ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΦΕΡΕΙΡΑ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ!


Αν και η άποψη μου για τον συγκεκριμένο προπονητή μπορεί να έχει αλλάξει μια-δυο φορές ,είναι δεδομένο και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί απο κανέναν πως ο Φερέιρα δουλεύει με την ομάδα και έχει παρουσιάσει πολλές αλλαγές στο αγωνιστικό προφίλ της ομάδας.

Αν και με μειωμένης αγωνιστικής και χρηματικής αξίας ρόστερ ,έχει καταφέρει να παρουσιάζει μια ομάδα που παίζει με κάτω την μπάλα ,αλλάζει πολλές επιτυχημένες πάσες και έχει κίνηση συνεχή απο τος παίκτες. Παρατήσαμε τις καμινάδες και ακόμη κι αν δεν έχουμε φορ αξίας ,δεν παρουσιάζεται πλέον τόσο έντονο αυτό το κενό ανάμεσα στις γραμμές.

Μην ξεχνάτε πως ο
συγκεκριμένος προπονητής έχει κληθεί να κοουτσάρει την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη περίοδο ,του αποδυνάμωσαν το ρόστερ το καλοκαίρι και οι μεταγραφικές κινήσεις δεν ήταν 100% επιλογής του ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς δεν εκπληρώθηκαν όλες του οι μεταγραφικές επιθυμίες. Να μου πείτε θέλει και μένει ..

Παρόλα αυτά η ομάδα που κατεβάζει δείχνει αγωνιστική βελτίωση και το καλό είναι πως αφήνει και πολλές υποσχέσεις για την συνέχεια.

ΥΣ: Μην ξεχνάτε την mini προετοιμασία που έκανε στην ομάδα για τα 4 ντέρμπι πέρυσι που είχαμε κολλητά και τα πήρε και τα 4!

Σχόλια

  1. Φέτος στο πρωτάθλημα τα πάει πολύ καλά η ομάδα.Απορώ βέβαια πως χάσαμε με Οντένσε και Μακάμπι αλλά ας τα αφήσουμε αυτά για την ώρα..Στήριξη στον προπονητή και υπομονή να ξεδιαλύνει το μεγαλύτερο πρόβλημα μας το διοικητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου