TO ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΓΕΝΙΩΝ!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ,ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ.

Το γράφω τώρα που ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με την ΠΑΕ.
Το γράφω τώρα που το γηπεδικό είναι λες και ξεκινάει πάλι απο το μηδέν.

Πραγματικά ελπίζω να μην δικαιωθεί ούτε στο ελάχιστο το σενάριο που μου χει κάτσει στο μυαλό απο την μέρα που έσκασε το θέμα με τον Πρίγκιπα και τα 150 εκατομμύρια του για το γήπεδο. Αλλά μόνο και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί σε λίγους μήνες (εφόσον η ΠΑΕ καταλήξει στον Άραβα και εφόσον υφίσταται το εν λόγω άτομο και η εν λόγω πρόταση του) ο νέος μας ιδιοκτήτης να μιλήσει για δυνατότητα του νέου μας γηπέδου να γίνει στο Ελληνικό με πιάνει τρόμος. Και το "τρόμος" δεν είναι καθόλου λαικιστικό.

Το Ελληνικό στα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας είχε
προταθεί σαν λύση και ΕΥΤΥΧΩΣ που δεν προχώρησε μιας και οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν αποτρεπτικές στο σύνολο τους. Αλλά τι θα γίνει εάν ξαφνικά ο Πρίγκιπας δει ότι εκεί πέρα η συγκεκριμένη έκταση θα του δώσει την ευκαιρία να χτίσει άμεσα το νέο γήπεδο; Αν ο Τζίγγερ ήταν άνιωθος μια φορά ,ο ...Άραβας οπαδός μας ξέρετε που θα γράψει τους πάντες σε περίπτωση αντιδράσεων ...φαντάζομαι ξέρετε! Θα κάνει την μπίζνα του και κλάιν μάιν τι λέει ο κόσμος ..

Και ξέρετε πως ένα τέτοιο σενάριο δεν είναι καθόλου απίθανο ,αν μπορέσει και το συνδυάσει με άλλους εμπορικούς χώρους που θα κάνουν ξαφνικά τον Παναθηναϊκό κερδοφόρα επιχείρηση.

ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Και τα αντιεπιχειρήματα μερικών που δεν το βλέπουν τόσο ρομαντικά ξέρω ποια θα είναι ..

"Ρε μάγκα στα @@ μου ,αν η ομάδα γαμεί και δέρνει ,κάνει πορείες ,κατακτά κούπες κτλ κτλ"

"Ο ερασιτέχνης θα σωθεί και θα μεγαλουργεί κι αυτός σε όλα τα τμήματα ,το ξέρεις αυτό; Δεν θα είμαστε πλέον στην ζητιανιά να παρακαλάμε να έρθει κανάς μέτριος παίκτης κτλ κτλ"

Ρε μάγκες να σας πω κάτι;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ή ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΒΑΖΩ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ,ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΟΑΚΑ ,Ο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ!

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΑΣ ...ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ,ΑΣ ΤΟ ΧΤΙΣΟΥΝ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.

Το Γουδί γιατί το ξεχάσαμε; Για να χτίσουμε κλειστό για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μπορούσαμε μια χαρά ,ενώ για τον Σύλλογο προέκυπτε πρόβλημα με τα ...σκυλιά των πάλαι πότε στρατηγών;

Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΕΝΩ ΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

Και στην τελική αφού ο Πρίγκιπας θα θέλει να σκάσει τόσα φράγκα για το γήπεδο ,ας πιέσει και να το χτίσει στην Λεωφόρο ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ: Το θέμα μου δεν είναι συγκεκριμένα με το Ελληνικό ,αλλά με το κάθε Ελληνικό που μπορεί να προκύψει.

Όλα αυτά που λέω μπορεί να είναι άκυρα και απλά να μην προκύψει ποτέ τέτοιο θέμα ,ΑΛΛΑ αν το δούμε ρεαλιστικά οι λύσεις που έχουμε είναι:

Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ της Λεωφόρου που κανείς δεν τολμάει να ασχοληθεί.

Η ΛΥΣΗ του Βοτανικού που δεν μπορούμε να ξέρουμε αν ποτέ θα προχωρήσει και τι στο διάολο γίνεται εκεί πέρα.

Η ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ,αυτή του ΟΑΚΑ με την μορφή Παναθηναϊκής Πολιτείας.

Και τέλος το κάθε Ελληνικό που μπορεί να μας πλασάρει το δημόσιο και στον βωμό της μπίζνας να προχωρήσει.

Το γηπεδικό καλώς ή κακώς δεν έχει πάρει ποτέ την αντιμετώπιση που του αρμόζει. Και δεν την έχει πάρει κυρίως απο τον κόσμο. Και είναι το μείζων θέμα που θα εκτοξεύσει πραγματικά τον Σύλλογο και θα ανοίξει τις πόρτες για ένα ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μέλλον.

ΥΣ: Μιας και μιλάμε για Ελληνικό και για να ξέρουμε τι παίζει και να μην είμαστε άκυροι και άκαιροι:

Εδώ και κάτι μήνες ο Ισπανός αρχιτέκτονας ,Χοσέ Αθεμπίγιο ,έχει κάνει συγκεκριμένη πρόταση για την εν λόγω έκταση την οποία περιμένει να εγκριθεί απο την <<Ελληνικό ΑΕ>>. Μια απόφαση που θα παρθεί μέσα στο 2011 λογικά.

http://tasosnastos.blogspot.com/2011/06/blog-post_594.html


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. Απόλυτα σεβαστή η άποψη σου ,αλλά θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω.

    Πρώτον ,το ότι πολλοί θέλουν να χτιστεί το νέο γήπεδο σε Λεωφόρο ή Γουδί ,έχει να κάνει περισσότερο με την ιστορική αφετηρία του Συλλόγου παρά με το που μενουν.

    Δεύτερον ,για την Λεωφόρο είχε υπάρξει παλιά συγκεκριμένο project το οποίο είχε συζητηθεί και μίλαγε για Λεωφόρο με 35.000-40.000 θέσεις και έχουμε και την σχετική ανάρτηση δεξιά του blog.

    Επίσης και στο εξωτερικό σε αντίστοιχες περιπτώσεις υπήρχαν έντονες αντιδράσεις ,απο άτομα που δεν ήθελε η ομάδα τους να φύγει απο ...τις ρίζες της.

    Συγκεκριμένα για το Ελληνικό αν ξαναυπήρχε ποτέ τέτοιο θέμα τι να πω ..ένα γήπεδο που θα ήταν πιο κοντά στον Πειραιά και το Καραισκάκη παρά στην Αθήνα και την Λεωφόρο ..

    ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ πως το όλο θέμα το βλέπω ρομαντικά ..προφανώς αν ληφθούν οι αποφάσεις ,δεν θα σταματήσει ...ένα blog το όλο εγχείρημα ,απλά τάσσομαι υπέρ κάποιας άποψης.

    Και όλα αυτά που συζητάμε μπορεί να είναι εντελώς ανούσια ,αλλά σε περίπτωση που δεν προχωρήσει ο Βοτανικός μάλλον θα μπούμε πιο έντονα σε αυτήν την διαδικασία.

    ΥΣ: Όσον αφορά τον γαύρο ,είναι τόσο μαλάκες που δεν εκμεταλλέυτηκαν και σωστά τον χώρο τους καθώς για να το χτίσουν πλέον δεν έχουν δυνατότητα επέκτασης του γηπέδου τους (όχι ότι το γεμίζουν πλέον) αλλά ούτε και περαιτέρω εκμετάλλευσης εμπορικών χώρων. Αλλά τουλάχιστον αυτοί έχουν ένα γήπεδο ..τέλος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αθήνα δεν είναι μόνο το Γουδί και η Λεωφόροσ. Έχω την εντύπωση ,χωρίσ να υπάρχει ίχνοσ μομφήσ προσ εσένα, ότι οποιοι έχουν αυτήν την άποψη θέλουν το γήπεδο δίπλα ή απέναντι από το σπίτι τουσ. Δηλαδή δεν θα είναι ταφόπλακα να φτιαχτεί γήπεδο στην Λεωφόρο 25.000 θέσεων και είναι ταφόπλακα αν θα γίνει στο Ελληνικό ή στο ΟΑΚΑ? Δηλαδή άλλεσ ομάδεσ στο εξωτερικό που χτίζουν γήπεδα έξω από την πόλη τουσ είναι χαζές ενώ εμείσ το έχουμε πιάσει το νόημα? Τα παιδιά ΄θα γίνονται Παναθηναικοί όταν θα παιρνει πρωταθληματα-κυπελλα-ευρωπαικα η ομάδα και όχι όταν θα έχουν διπλα τους το γηπεδο.Δηλαδή και η Ριζουπολη ειναι διπλα στους Απολλωνιστες.Τι κατάφεραν τόσα χρόνια?
    Ας φτιαχτει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ το γηπεδο είτε στο Ελληνικο ,ειτε στο ΟΑΚΑ να γίνει η Πρασινη Πολιτεία και θα φανει ποιοσ εχει δίκαιο.Με το να διαφωνούμε μεταξύ μας το γηπεδο δεν θα φτιαχτει ΠΟΤΕ.
    Δεν με ενδιαφερει ποιος θα φτιαξει το γηπεδο ειτε λεγεται Βαρδινογιαννης, Βγενόπουλος,Πριγκηπας ή Τσακας!!Με ενδιαφερει να φτιαχτει μετα από τοσα χρονια.Ετσι και η ομαδα θα εχει κερδη αγωνιστικα και οικονομικα.Δες τους γαβρους τι εσοδα εχει και εχουν τον Μαρινακη να το παιζει κουβαρντας!!
    Με εκτιμηση
    Theo13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαναδιάβασα το project του 2003 για την Λεωφόρο. Με 30.000 θέσεις δεν πάμε πουθενά!Το γήπεδο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 45.000.Δεν φτιαχνουμε γηπεδο κάθε μέρα!!Η μοναδική λύση για την Λεωφόρο είναι να περιστραφεί 90 μοίρες και η Αλέξάνδρας στο σημείο αυτό να γίνει υπέργεια όπως είναι το γηπεδο της Φενερμπαξε στην Κωνσταντινούπολη!
    Και κατι ακόμα.Συγχαρητηρια για το blog.Συνέχισε έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
    1.ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ
    2. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ
    3. ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
    4.ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΜΑΣ ΕΔΡΑ (ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ)
    5.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ MALL ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    6. ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ Ή ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥΝ...ΠΑΓΩΤΟ

    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω δεν καταλαβαινω το προβλημα που θα υπαρχει αν γινει γηπεδο στο Ελληνικο!
    Μπορει καποιος να μου το εξηγησει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. einai osa exw grapsei sto keimeno kai stin apantisi parakatw sto sxolio tou theo.
    o panathinaikos tha paei arketa makria apo tin istoriki tou edra ,tha paei se ena gipedo pou th nai pio konta ston peiraia para stin athina ktl ktl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ase mas re file!!!! mipos thes na to kanoume kai ekso apo to spiti sou?????
    i trifilara einai pantou !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου