Βάλτε τον Καλόπουλο να μας σφυρίξει!


Αφού το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έφτασε στην κάθαρση του και οι τελέσιδικες αποφάσεις έφεραν ξανά τον κ.Καλόπουλο στις ζωές μας ,νομίζουμε πως πρέπει να αποτελεί -πλέον- απαίτηση κάθε Παναθηναϊκού προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ ,να ορίσουν τον συγκεκριμένο να σφυρίξει σε αγώνα μας.

Έτσι κι αλλιώς μάθαμε πως έχει σκοπό να σφυρίξει 1-2 ματς και μετά να αποσυρθεί ,οπότε το οφείλει στον εαυτό του και στους Παναθηναϊκούς να σφυρίξει σε ένα τελευταίο ματς την ομάδα μας.

Η ιστορία έχει γράψει και η στάμπα του μπήκε πέρυσι τον Φλεβάρη ,οπότε η γιούχα που θα φάει απο όλους τους Παναθηναϊκούς πρέπει να αποτελεί και το μοναδικό κλείσιμο αυτής της ένδοξης καριέρας του.

ΥΣ: Επέστρεψε ο Καλόπουλος ,επέστρεψε ο Θωμαϊδης ,ο Μαρινάκης ακλόνητος στην θέση του και κανένας τους ποτέ δεν τιμωρήθηκε ..όχι πως περιμέναμε δηλαδή και κάτι διαφορετικό..

ΥΣ2: Όσοι περιμένετε να ξανακάνει με την επιστροφή του έγκλημα ,μάλλον ονειροπολείτε ..Ο Καλόπουλος ήταν ..one mission .Διέπραξε το έγκλημα του και τελείωσε.

ΥΣ3: Οκ ,ΕΠΟ και ΚΕΔ δεν έχουν τσίπα και ήθος ,αυτό το ξέρουμε. Ο ίδιος ο Καλόπουλος όμως τι στο καλό δέχεται να επιστρέψει; Δεν σέβεται ούτε τον ίδιο του τον εαυτό ,μετά το περυσινό ξεφτίλισμα; 

Σχόλια

  1. Συμφωνώ 100%. Έτσι πρέπει να κλείσει την καριέρα του και μακάρι να τον δούμε στο ΟΑΚΑ φέτος.

    ΥΓ. Το νέο logo πολύ καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου