OYTE EΔΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΒΟΛΛΕΥ!


Σήμερα παίζει -μάλλον- την τελευταία του ζαριά ο Παναθηναϊκός για να βρει γήπεδο ώστε να δίνει τους αγώνες του και να έχει μια έδρα.

Έτσι ο Χρήστος Ακριτίδης θα βρεθεί με τον Δήμαρχο της Κηφησιάς ,μπας και αφήνουν την ομάδα να δίνει στο κλειστό τους φετινούς αγώνες. Θέμα ωρών με τις προπονήσεις δεν θα υπάρχει ,αφού αυτές θα γίνονται στην Λεωφόρο.

Αν και πάλι βρει κι εκεί κλειστή πόρτα ο Σύλλογος ,τότε θα οδηγηθούμε στην έσχατη λύση της ΕΣΑΠ που θα μας βάζει να αγωνιζόμαστε και σε άλλη έδρα κάθε φορά.

Κατάντια; Ξεπεσμός; Όπως θέλετε πείτε το ..

Σχόλια

  1. Δεν έχεις άδικο,επειδή δεν μπορούσαν να τα βρούν φτάσαμε να έχει ο Ερασιτέχνης διοίκηση Πρωτοδικείου. Άντι να κάτσουν όλοι μαζί να βρούν μια λύση για να περιοριστεί το χρέος κάποιοι κοιτάνε μόνο την πάρτη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να πω εδω δεν μπορουμε να τα βρουμε με τον δημαρχο Ζωγραφου..να πω την αληθεια προτιμω να μας οριζει εδρα η Εσαπ παρα να παιζουμε παλι σε γλυφαδα-μετς ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ 13

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το θέμα του Ερασιτέχη είναι μεγάλο, και θα πρέπει όλοι μας να ρίξουμε ακόμα μεγαλύτερο βάρος. Ηδη είχαμε την πρώτη σύγκρουση Μακρόπουλου-Χρυσοστόμου όπου ο μεν πρώτος κατηγορούσε τον δεύτερο ότι δεν τήρησε τις υποσχέσεις που είχε δώσει. Πάλι δηλαδή φτάσαμε σε εμφυλιακό κλίμα.
    Όσον αφορά το βόλει μακάρι να βρεθεί λύση στο γηπεδικό, τόσο η περίπτωση του Ζωγραφού και του Χολαργού θα ήταν πολύ καλή περίπτωση αλλά δεν ξηέρω γιατί δεν προχώρησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου