Πάντως το απόκομμα του ματς με την Άεκ ,άχρηστο πήγε. Για να τα λέμε όλα δηλαδή ..


Προφανώς και αξίζουν μπράβο για την κίνηση της ΠΑΕ ,να ορίσει γενική είσοδο στα 10€ ,εκτός απο 2 θύρες ,αλλά για να τα λέμε και όλα δεν τηρήθηκε αυτό που είχε προαναγγείλει περί αποκομμάτων που θα λειτουργούσαν εκπτωτικά για τα εισιτήρια με τον Όφη.

Και εξηγούμαστε: Η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει πως
όποιος θα έπαιρνε τικέτο για το ματς με την Άεκ ,θα έπρεπε να κρατήσει το απόκομμα του ,ώστε όταν θα πήγαινε να αγοράσει εισιτήριο για το ματς με τον Όφη ,να "απολάμβανε" μια έκπτωση" στην τιμή του εισιτηρίου του.

Και θα σου πει κάποιος "μα η ΠΑΕ όρισε γενική είσοδο 10€" .
Ναι ,αλλά αυτό δεν σημαίνει πως αναιρεί την μη τήρηση της υπόσχεσης της για εκπτωτικά εισιτήρια.

Γιατί προφανώς (φανταζόμαστε μάλλον ..) το ματς με τον Όφη συγκαταλέγεται σε αγώνα κατηγορίας σαν αυτό με τον Εργοτέλη ,όπου κι εκεί πωλούνταν στα σημεία πώλησης της ΠΑΕ (και όχι μόνο στους συνδέσμους) εισιτήρια των 10€.

Άρα ,αν κάποιος έτσι κι αλλιώς θα έπαιρνε εισιτήριο των 10€ για το ματς με τον Όφη ,σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ πριν το ματς με την Άεκ ,θα δικαιούταν να αγοράσει το 10ευρο εισιτήριο σε χαμηλότερη τιμή! Και όχι να πέσει κι αυτός ..."θύμα" της γενική εισόδου.

Άρα πίπες μπλε και παπάρια μάντολες ..όσοι θα αγοράζαμε κάποιοι το 10ευρο έτσι κι αλλιώς ,μόνο μαλάκες μπορούμε να νιώσουμε που η ΠΑΕ δεν τήρησε την υπόσχεση της..

ΥΣ: Εκτός κι αν τα εισιτήρια με τον Όφη ξεκινούσαμε απο 15 ή 20 ευρώ και όχι απο 10 όπως με τον Εργοτέλη και τον Πας Γιάννενα ..

Σχόλια