Τελικά ,μήπως η απουσία τεχνικού διευθυντή στην ομάδα είναι περισσότερο χρήσιμη απο μια παρουσία;


Απο την αρχή του καλοκαιριού όλοι είχαν μπει στο τριπάκι (μαζί κι εμείς) και είχαν κάνει μείζον θέμα την εύρεση τεχνικού διευθυντή και παρουσιάζανε την απουσία ανθρώπου στην συγκεκριμένη θέση ως προδιεγραμμένη αποτυχία του προπονητή και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ακόμη και με την υπόθεση του Βρύζα ,νιώθαμε με τα τόσα δημοσιεύματα πως επειδή τελικά δεν ήρθε ,πως θα καταστραφούμε και ολοσχερώς..

Κάτι που όπως
-μέχρι στιγμής- φαίνεται δεν ισχύει ,μιας και ο Φερέιρα φαίνεται να δουλεύει πάνω στην ομάδα και παρόλο που δεν αντιμετωπίζει καθόλου ευνοϊκές συνθήκες ,τα αποτελέσματα του στο γήπεδο πλέον είναι θετικά.

Όπως φαίνεται πως ίσως και η παρουσία ενός τεχνικού διευθυντή σε μια ομάδα ,να μην είναι τόσο απαραίτητη όσο παρουσιάζεται και να δημιουργεί πάρα να λύνει προβλήματα.

Βέβαια αν δεν έρθουν τα αποτελέσματα στα 3 ντέρμπι που έρχονται ,όλοι θα τα γυρίσουν τούμπα και θα μιλάνε για λίγο προπονητή κλπ κλπ. Δεν θα είναι η πρώτη φορά άλλωστε ..

Αυτός ο προπονητής κάνει για τον Παναθηναϊκό ..και θα κάνει ακόμη και τίποτα να μην πάρουμε.

Σχόλια

  1. Ο τεχνικός διευθυντής είναι από τα πιο περιττά πράγματα που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Ένας σωστός προπονητής μπορεί να συλλάβει, πλην του αγωνιστικού πλάνου, και το μεταγραφικό σχέδιο. Απλά θέλει γνώσεις, υπομονή και χρόνο. Κοινώς σκάουτινγκ. Πραγματικό σκάουτνιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου