EMΠΛΕΞΕ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ..

ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ..
ΠΛΕΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΑΙΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..
ΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΗΠΕΛ ,ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙΡΙΟ ΘΕΜΑ..
ΤΙ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ..ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΒΓΕΝΟ-ΤΖΙΓΓΕΡ!!

Ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης εξακολουθεί να ασχολείται με τις επικοινωνιακές τακτικές και όχι με την ουσία. Ο όρος μου ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή, ότι επειδή είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για το θέμα της ΓΗΠΕΛ πρέπει να αναλάβει όλες τις σχετικές οικονομικές και νομικές ευθύνες. Στην σημερινή του ανακοίνωση η πρόταση κλειδί είναι «η ΓΗΠΕΛ και η ΠΑΕ να λύσουν τις μεταξύ τους συμβάσεις χωρίς αμοιβαίες αξιώσεις»!

Δηλαδή η ΠΑΕ να έχει ζημιωθεί οριστικά ένα σημαντικό ποσόν (που θα πρέπει να πιστοποιηθεί από ορκωτούς ελεγκτές για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία) και ο ίδιος να κρατήσει την ΓΗΠΕΛ για να διεκδικήσει από τον Δήμο Αθηναίων πλέον των 20 Εκατομμυρίων Ευρώ(!) χωρίς καν να επιστρέψει στην ΠΑΕ αυτά που ξόδεψε!

Εν ολίγοις σήμερα ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης λέει: «Αποδέχομαι τις νομικές ευθύνες (και θα τα βρω εγώ με Μπόμπολα, Βωβό, Δήμο κλπ) αλλά αντί να αναλάβω τις οικονομικές ευθύνες δώστε μου την ΓΗΠΕΛ έναντι ενός (1) ευρώ για να κερδίσω εγώ από τις αγωγές αποζημιώσεων ενώ η ΠΑΕ θα υποστεί οριστικά τεράστια ζημιά από τους χειρισμούς μου.» (!)

Επειδή ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης γνωρίζει ότι επί της ουσίας δεν αποδέχεται τον μόνο όρο που του έβαλα, η σημερινή ανακοίνωση του έχει σαν μοναδικό στόχο να προσπαθήσει, μέσω των επικοινωνιακών του μηχανισμών, να αποπροσανατολίσει για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού.

Παρ’ ότι αυτή η ιστορία έχει γίνει πλέον πολύ κουραστική, η πρότασή μου, εάν ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης αποφασίσει να δεχτεί πλήρως  τον όρο που του έθεσα χωρίς υπεκφυγές, ισχύει μέχρι τις 3 Οκτωβρίου.

Σχόλια

  1. Τωρα μπορεί κάποιος να καταλογίσει κάτι στον Βγενό? Τόσο πολύ άδικο έχει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tetoies apadiseis xreiazontai.
    kathares kai epeksigimatikes wste na katalavei o kathenas mas ti paizetai.

    alla kai se kapoia fasi na teleiwsei to olo story giati ipaxei enas PANATHINAIKOS pou prepei na sinexisei ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παναθηναικός έμπλεξε και όχι ο Τζίγγερ..Έμπλεξε ο Παναθηναικός που έχει τους δύο τους Τζίγγερ και Βγενο να μαλώνουνε σαν τα κοκόρια για τα λεφτά και όχι βέβαια για τον Παναθηναικό γραμμένο τον έχουνε..Μπλέξαμε στο χαρτομάνι των ανακοινώσεων και από φράγκα μηδεν.

    Και ο Βγενόπουλος και ο Τζίγγερ έχουνε να βάλουνε χρήματα στην ομάδα κανά χρόνο..ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΠΛΕΞΑΜΕ..

    όσοι στέκονται στα μεταξύ τους παιχνιδάκια και παίρνουνε τις θέσεις ή του ενός ή του άλλου είτε είναι μικρόμυαλοι είτε κάτι άλλο..

    Η λύση στο μπλέξιμο είναι κάποιος νέος επενδυτής που θα μας απαλλάξει από ταο γιατανάκι ανακοινώσεων ..
    Η καλύτερη λύση είναι ο πρίγκιπας και τα πετροδόλλαρα..ΑΝ δεν υπάρχει υπόμονη...ο Παναθηναικός δε θα χαθεί αρκεί να ξεμπλέξει από τα βαρύδια του Τζίγγερ του Βγενο και των κύκλων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδερφέ Βαγγέλη.

    Μια μικρή διευκρίνηση.

    Ο Βγενόπουλος τα λεφτά που ζητάει, τα θέλει για να τα βάλει ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

    Ο Τζιγγερ τα λεφτά που κάνει πως δεν καταλαβαίνει ότι πρέπει να δώσει, ΔΕΝ τα δίνει για να τα βάλει ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ.

    Και κάτι άλλο.

    Μικρόμυαλος είναι αυτός που περιμένει τον Πρίγκηπα, που θα βάλει τον ΒΛΑΣΣΗ ΤΣΑΚΑ προέδρο, ή αντιπροέδρο ή δεν ξέρω γω τι άλλο. Και όχι αυτός που πιστεύει σε έναν άνθρωπο που ζητάει ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, και που τα βάζει με κάποιους που ΛΙΓΟ μυαλό να έχεις, παθαίνεις εγκεφαλίκό με το κακό που έχουν κάνει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

    Αν υπάρχει κάποιος ΣΟΒΑΡΟΣ (και όχι άνθρωπος που έχει εκπρόσωπο τον Τσακα) που να μην ξέρει τι έχει και να μην τον νοιάζουν τα 5, οχι ευρώ, όχι χιλιάδες ευρώ αλλα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ που δικαιούται η ΠΑΕ από την ΓΗΠΕΛ, ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαγγέλη ,καταρχάς ο τίτλος και τα σχόλια που κάναμε στην ανάρτηση έχουν και ολίγον ειρωνεία για αυτά που όντως τραβάμε.

    Πρέπει να είμαστε η μόνη ομάδα που ταλαιπωρούμαστε τόσο για να αλλάξει σελίδα. Και προφανώς είναι και παράδοξο που δεν εμφανίζονται και αγοραστές.

    Για τον Πρίγκιπα μακάρι κι εγώ μαζί σου ,αλλά ο Τσάκας ρε φίλε δεν πείθει. Έχει γαμηθεί στις δηλώσεις κι απο ουσία τίποτα.

    Όσον αφορά τον Βγενόπουλο ,αυτά που εξήγησε δεν είναι φυσιολογικά;

    ΕΠΙΣΗΣ ξεκαθάρισε πως φράγκα να πάρει μόνος του την ΠΑΕ ,δεν έχει ...και αν θυμάσαι ποτέ δεν είχε πει πως θα πάει να την πάρει μόνος του. Με άλλους μαζί πάντα έλεγε ..

    Και λέμε τώρα πως έχει βρει αυτούς τους άλλους και μέσα σε αυτούς έστω πως είσαι εσύ ..

    Θα ήθελες να σπρώξεις λεφτά και μετά απο 1 χρόνο να εμφανιστούν υποχρεώσεις στην εταιρία για τις οποίες δεν θα ευθυνόσουν εσύ και θα έπρεπε να βάλεις σαν μέτοχος λεφτά απο την τσέπη σου ώστε να τακτοποιηθούν;

    Ή θα έμπαινες σε μια εταιρία που δεν είναι ξεκάθαρο τι γίνεται με πιθανές μελλοντικές υποχρεώσεις προς τρίτους και ευθύνεται για αυτό μια πρώην ή και νυν θυγατρική με την οποία δεν είχε εξίσου στο παρελθόν κάποια σχέση;

    Ο Βγενόπουλος μπορεί να έχει βρει τους ...συμπαίκτες και απλά είναι μπροστά προασπίζοντας τα συμφέροντα τους ώστε να πειστούν και να μπουν στην ΠΑΕ.

    Τουλάχιστον εγώ έτσι το βλέπω ..

    ΥΣ: Και δεν χρειάζεται να είμαι Βγενοπουλικός ..ούτε και γουστάρω να αναλύω όλα αυτά . Εγώ η καψούρα μου θέλω να ορθοποδήσει ,να έχει φράγκα ,να κάνει μεγάλες μεταγραφές και να την απολαμβάνω. Καταλαβαινόμαστε πιστεύω ..

    ΥΣ2: Προφανώς συμφωνώ ότι ο χειρότερα μπλεγμένος είναι ο ίδιος ο Σύλλογος και κατ επέκταση εμείς οι οπαδοί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 3:14 μ.μ.

    Προσωπικά,διακρίνω δίκαιο και στους 2 σας και εξηγούμαι:
    Ο φίλος Wembley έχει δίκαιο που υπστηρίζει ότι καλά κάνει ο Βγενόπουλος και ζητά εγγυήσεις για να προχωρήσει τα θέματα της ΠΑΕ.Για μένα,έχω ξαναπεί ότι εκτός της ΓΗΠΕΛ,πολύ θέλω να δω τι θα γίνει και με τις greenteam,ticketclub.Γενικότερα ο ρόλος του Τζίγγερ σε ορισμένα θέματα είναι πολύ μυστήριος,δεν έχει δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις σε πολλά πράγματα που τον έχουν ρωτήσει.Μην ξεχνάμε βέβαια ότι και του Βγενο δεν του τρέχουν απ τα πατζάκια,θα θέλει σίγουρα ο οικονομικος σχεδιασμός που θα κάνει να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβής,αλλά βέβαια και να μην κρεμάσει όσους τον ακολουθήσουν.Και για μένα μπράβο του που δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια ακόμα,δείγμα του πόσο σοβαρά έχει πάρει πλέον το θέμα.
    Από την άλλη όμως κι ο ίδιος δεν είναι απόλυτα ξεκάθαρος,χωρίς να θέλω να αναλωθώ στα περί λαϊκιστή και τέτοια.Ακόμα όμως δε μας ξεκαθάρισε(γιατί πιο πολύ έκανε πως απάντησε) γιατί βγαίνει και μας τα λέει όλα αυτά τώρα,κι όχι τόσο καιρό.Δεύτερον,η ευθύνη του για την χρηματική κατάρρευση μιας ΠΑΕ που πριν 2 χρόνια βρισκόταν στο ζενίθ της οικονομικής της δύναμης είναι αρκετά μεγαλύτερη από ένα απλό "ε, κάπου θα φταίω κι εγώ".Αν θες να κάνεις εκτίμηση μιας κατάστασης στην οποία ήσουν μέλος,κάνε πρώτα κριτική στον εαυτό σου και μετά στους άλλους.Για τον Τζίγγερ δε θα πω το ίδιο γιατί αυτόν ήδη τον θεωρώ καμένο χαρτί,κι επειδή τα καμώματά του ήδη ξεσκεπάζονται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο.Τρίτον, στην ιστορία με τη συνάντηση με τους Γιαννακόπουλους και την υποτιθέμενη επιταγή,επιτρέψτε μου να πιστεύω τους Γιαννακόπουλους..Και τέταρτον και πιο πρόσφατο,λέει ψέματα ο Τζίγερ ότι η ΠΑΕ μόνο μπορεί να αξιώσει αποζημίωση και όχι η ΓΗΠΕΛ;

    Ο φίλος Βαγγέλης έχει δίκαιο να λέει ότι η ιστορία με τις ανακοινώσεις έχει πλεον κουράσει,γιατί όπως ξέρουμε όλοι,το παιχνίδι αυτό γίνεται εις βάρος του Παναθηναϊκού.Οι Παναθηναϊκοί έχουμε πλέον χωριστεί σε στρατόπεδα και έχουμε ξεχάσει επί της ουσίας ποια ομάδα υποστηρίζουμε.Ακόμα και στους παίκτες μας έχουμε βάλει ταμπέλες.Ε,λοιπόν οι συνεχείς ανακοινώσεις αντιπαράθεσης μόνο καλό δεν κάνουν πλέον,γιατί οι ίδιοι δεν έχουν τίποτα να χάσουν και το ξέρουν,ο Παναθηναϊκός μας όμως πολλά.Κι αν αυτό τώρα είναι αναγκαίο κακό,πριν κανένα χρόνο και βάλε,ανακοινώσεις έβγαζαν όποιοι ήθελαν για να την πουν στον άλλλο για ψύλλου πήδημα,κάνοντας την ομάδα ουσιαστικά ρεζίλι!Μην τα ξεχνάμε.
    Όμως δεν ξέρω τι λύση μπορεί να αποδειχτεί Ο(κεφαλαίο) πρίγκηπας.Θα λεγά πως πριν είμαστε 100% σίγουροι ότι ο άνθρωπος υπάρχει κι ενδιαφέρεται,να μη βγάζουμε συμπεράσματα υπέρ ή κατά γιατί μπορεί να εκτεθούμε.Και βέβαια ο εκπρόσωπός του μόνο αξιόπιστος δε μπορεί να λογίζεται,δυστυχώς.

    Όμως μέσα στο γραπτό του Βαγγέλη(κι ας μη φαίνεται καλά) νομίζω πως περιγράφεται για μένα η ιδανική λύση αυτή τη στιγμή.Κάποιος επενδυτής που θα είναι ξένος ως προς ο περιβάλλον Βγενο-Τζίγγερ,και άνιωθος όσον αφορά την κριτική του Τύπου.Και βέβαια με την κατάλληλη οικονομική επιφάνεια,ώστε και να σταματήσει έπειτα από χρόνια η διχόνοια,και να πάει την ομάδα κάποια βήματα πιο πέρα.Δεν ξέρω αν θα λέγεται πρίγκιπας,σουλτάνος,χανούμισσα η βασιλιάς,η ομάδα μπορεί να πάει μπροστά και χωρίς να έχει ιδιοκτήτη κάποιον μονάρχη ή κάτι τέτοιο,και το έχει δείξει.Αλλά αν κάποιος όπως τον περιέγραψα ερχόταν για την ΠΑΕ,πιστεύω θα έλυνε χρόνια προβλήματα του Συλλόγου και μόνο με την παρουσία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Mε βάζεις τώρα στο τρύπακι να σου απαντήσω στο τι λέει ο Βγενόπουλος και ο Τζίγγερ κάτι που δεν θέλω αλλά θα το κάνω επειδή το σκεπτικό σου έχει μια βάση.

    Εξίσου λογικό όμως είναι και η απάντηση του Τζίγγερ που του λέει ωραία να απεμπλακεί η Γηπελ από την Παε και είμαστε καλά..Αυτό που ουσιαστικά ζήτησε δηλαδή αρχικά ο Βγενό ..Μετά όμως ο Βγενό του λέει του Τζίγγερ ναι μεν αλλά και τρέχα γύρευε..δηλαδή οτι αν γίνει αυτό ο Τζίγγερ θα δικαιούται την απομηζιώση των 20 εκ ΕΑΝ αυτή έρθει..Και έρχεται η εύλογη απορία...γιατι τότε δε την κρατάει ο Βγένο την Γηπελ και να πάρει τα 20 εκ ..γιατι αυτό φένεται να είναι το πρόβλημα του..Και όπως και να το σκεφτώ δε βρίσκω λογική σε αυτές τις δύο ανακοινώσεις...Τα παιδία παίζει και στη μέση ο Παναθηναικός.Λογική λοιπόν έχουνε όλες οι ανακοινώσεις το θέμα είναι από ποια πλευρά την βλέπεις. Προσωπικά απλά σου έδωσα την άλλη όψη του καθρέφτη .

    Δε νομίζω όμως οτι έχει κανένα νόημα για εμένα και για εσένα και τον Παναθηναικό κατ' επέκταση ποιος έχει δίκαιο και με ποια λογική θα το κρίνει ο καθένας μας..Λογική για μένα έχει το γεγονός οτι απο πέρυσι τον Σεπτεμβρη δεν έχει μπει φράκο στις ΑΜΚ και ο Πολέμης που έβαλε κάποια φράγκα τα ζήταγε πίσω...Λογική έχει οτι έχουμε μια ομάδα παρατημένη εδώ και ένα χρόνο..επειδή ο Τζίγγερ και ο Βγενό παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια..Ε λοιπόν εμένα προσωπικά δε με εκφράζει κανένας...και αν είμαι με κάποιον θα είμαι με αυτόν που θα βάλει χρήματα και ας λέγεται Τσάκας Τζίγγερ Βένο Φούφουτος ή Αλ Σαουντ...

    Για τον Τσάκα δεν έχω πειστεί οτι λέει την αλήθεια απλά περιμένω γιατι δε βλέπω από αλλού κάποιο φως μήπως και λεει την αλήθεια και εμφανιστεί ο πρίγκιπας.Μας το χρωστάει η ιστορία με όσα τραβήξαμε με τον Τζίγγερ αλλά και με την πολυμετοχικότητα και τα επικοινωνιακά παιχνίδια να γίνει και κάτι καλό έστω και ανέλπιστο με βάση τη λογική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. epi tis ousias den diafwnoume kapou ..telos pantwn ,na xame na legame ..to thema einai opws kai na xei na teleiwnume

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου