EXOYN ΒΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ...ΠΡΙΓΚΙΠΙΚΗ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ;


Μου κάνει τρομερή εντύπωση ,το ...αποκλειστικό ύφος που χρησημοποιεί τις τελευταίες ημέρες η ΠΡΑΣΙΝΗ σχετικά με τις εξελίξεις για τον Πρίγκιπα.

Και τα πρωτοσέλιδα είναι απόλυτα στο ότι η πρόταση του Πρίγκιπα είναι πέρα για πέρα βάσιμη και αληθινή.


Σχόλια

  1. Καλά ρε παιδιά και τι να λέει δηλαδή...? Ειδήσεις μεταφέρει χωρίς να λέει καραγκιοζιλίκια.Στο συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο μετάφερει τα λόγια του Τσάκα.

    Για μένα η Πράσινη τελευταία κρατά πολλή ισορροπημένη στάση.Και για τον Βγενόπουλο και για τον πρίγκιπα.Καμία σχέση με παλαιότερες φανφάρες και ακραιότητες που είχε γράψει στο παρελθόν.Γιατι λάθη έχει κάνει πολλά δε παύει όμως να είναι η μοναδική εφημερίδα που εκφράζει τον Παναθηναικό.Το οτι εκφράζει τον Παναθηναικό δε σημαίνει οτι θα συμφωνεί ολος ο κόσμος μαζί της..Άλλωστε τα τελευταία χρόνια οι Παναθηναικοί προτιμούν τις λεγόμενες " αντικειμενικές εφημερίδες " γιατι σαν κόσμος ούτε πρόβατα είμαστε αλλά ούτε έχουμε εννιαίες απόψεις έτσι όπως είμαστε και ως αντίληψη αλλά έτσι όπως μας έχουνε κάνει οι μέτοχοι..δηλαδή τρεις τέσσερις φατριές..

    Και εξηγούμαι..συγκρίνοντας άλλες συμπεριφορές μέσων..! Έχω βαρεθεί γνωστά sites και δημοσιογράφους που λιβανίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Βγενόπουλο .Τα ίδια sites και οι ίδιοι δημοσιογράφοι όλως περίεργως κοροιδεύανε τον πρίγκιπα..και ΤΩΡΑ ξαφνικά κρατάνε αποστάσεις ...για να είναι έτοιμοι για να κάνουν μικρότερη κωλοτούμπα από Μελισσανίδη αν τελικά ο πρίγκιπας βγει αληθινός..Οπότε αν δεν κάτσει η ιστορία του πρίγκιπα θα λένε εμείς τα λέγαμε από την αρχή, Ορίστε τα ρεπορταζ (της ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΗΔΙΑΣ..) ! Αν όμως βγει αληθινή θα λένε εμείς γράψαμε και ένα άρθρο με μακάρι να είναι αληθινός ο πρίγκιπας.....Γιατι αυτοί είναι αυτοί που λειτουργούν αυτά τα sites χθεσινοί ..και δημοσιογραφικά βρίσκονται σε ένα κατώτερο επίπεδο .Επιλέον έχω βαρεθεί το λιβάνισμα στα κανάλια του κ. Βαρδινογιάννη όπως και από την εφημερίδα Derby..Γενικότερα από όπου και να το σκεφτώ οι περισσότεροι δημοσιογράφοι παράγοντες και μέτοχους εκφράζουν ! Μετρημένοι στα δάκτυλα είναι αυτοί που κάνουνε ρεπορταζ και λένε τη γνώμη τους.

    Σε κάθε περίπτωση η εφημερίδα Πράσινη δεν κρύβεται..Την έχουνε οι Γιαννακόπουλοι και αυτό το ξέρουνε όλοι δε βάζει μπροστινούς δημοσιογράφους που το παίζουνε Παναθηναικάρες που το μόνο που κάνουν είναι λιβάνισμα στον Βγενόπουλο ή στον Τζίγγερ.Όποιος παίρνει την εφημερίδα ξέρει την άμεση σύνδεση με την οικογένεια των ΓΙαννακόπουλων ποτέ δε το έκρυψαν άλλωστε.Προεκτείνοντας το και λίγο δε το θεωρω καθόλου κακό αν από την Πράσινη εκφράζεται αγάπη προς τους Γιαννακόπουλους σε μέγιστο βαθμό γιατι πολύ απλά το αξίζουν και δε μπορεί κανείς Παναθηναικός να τους απαγορέψει να καύχονται ως περήφανοι Παναθηναικοί για τα όσα έχουνε πετύχει .

    Και για να το κλείσω μια χαρά είναι η στάση της εφημερίδας γιατι πολύ απλά ο κόσμος αυτό περιμένει στη πλειονότητα του έναν επενδυτή που θα λυτρώσει την ομάδα από την επικοινωνιολογία τους φαφλατάδες τη διχόνοια και τα μίση , έναν επενδυτή που θα κάνει αυτό που είναι ο ρόλος του να βάζει ΦΡΑΓΚΑ ! Και λογικό είναι να εκφράζει και έναν κρυφό ενθουσιασμό γιατι οι Πραγματικοί Παναθηναικοί και όχι οι Βγενοπουλικοί ή Τζιγγερικοί παρακαλάνε μέσα τους να έρθει ο πρίγκιπας ή τελοσπαντως κάποιος με φράγκα και ΔΙΑΘΕΣΗ να τα σπρώξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα ,μια χαρά η στάση της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΔΕΝ είναι. Έχει κάνει άπειρες κωλοτούμπες και βγάζει πολλά πρωτοσέλιδα/άρθρα προσβλητικά για την νοημοσύνη ενός ανθρώπου. Επίσης και η όλη στάση της που θέλει να γίνει γαύρικη εφημερίδα πορώνοντας ,ωραιοποιώντας και καλλύπτοντας επιλεκτικά πράγματα ,εμένα δεν μου αρέσει. Για αυτό και οι πολύ χαμηλές πωλήσεις της ..

    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΣΑ ΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΙΡΩΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ..

    Απλά μου κάνει εντύπωση πχ προχθές που με μεγάλη σιγουριά έβγαλε πρωτοσέλιδο πως όντως υπάρχει πρωτοσέλιδο και είχε ακόμη και δηλώσεις του ,όπως ισχυριζόταν. Και το ίδιο απόγευμα σοβάρεψε και το όλο θέμα με τον Πρίγκιπα με την ανακοίνωση και τις φωτογραφίες ..

    Αυτό που θέλω να πως ,είναι πως μου κάνει ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ πως γίνεται τόσες μέρες όλη η δημοσιογραφική πιάτσα να μην μπορεί να βρει μια πληροφορία για τον Πρίγκιπα και η ΠΡΑΣΙΝΗ να ισχυρίζεται πως ξέρει ...κύκλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφορμή πήρα από την ανάρτηση για να πω και άλλες σκέψεις που έχω σε σχέση με τη δημοσιογραφική πιάτσα και πως αυτή λειτουργεί ...πως κάνει το ρεπορτάζ της !

    Δε ξέρω που αναφέρεσαι για την Πράσινη αλλά εντάξει η αλήθεια είναι πως σπάνια την αγοράζω . Μόνο εξώφυλλο και οπισθόφυλλο βλέπω και τελευταία είναι Ok.Μόνος μου σημείωσα οτι έχει γράψει διάφορες κοτσάνες στο παρελθόν .Από την άλλη φαντάζομαι οτι θα συμφωνείς οτι leoforos -gazzetta έχουνε μια πολύ χαρακτηριστική γραμμή που κάνει ΚΑΡΑΜΠΑΜ.

    ΓΙ αυτό που λες για προχθές ο Τσάκας είπε οτι έγινε διαρροή από το γραφείο του στη Πράσινη η δήλωση του πρίγκιπα και το πληρεξούσιο γι αυτό το είχανε μια μέρα νωρίτερα.Επίσης σίγουρα δεν είναι μεμπτό το να βρηκανε μια καλή πηγή για ειδήσεις .Εξάλλου αυτή είναι και η δουλειά του δημοσιογράφου !

    Αλήθεια ποιος δημοσιογράφος του Παναθηναικού που κάνει ρεπορταζ και ιδιαίτερα στον ποδοσφαιρικό Παναθηναικό σου φαίνεται έγκυρος (λες ρε παιδι μου οκ το είπε ο ταδε μπορεί και να ισχύει )?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δεν κακολογώ ότι βρήκανε πηγή απο Πρίγκιπα μεριά ..απλά μου κάνει τρομερή εντύπωση.

    Όσον αφορά τους δημοσιογράφους ,άστο γιατί είναι πονεμένη ιστορία. Και δεν είναι μόνο οι δικοί μας ,απλά εμείς είμαστε ΤΟΣΟ διχασμένοι που δίνουμε και περισσότερη σημασία σε αυτούς.

    Η πλάκα ξέρεις ποια είναι; Όλους τους θεωρώ έγκυρους ,γιατί ξέρω τι άκρες έχουνε ,οπότε ενημερώνομαι απο αυτούς επιλεκτικά. Πχ πότε θα εμφανιστεί ο Βγενόπουλος ,τι λένε οι κύκλοι του Βαρδινογιάννη ,τι κινήσεις σκέφτεται να πάρει κλπ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για το πρώτο που λες δεν είναι τυχαίο όνομα οι Γιαννακόπουλοι και επειδή όλοι οι πλούσιοι κάνουν μαζί παρέα οπότε ..διαφορετική αντιμετώπιση θα έχει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αν πάρει τηλέφωνο στην Τζέντα και κάνει μια ερώτηση( υποθετικά εντελώς το γράφω)..από οτι αν πάρει ο Αθανασίου για παράδειγμα ..

    Δίκαιο έχεις φίλε..Μόνο που αυτό αν το σκεφτείς out of the box που θα έλεγε και ο Βγενόπουλος.. δεν αποτελεί εγκυρότητα..αν κάποιος έχει μεμονωμένες πηγές..Έγκυρος θα ήταν αν ήταν έγκυρος σε όλο το φάσμα του Παναθηναικού και όχι σε ρεπορταζ του Χ παράγοντα..Αλλά όπως λες και εσύ πονεμένη ιστορία..μέχρι και στα ρεπορταζ διχασμένα - κομματιασμένα τα συλλέγουμε για να βγάλουμε άκρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου