Ποια παράγκα στην μπάλα ...στο πόλο βασιλεύουν οι μαϊμούδες!


Παίζεται αν θα έχουμε κόσμο με την Βουλιαγμένη το Σάββατο ,αφού η ΚΟΕ επέβαλλε ποινή 2 αγωνιστικών κεκλεισμένων των Θυρών στον Σύλλογο ,ελέω ενός καφέ που βρήκε τον διαιτητή!!

Χωρίς ,προφανώς, να επικροτούμε την ηλίθια αυτή πράξη (λες και που ρίξαμε τον καφέ στον διαιτητή καταφέραμε τίποτα) ,η ομοσπονδία δεν μπορούμε να ξέρουμε με ποια κριτήρια τραβάει έτσι για ψιλουπήδημα τέτοιες ποινές.

Και να φανταστούμε το σκεπτικό της απόφασης δεν επηρεάστηκε καθόλου απο τα επερχόμενα ντέρμπι στο οακα με Βουλιαγμένη και Γαύρο ,όπου το κλειστό θα ήταν τίγκα!

Σχόλια

  1. Ειναι κατι ονοματα. Ποιοι απο αυτοι εχουν σχεση με τον οσφπ. ΑΝ και εχει μικρη σημασια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι μωρε η πιο αδικημενη ομαδα ειστε παντου. Γιατι ριξατε καφεδες? Γιατι ριξατε 2-3 μπουκαλια? Γιατι ριξατε κερματα?
    Αν τα κανε ο Ολυμπιακος να βλεπαμε τι θα λεγατε.
    Περιμενω μια ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ και αντικειμενικη απαντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα παραγκα στο πολο? Παραγκα στο πολο? γινονται αυτα? Ερασιτεχνικα πρωταθληματα ειναι.Ολοι οι αγωνες παιζονται στα ισια. Για αυτο πχ στο βολλευ βλεπεις ομαδαρες οπως ηρακλης παμβοχαικος εαπ,κηφισια,φοινικα συρου κλπ. Γι αυτο στο πολο βλεπεις ομαδαρες οπως Χιος κλπ. Δεν υπαρχουν παραγκες εκει. Μιλαω για ερασιτεχνικα πρωταθληματα οχι για την καφριλα του ποδοσφαιρου και μπασκετ...Σοβαρα τωρα το πιστευεις αυτο? Παραγκα στο πολο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και κατι τελευταιο φιλε. Κριμα αν δεν μπορεις να αποδεχτεις την ανωτερωτητα καποιου καπου. Και δε μιλαω για μπαλα. Εκει πες οτι θες (στημενα κλεμμενα πετσινα καλπικα κλπ). Αλλα σε ερασιτεχνικο επιπεδο ο οσφπ τα χει σαρωσει ολα τα τελευταια χρονια ακομα και σε ευρωπαικο τομεα αν θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μονο στο βολλευ ειναι ο προεδρος του ΤΑΑ. Αλλα εκει παιχτηκε κατι με τον Σερμαντινι και αμεσως παρθηκε πισω η αποφαση. Ετσι και τωρα θα μειωθει σε 1 αγωνιστικη! Σιγουρα. Αφου κανατε (και καλα κανατε) εφεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ή μηπως φταιει ο κουντουρης??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ειναι στην κοε κανεις του ολυμπιακου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για να ρωταω προφανως δεν ξερω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου