Όταν θέλετε να κάνετε προπαγάνδα ,να είστε διαβασμένοι! Γιατί κάποτε θα ξυπνήσουν και τα πρόβατα ..

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑ BLOGS

Επειδή την προπαγάνδα πλέον την ταυτίζουν με την ηλιθιότητα ,εκεί στον Γαύρο μάλλον πρέπει να αρχίζουν να σέβονται πρώτα απο όλα τους εαυτούς τους και τον κόπο τους για τις 5-10 μαλακίες που γράφουν.

Για τις απουσίες λοιπόν που λένε :Οι Ροτζέριο ,Μπαρτολίνι και Έγκον δεν ήταν σε θέση να αγωνιστούν μιας και όπως ανακοίνωσε επίσημα ο Αστέρας Τρίπολης κάτι μέρες πριν το ματς ,ήταν τραυματίες και δεν είχαν συμμετάσχει στις προπονήσεις. (http://www.asterastripolis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=2835:2011-12-15-17-42-53&catid=8:asteras-news&Itemid=191)

Όσον αφορά τον Περόνε που εξέτισε την ποινή του με εμάς ,να θυμίσουμε πως είχε παίξει πέρυσι ο γαύρος βόλου μαζί τους στον Βόλο; Που η μισή ομάδα δεν αγωνιζόταν; Ή φέτος που ο Μήτρογλου θα εκτίσει την ποινή του ,στο ματς με τον Γαύρο;

Και επειδή σε λίγο θα το πιστέψουν πως είναι και παράρτημα μας ,αρκεί να θυμηθείτε τις ψηφοφορίες της Σούπερ Κλίκας και που πήγαινε η ψήφος του Αστέρα κάθε φορά. Ή να θυμηθείτε αν ήταν ο Παναθηναϊκός ή ο γαύρος που έτρεμαν στην ιδέα μην παίξει η ομάδα του Μποροβήλου στην Β Εθνική ..


Σχόλια