ΣΑΜΑΡΑΣ:TA ΗΞΕΡΕ ΟΛΑ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ!



Ο  Βαγγέλης Σαμαράς που ήταν διευθύνων σύμβουλος της ΓΗΠΕΛ απάντησε στις κατηγορίες του Ανδρέα Βγενόπουλου για το γήπεδο στο Βοτανικό, τονίζοντας ότι ήταν ενήμερος για όλες τις συμβάσεις. 
Επί 2,5 ώρες ο κ. Σαμαράς μιλούσε στους δημοσιογράφους, ενώ τους έδωσε και πλούσιο υλικό με αντίγραφα συμβάσεων για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Το «παρών» έδωσε και ο νομικός σύμβουλος της ΓΗΠΕΛ, Σταύρος Καραγεωργίου.

Ο Βαγγέλης Σαμαράς τόνισε χαρακτηριστικά για τον «Μr Mig». «Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν ενήμερος για τα πάντα. Ηξερε για όλες τις συμβάσεις που έχουν υπογραφεί. Τα λέγαμε συνεχώς μαζί του και τα ξέρει όλα».

Πρόσθεσε επίσης για το θέμα των αποζημιώσεων σε σχέση με το Δήμο Αθηναίων. «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να απαιτήσει από το Δήμο Αθηναίων βάσει της σύμβασης ποσό που μπορεί να φτάσει τα 26 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ήδη έχει καταγγελθεί η σύμβαση με τον Δήμο. Αντιθέτως ο Δήμος δεν μπορεί, πάλι βάσει της σύμβασης, να διεκδικήσει οτιδήποτε από την ΠΑΕ». 
Επιπλέον τόνισε ότι η μόνη ζημιογόνος σύμβαση, η οποία μπορεί να επιβαρύνει την ΓΗΠΕΛ και όχι την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, είναι με τον Ακτωρα που έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου. «Σε περίπτωση διακοπής του έργου και μεταφοράς των εργασιών σε άλλο μέρος, η ΓΗΠΕΛ πρέπει να δώσει στην τεχνική εταιρεία 2 εκατομμύρια ευρώ».
 
Υποστήριξε επίσης, ότι οι μελέτες που έχουν γίνει δεν πάνε στράφι, εάν το γήπεδο δεν γίνει στον Βοτανικό, καθώς μπορεί να «κουμπώσει» οπουδήποτε, αρκεί να είναι η ίδια έκταση. 

Σχόλια