H YΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΝΑ ,ΑΛΛΑ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙ ..


Μόνο και μόνο που βγήκε μια επιστολή που ΔΕΝ αμφισβιτήθηκε απο πουθενά όσον αφορά την γνησιότητα της ,ακόμη και απο sites (gazzetta ,leoforos) που απο την πρώτη στιγμή απαξιούσαν την συγκεκριμένη υπόθεση ,αυτό σημαίνει πολλά!

Επίσης ,βγήκανε στην φόρα και 2 φωτογραφίες του Πρίγκιπα ,που κι αυτό απο μόνο του χοντραίνει πάρα πολύ την ιστορία.

Ακόμη ένα στοιχείο που σοβαρεύει την υπόθεση ,είναι ότι η Πρεσβεία της Σ.Αραβίας αποδέχεται την γνησιότητα των σφραγίδων.

ΤΟ BLOG ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ Ο ΤΣΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΕΣΑΖΩΝ ..ΑΝ ΔΙΑΨΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΤΡΕΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ.

ΥΣ: Πάντως σήμερα το βράδυ έπρεπε να είναι στην Τζέντα σύμφωνα με χθεσινές του δηλώσεις ..σήμερα ,είπε πως θα πάει αύριο ..

Σχόλια

  1. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 3:16 μ.μ.

    Αν μη τι άλλο μπορούμε όμως να πούμε με σιγουριά ότι ο πρίγκηπας υπάρχει και ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό;Γιατί αν το δούμε υπό το πρίσμα ότι ο τσάκας μας κοροϊδεύει κανονικά,τα πράγματα θα είναι πολύ σοβαρά για εκείνον.Θα έχει να αντιμετωπίσει κατηγορίες πλαστογραφίας,και πιο συγκεκριμένα του εμβλήματος μιας βασιλικής οικογένειας που κυβερνά ένα κράτος.Θα τον κυνηγάμε εμείς εδώ,θα τον κυνηγούν κι αυτοί..Προσωπικά όσο απατεώνας κι αν φαίνεται,αυτό φαντάζει ως αυτοκτονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. simfwnw gia ta peri tsaka ,apla meta kai tis simerines fwtografies kai tin oli stasi tis presveias ,mou fainetai poli periergo na eine to olo thema paramithi.

    PRWTO KAI VASIKOTATO: to sigkekrimeno onoma tou prigkipa akougetai sinexeia stin ellada (estw kai me parallages) ,opote ipoxrewsi tis presveias einai na enimerwnei ton anaferomeno .an leitourgei swsta i presveia tha ton exei enimerwsi ,opote gia na min adidraei kati simainei ..

    alla kai na min ton exei enimerwsei den fadazomai na min exei mathei oti ena kratos olokliro ton sizitaei .

    opote kserei kai osa ginontai einai en gnwsi tou.

    ara i moni bananoflouda einai an o tipas apla thelei na matheutei to onoma tou kai ola ta 220 miria kai i sigouria pou deixnei einai pipes ble kai paparia mantoles.

    opws kai na xei liges meres ipomoni kai vlepoume ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παρα πολυ σωστα,αυτο που κανει ειναι διαφημιση του εαυτου του και των οποιων επιχειρησεων διοικει,ομως αν αποδειχτει σκαρτος ειναι πολυ κακη διαφημιση!ουτε γω φυσικα τον πιστεψα,αλλα κανεις δεν ξερει βλεπουμε.ο μονος χαμενος θα ειναι ο τσακας αν ολα ειναι ενα παραμυθι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο ραδιόφωνο( σπορτφμ) είπανε και κάποια άλλα θετικά στοιχεία για την υπόθεση.

    Α.Οτι ο πρίγκιπας σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει και όντως έχει πολλά χρήματα.Οτι και από τη πλευρά Τζίγγερ αφήνεται να εννοηθεί οτι υπάρχει ο πρίγκιπας.
    Β.Ο δικηγόρος που λειτουργεί επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πρίγκιπα. Κάτι που δείχνει ακόμα ένα στοιχείο πέραν του διαβατηρίου ύπαρξης του πρίγκιπα.Η επιβέβαιωση αυτή δεν ήρθε από τον κ. Τσάκα αλλά από ένα δικήγορο αρκετό σοβαρό με αποτέλεσμα το θέμα να φέρει και άλλη βαρύτητα.
    Γ.Μπαίνουνε σε διαπραγμάτευση τα δύο δικηγορικά γραφεία από αύριο.

    Συνιστώ σ όλους τους φίλους υπομονή και ψυχραιμία. Ούτε πανηγύρια γιατι θα υπάρχει πολύ καιρός για αυτά αν γίνει το deal αλλά ούτε και αφορισμούς.Προσωπικά αν θέλετε τη γνώμη μου και γνωρίζοντας όλα τα μέχρι στιγμής δεδομένα αισιοδοξώ κατά μεγάλο ποσοστό οτι το θέμα είναι σοβαρό τελικά.Και χαίρομαι γι αυτό γιατι ως ομάδα δείχνουμε οτι ακόμα και στα κάτω μας μπορούμε να προσελκύσουμε πρίγκιπες.Μακάρι πραγματικά να γίνει το deal . Θα είναι οτι καλύτερο για τον Παναθηναικό ..Ίδωμεν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν υπάρχει λόγος να προτρέχουμε και να αποθεόνουμε ή να απαξιώνουμε οποιονδήποτε. Η υπόθεση ναι μεν σοβαρεύει ωστόσο το μονο σίγουρο είναι ότι έχει πολύ, μα πάρα πολύ, παρασκήνιο που καλό θα ήταν κάποια στιγμή να αποκαλυφθεί. Γνωμωνάς μας ως οπαδοί είναι το καλό του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ και μόνο αυτό. Ως οπαδοί δεν είμασταν ποτέ πρωσοπολάτρες και καλό θα ήταν να συνεχίσουμε έτσι. Προτείνω λοιπόν υπομονή λίγων ημερών, να μην παίρνουμε θέση και απλά να καταγράφουμε την πραγματικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου