανε;

Αλλά για να μην το κουράζω ..απλά καθήστε και διαβάστε τον:
Άρθρο Αρρωστημένου Μυαλού

ΥΣ: Για το ντου στον Καλόπουλο ,υπάρχουν πολλές απόψεις .Καλό θα είναι ο καθένας ,να την κρατάει για πάρτη του .Πάντως οι αλήτες που κάνουν τα ντου στα γήπεδα ,με τους αλήτες που φοράνε ένα κοστούμι και έχουν 50 μπράβους γύρω τους για να κάνουν "μαγκιές" ,τι διαφορά έχουν;

Σχόλια

  1. ΦΙΛΌΔΗΜΟΣ13/12/12 3:22 μ.μ.

    Για το ντου που κάνανε κάποιοι σε ενα θεατρο πριν περίπου ενα χρόνο, σε χωρο ασχετο με το ποδόσφαιρο, επιδη τόλμησαν να παρουσιάσουν μια μετακινηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ, τσιμουδιά. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου