Μάλλον δεν έχετε καταλάβει κάποια πράγματα ..



Η ιστορία που ξεκίνησε πριν 3 σχεδόν μήνες τελειώνει σήμερα. Τα deadlines έχουν λήξει προ πολλού και ο Τσάκας το πάει από Πέμπτη σε Τρίτη όλο αυτό το διάστημα. Σήμερα λοιπόν μπαίνουν οι τίτλοι τέλους. Χτες το υποστήριξε ΚΑΙ ο ίδιος στις καθιερωμένες πλέον βόλτες του στα κανάλια…


Η πρωτοφανής υπομονή που έχει
δείξει ο κόσμος του Παναθηναϊκού στις συνεχόμενες αναβολές σήμερα εξαντλείται. Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο κλοιός στενεύει σε όλα τα επίπεδα, και κάτι η καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, κάτι η θέληση της ύπαρξης του παραμυθένιου πρίγκιπα έκαναν τον κόσμο να παρακολουθεί σχεδόν αμέτοχος τα όσα διαδραματίζονται.

Επιπλέον η πολύ περίεργη αντιμετώπιση της άψυχης οικογένειας στις προτάσεις? από Arboris και Axiom Capital, μόνο ηρεμία δεν έχουν φέρει στις τάξεις των οπαδών, που μέσα στο γενικότερο μπάχαλο που επικρατεί στη χώρα μας, είναι έτοιμοι να δηλώσουν ΠΑΡΩΝ. Και αυτό είναι κάτι που κανείς δεν θέλει. Μα πραγματικά κανείς…

Τα αμέτρητα ερωτηματικά που έχουν συσσωρευτεί στον καθένα μας για τους χειρισμούς στα παναθηναϊκά δρώμενα θέλουν να πάρουν και τις αντίστοιχες απαντήσεις. Μόνο μια περίπτωση υπάρχει να κυλήσουν όλα «παραμυθένια» και στο ίδιο τροπάριο.  Να εμφανιστούν ΣΗΜΕΡΑ τα πετροδόλαρα με τη σέσουλα και η ομάδα να αλλάξει level.

Δυστυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί και ανεξάρτητα από το πως θα εξελιχτεί το μέλλον οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν. ΓΙΑ ΟΛΑ!

Αυτή είναι η (πικρή για κάποιους) αλήθεια και δεν μπορεί να την αλλάξει κανείς, όσο και να θέλει. Μπορεί να έχουμε τα στραβά μας, να βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας, να είμαστε ψυχάκηδες οπαδοί, να θυμίζουμε σαπουνόπερα και να περιμένουμε κάποιον Σαουδάραβα πρίγκιπα να μας σώσει, όμως αυτά που έχουμε καταφέρει μας καθιστούν, μακράν της δεύτερης, την μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα.

Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ. Η «πλάκα» ΣΗΜΕΡΑ τελειώνει!!!

http://panathamou.wordpress.com/2011/12/08/%CE%BC%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%AC/

Σχόλια

  1. δεν θα διαφωνήσω, αλλά στην πραγματικότητα ποτέ δεν ξεκίνησε ποτέ μια σοβαρή ιστορία που άξιζε να ταλαιπωρήσει τον παναθηναϊκό τόσο πολύ.
    Μια μούφα ήταν απ την αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. twra as kanoume oti eipe o tsakas.....
    http://www.gazzetta.gr/article/item/232965-tsakas-spaste-mou-spiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι φίλε μου, δυστυχώς ΔΕΝ κάνει εντύπωση... ο ιββ είναι ικανός για όλα!
    Πώς θα την βγάλει καθαρή δεν ξέρω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου