ΚΑΡΑΛΗΣ: ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ" ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ..


Τον συγκεκριμένο τον είχα σε πολύ μεγάλη εκτίμηση ,γενικά για την όλη του στάση σε πολλά θέματα ,αλλά απο τότε που ξαναπήγε σε αυτούς που έκραζε λες και έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό του να κάνει όσο μεγαλύτερη πλύση εγκεφάλου μπορεί στον ίδιο.

Να θυμίσουμε πως ο συγκεκριμένος πάντα έκραζε την παράγκα του Κόκκαλη και μάλιστα στην αποχώρηση του πράκτορα απο τον γαύρο πέρυσι ,του τα είχε χώσει σε ένα μοναδικό άρθρο.

Όμως όταν ακούς διαλόγους με τον Νικολακόπουλο που στην ουσία σιωπούν τότε δεν μπορείς παρά να απαξιώνεις αυτό το άτομο ..

Στην χθεσινή εκπομπή λοιπόν
 κι ενώ συζητούσαν για το ματς του γαύρου στο Λονδίνο ,ο Καραλής είπε πως οι ελληνικές ομάδες απέχουν πολύ απο τις ευρωπαικές σε αγωνιστικό επίπεδο. Και έτσι ξεκίνησε μια κουβέντα για το ελληνικό πρωτάθλημα και το πόσο έχει απαξιωθεί ..

Και η πουτάνα ο Νικολακόπουλος βρήκε αμέσως ευκαιρία και είπε το εξής τρομερό..

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΚΑΣΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ!!!!!

Ακούστε τι είπε το άτομο και ακόμη κυκλοφορεί ελεύθερος!!

Η απάντηση του Καραλή ,αντί να τα χώσει για τις παράγκες και τα κλεμμένα ;;

ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΑΘΕΟΦΟΒΟΣ!!!!

Περαστικά σου Γιαννάκη ...φαίνεται το χει το όνομα ...

Σχόλια

  1. Γιώργος Αλεξόπουλος13/12/12 3:16 μ.μ.

    Μήπως όμως βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα;Θέλω να πω,ακούγοντας καιρό τον σπορφμ ο καραλής είναι για μένα από τις λίγες συμπαθείς προσωπικότητες,μαζί με τα παιδιά του fightclub και τον δεσύλλα που κάνει ρεπορτάζ για τον Παναθηναϊκό.Θα μπορούσα άνετα να πιστέψω γι αυτόν πως συμφώνησε στο ότι τα στημένα παιχνίδια δίνουν μια ακόμα πιο άσχημη εικόνα για το πρωτάθλημά μας στο εξωτερικό.Εδώ που τα λέμε,ένας ξένος που θα βλέπει αθλητικές ειδήσεις στην τηλεόρασή του,δεν πρόκειται να ακούσει τίποτα για τα πέτσινα του ολυμπιακού ούτε να καταλάβει τα δικά μας παράπονα.Θα μάθει κάτι για στημένα παιχνίδια και παράνομο παραγοντισμό,θα πει "α, τους κανίβαλλους" και θα το αλλάξει.Υπό αυτή την έννοια,δε θα είχε άδικο να το έλεγε.Ο Καραλής πάντα,γιατί ο νικολακόπουλος μιλάει πάντα φορώντας κόκκινα γυαλιά.

    Βέβαια απλά εικάζω, δεν το άκουσα αυτό που λέτε,οπότε δε μπορώ να ξέρω τι έλεγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giorgo pistepse me kai egw se poli megali ektimisi ton eixa apo palia ki as itan xanoumi.

    omws otan vgainei o nikolakopoulos kai tou leei se fasi oi malakes pou skalisane ta stimena ,pane etsi pisw to prwtathlima kai o allos apla kathetai kai simfwnei kai to leei kiolas ,anti na anaferei apla ton ena kai monadiko logo pou to elliniko prwtathlima exase diaxronika tin aksiopistia tou (=praktoras) ,tote ti na poume ..

    kai sto lew giati ton akousa ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου