ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ Ο ΤΖΙΓΓΕΡ; ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ 5 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ,Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ,Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΑΡΑ ΑΣΠΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΖΙΓΓΕΡ.

Πλέον έχουμε να κάνουμε με μια προσωπική κόντρα των 2 και δυστυχώς η μπάλα παίρνει κυρίως τις εξελίξεις για τον Σύλλογο (γιατί όποιος πιστεύει πως οι εξελίξεις στην ΠΑΕ δεν λειτουργούν σαν ντόμινο και για τον υπόλοιπο Σύλλογο ,είναι τουλάχιστον αφελής.

Για μένα πρέπει να το βουλώσουν και οι 2 (συγνώμη για την έκφραση ,αλλά δεν υπάρχει πιο κατάλληλη) και να τρέξουν ΑΜΕΣΑ τις εξελίξεις στην ΠΑΕ.

Ο ΤΖΙΓΓΕΡ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ!
ΚΑΙ ΣΤΑ 5 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΘΕΣΕ ...κι ας επιδέχεται αυτό με την Παιανία ,μεγάλη συζήτηση.

Ό,τι του ζητάει ο Βγενόπουλος είναι αυτά που έχει ασπαστεί με δηλώσεις και ανακοινώσεις του στο παρελθόν ο Τζίγγερ.

1.ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ
ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.

Για αυτόν τον λόγο δεν έφυγε ο Τζίγγερ; Για να υπάρχει ομόνοια ..οπότε ποιος ο λόγος να μην απαντήσει θετικά; Ή πιστεύει πως στην πολυμετοχικότητα ήταν ο μοναδικός που δεν έκανε λάθη; Μπορεί στην τελική αυτό να του λέει ο εγωισμός του ή ο διχίλιαρος εκπρόσωπος τύπου του..

2.ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ MEDIA ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ!

Δεν μπορεί δηλαδή να κάνει κράτη ή του είναι αδύνατον να κρατήσει τον κάθε Γκότζο; Στην τελική μπορεί και ο δεύτερος να είναι πιο αγανακτισμένος απο τον ίδιο τον Τζίγγερ! Και επειδή ο Τζίγγερ μίλησε για απλή κριτική ,είναι τουλάχιστον ηλίθιο να πιστεύει κανείς πως τα δεκάλεπτα (και βάλε .)αφιερώματα του ήταν απλή κριτική ..

3.ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΜΕΙΞΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΠΕΛ ΜΕ ΔΗΜΟΥΣ ΚΤΛ..

Παράλογο; Ο Τζίγγερ δεν είχε πάρει σαν προσωπική του υπόθεση το χτίσιμο του γηπέδου; Εκτός κι αν εκεί πάλι δεν έχει καμία ευθύνη ..Μάλιστα δεσμεύεται να του δώσει πίσω τα λεφτά που θα βάλει τώρα για να μην έχει υποχρεώσεις η ΠΑΕ για τα λάθη της ΓΗΠΕΛ ..θα του τα δώσει πίσω απο τα ταμεία της ΠΑΕ όπως θα τους τα επιστρέψει ο δήμος μετά την αγωγή ..έτσι κι αλλιώς ο ίδιος ο Τζίγγερ το έχει παραδεχτεί πως έτσι θα γίνει ..εκτός κι αν ξέρει πως αυτά τα φράγκα (που βάλανε και οι πολυμετοχικοί..)θα γίνουν καπνός ..

4.ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΠΩΣ Η ΠΑΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΙΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΒΟΤΑΝΙΚΟΥ

Κι αυτό παράλογο; Να πάρουν την ΠΑΕ και μετά να πληρώνουν τις υποχρεώσεις που έχει δημιουργήσει η ΓΗΠΕΛ ,δηλαδή ο Τζίγγερ; Δεν πρέπει να υπάρχει κάλυψη του Τζίγγερ προς την νέα πολυμετοχικότητα; Ποιος θα μπει στο νέο σχήμα ,αν θα πρέπει να πληρώνουν κερατιάτικα μετά απο λίγο καιρό;

5.ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Το μόνο ερώτημα που μπορεί να τεθεί υπό συζήτηση και μπορούν τα παπαγαλάκια του να το χρησημοποιήσουν ως ...νταβατζιλίκι του Βγενόπουλου προς τον Τζίγγερ. Αλλά για καθήστε ..την προηγούμενη εβδομάδα ο Τζίγγερ δεν δήλωσε πως αν υπάρξει πρόταση συγκεκριμένη , η Παιανία δεν θα αποτελέσει πρόβλημα για την συμφωνία και πως δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα απο πλευράς της οικογένειας; Ή τώρα θα υπάρξει; 


ΥΣ: Εδώ και 3 χρόνια λέμε πως ο Βγενόπουλος ανήκει στην κατηγορία των λαικιστών ,αλλά είναι ο μόνος που υπάρχει στο προσκήνιο και ο μόνος που φαίνεται διατεθειμένος να ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ τον Σύλλογο απο τους Βαρδινογιάννηδες ,οπότε δεν έχουμε κάποιο κώλυμα να λέμε πως δεν θα κρατάμε απο εδώ και πέρα ίσες αποστάσεις!


ΑΙΡΕΤΙΚΑ

Σχόλια

  1. Μέχρι την δευτέρα θα βγούν οι παπαγάλοι και θα τον κράζουν.!! Και από την Δευτέρα το μεσημέρι που θα έχει φύγει ΟΡΙΣΤΙΚΑ θα αρχίσουν τα χαρμάνια ΛΑΣΠΗΣ ΠΑΛΙ.!

    Για να επιμένει στην ΓΗΠΕΛ.... κάτι υποψιάζεται.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την ΓΗΠΕΛ φίλε μου ,έγραφε πολύς κόαμος ότι κάτι δεν πάει καλά και τα γράφαμε κι εμείς εδώ πως τα ποσά που δινόντουσαν και ήταν στις ΑΜΕΣΕΣ και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΕΥΤΕΣ υποχρεώσεις της ΠΑΕ ,ενώ το έργο δεν προχωρούσε ,ήταν περίεργα.

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ πρέπει κάποιος να είναι ηλίθιος για να πιστεύει πως ο ΤΖΙΓΓΕΡ πήγε να κλέψει 10 μύρια την ομάδα. Είναι αυτό που λέγαμε και για τον Πατέρα ,τότε που λέγανε ότι έχει φάει λεφτά ..αυτοί οι άνθρωποι δεν τους ενδιαφέρουν τέτοια ποσά.

    Απλά είναι περίεργο γενικά το θέμα του γηπεδικού και φαντάσου πόσα ακόμη υπάρχουν που δεν ξέρουμε.

    Όπως και να χει για μένΑ ο Τζίγγερ πρέπει να πει και τα 5 ΝΑΙ ...και για έναν άλλο λόγο ρε παιδί μου ..αφού πιστεύεις πως είναι ο Βγενόπουλος ψεύτης πήγαινε με τα νερά του για να τον ξεφτυλίσεις. Όταν όμως του κάνει μέσα σε 2 μέρες τόσο πόλεμο ,όσο δεν έχεις κάνει τόσα χρόνια για τις παράγκες ,δεν μου φαίνεται και πολύ λογικό ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το τελευταίο που γράφεις είναι όλο το ζουμί...
    Στα ενδο-Παναθηναϊκά έχει βγάλει ΟΛΟ τον εγωισμό του, που νόμιζα ότι δεν είχε... Όμως με τον Κόκκαλη, όλα καλά, μέχρι και ευχαριστήρια είχαμε στον πετροκοκκαλάκη για να μην πάμε πίσω στις προσκλήσεις σε γάμους...

    YΓ. Το αντιγράφω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. RE PALIKARIA EXO TIN ENTIPOSI OTI EXOYME MPLEKSI ASXIMA ME TON SOFER.EIPE:Με υψηλό αίσθημα ευθύνης δίνουμε σήμερα ένα τέλος στον εμφύλιο αυτό, αποχωρώντας από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.APO TOTE MEXRI TORA TON VGENOPOYLO TON EXEI PERASI KOSKINO.KANALIA MEDIA EFIMERIDES TA PANTA OLA.TOY KANOYNE SFODRI EPITHESI KAI OPOS EINAI ANAMENOMENO XANEI KAI TOYS SYMPEXTES TOY ME AYTOI TIN EPITHESI POY TOY GINETE.MEGA STAR DERBY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά απαντήστε μου σε κάτι όμως:
    Αυτά γιατί δεν τα είπε προχθές;Είναι σημαντικά ζητήματα που δεν φαίνεται να έχει μεσολαβήσει κάτι αυτές τις 2 μέρες για να τα αλλάξει.Ακόμα και για τη λάσπη που του πετάνε πλέον τα μέσα,μας έλεγε τη Δευτέρα ότι όσο και να τον χτυπάνε αυτός δε μασάει..

    Επίσης πώς γίνεται αφού ο Βαρδινογιάννης να φύγει,να του ζητάνε να αναλάβει τον έλεγχο της ΓΗΠΕΛ;Να λογοδοτήσει για την κακομεταχείριση και να δώσει τυχόν αποζημιώσεις ναι,αλλά να έχει τον έλεγχό της όχι.Αν φεύγει,φεύγει οριστικά και ούτε που θα σκιστεί να τρέξει τα θέματα του γηπέδου της ομάδας που εγκαταλείπει.

    Εκεί όμως που υπάρχει τεράστιο κενό είναι το προπονητικό.Ο Τζίγγερ είπε πως δε θα υπάρχει πρόβλημα,αλλά προφανώς και δε θα δείξει άπειρη ανοχή.Ο Βγενόπουλος νομίζω πως πάει να εκμεταλλευτεί καταστάσεις.Πού λέει για πόσο θα την κρατήσει;Έτσι όπως είναι η ομάδα,σε πόσο καιρό βλέπετε να κάνουμε καινούριο προπονητικό;Τουλάχιστο ας έλεγε σε 5,6,8 χρόνια,αλλά όχι έτσι ξεκρέμαστα.

    Και τέλος,μετά από τόσο ξεκατίνιασμα είναι σχεδόν σίγουρο ότι αποκλείεται να δεχτεί ακόμα και να συναντηθούν αυτοί οι 2(εκτός αν πρόκειται για δικαστική αίθουσα),πόσο μάλλον να βγάλουν ανακοίνωση.

    Προσωπική μου άποψη είναι ότι έχει δίκαιο γενικότερα να ζητάει εγγυήσεις γιατί είναι σημαντικά ζητήματα,αλλά όχι τώρα.Το να θέτεις όρους μετά όρων είναι επιεικώς άκομψο.Και ειδικότερα σε ανθρώπους-επιχειρηματίες του βεληνεκούς Τζίγγερ και σια,ατόμων που βάζουν το πρεστίζ και τον εγωισμό τους σε προτεραιότητα.Και συγκεκριμένα για τους 2 αυτούς
    που προφανώς κοιτούν τις εντυπώσεις και όχι την ουσία..

    Το πιο αισιόδοξο σενάριο που μπορώ να σκεφτώ είναι να λέει ναι για τα 4,και καλώς ή κακώς όχι για το προπονητικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Geo Alex ,πολύ σωστές οι παρατηρήσεις σου. Καταρχάς ,όπως όλα τα πράγματα έτσι κι αυτό ,μπορεί να έχει 2 ή και περισσότερες αναγνώσεις/μεταφράσεις. Και εγώ ξεκαθαρίζω πως θα κάνω την ανάγνωση που θέτει προ των ευθυνών του τον Τζίγγερ ,γιατί πολύ απλά το σχέδιο του Βγενόπουλου και όχι ο ίδιος ο Βγενόπουλος ,είναι η μόνη υπαρκτή λύση ,τουλάχιστον αυτήν γνωρίζουμε. Με αυτό το σκεπτικό ,λοιπόν σου απαντάω..

    Απο την μέρα που έκανε την συνέντευξη τύπου ο Βγενόπουλος μέχρι και προχθές το βράδυ ,τα ΜΜΕ του Τζίγγερ τον γαμήσαν στην κυριολεξία ,γελοιοποιώντας τον . Συν τοις άλλοις η εφημερίδα του Γκότζου (που μπορεί να πουλάει με το ζόρι 2.000 φύλλα ,αλλά τα πρωτοσέλιδα της είναι "εκτεθειμένα" στα μάτια του καθένα και αυτό είναι που μετράει) ,οι εκφράσεις και οι ατάκες με τις οποίες τον στόλισε μπορούν να τραβήξουν μέχρι και στα δικαστήρια. Και στην τελική σκέψου τι ζημιά μπορεί να κάνει στο image του (γιατί πάνω απο όλα αυτό κοιτάνε ..) kai πόσο πολύ μπορούν τέτοιες ενέργειες απο την πλευρά των ΜΜΕ του Τζίγγερ να αποθαρρύνουν και τους υπόλοιπους πιθανούς συμπαίκτες του Βγενόπουλου.

    2. Η ΓΗΠΕΛ φαντάζομαι παύει να υφίσταται μόλις ανακοινωθεί πως το έργο του Βοτανικού αποσσύρεται ακόμη και σε επίπεδο μακετών και αφού ολοκληρωθούν όλες οι νομικές και οικονομικές εκκρεμότητες μεταξύ όλων των εμπλεκομένων .Ο Βγενόπουλος τι του ζητάει; Να του δώσει εγγυήσεις και να αναλάβει τις ευθύνες όντας ο άνθρωπος που τόσα χρόνια έτρεχε την συγκεκριμένη θυγατρική .

    Δηλαδή τι εγγυήσεις;
    Ότι αύριο - μεθαύριο δεν θα έρθουν απο δήμους ή τρίτους και θα απαιτούν χρήματα απο την ΠΑΕ και θα αναγκαστουν να τα πληρώσουν οι νέοι μέτοχοι και όχι ο Τζίγγερ που ασχολείτο. Και δε νομίζω να είναι παράλογο αυτό που του ζητάει.

    Επίσης για την ΓΗΠΕΛ τι άλλο του ζητάει; Να εγγυηθεί ότι δεν θα χαθεί φράγκο απο τον δήμο για το γηπεδικό και να επιστραφούν ΟΛΑ τα φράγκα στην ΠΑΕ .Ούτε αυτό νομίζω πως είναι παράλογο.

    3.Όσον αφορά για το αν θα μπορέσει να κάτσει να βγάλει ενωτική ανακοίνωση ..σιγά το πράγμα ,τόσες και τόσες έχουν βγάλει και οι 2 τους και τις περισσότερες τις αυτοαναιρούν με τα λεγόμενα τους .Οπότε σιγά τα αυγά ..Απλά δεν θα την βγαλει γιατί ο άλλος του ζητάει να εγγυηθεί ομόνοιες ,ενότητες κτλ ,πράγμα που αμφιβάλλω αν θα τα τηρήσει ..Και τα ζητάει αυτά μέχρι να προχωρήσει η νέα ΑΜΚ και μπουν οι νέοι μέτοχοι μέσα. Γιατί προφανώς ,ούτε στους άλλους θα αρέσει να έχουν 10 ΜΜΕ να τους βαράνε το νέο εγχείρημα απο το πρωί μέχρι το βράδυ.

    Και τέλος όσον αφορά το προπονητικό είναι το μόνο όπως είπα που επιδέχεται συζήτηση και το βασικό θέμα είναι αυτό που αναφέρεις. Αν το προπονητικό χτιστεί μετά απο 10 χρόνια ,ο άλλος θα το δίνει τζάμπα; Δε νομίζω ..

    Αλλά και πάλι είναι κάτι που ο ίδιος ο Τζίγγερ είπε πως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα ...άρα αν πει τα 4 ΝΑΙ και στο τέλος κολλήσει με την Παιανία και πει ΟΧΙ ,τότε πολύ απλά ξανα αναιρεί τον εαυτό του. Γιατί μην ξεχνάμε πως δεν είναι μόνο ο Βγενόπουλος που αναιρεί και αναιρεί συνέχεια τα λόγια του.

    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΥ ,ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΚ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

    ΚΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΟΙ 2 ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ..ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ..

    4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άρα μέσες άκρες καταλαβαίνουμε ότι αν και όταν ο Βγενόπουλος πατήσει πόδι στην ΠΑΕ,πάμε για ΟΑΚΑ.Δε μπορώ να προβλέψω τι αντιδράσεις μπορεί να υπάρξουν από διάφορες πλευρές.Πάμε σε άλλο επίπεδο τελείως.Πάντως υπό την προϋπόθεση ότι εγκαταλείπεται ο Βοτανικός,αυτό ναι στέκει να το ζητάει.

    Μακάρι να είχα κι εγώ την εντύπωση που εκφράζει τους περισσότερους για την επικείμενη δικαστική κόντρα των 2,αλλά το θεωρώ πολύ σοβαρό ακόμα και τώρα.Γιατί δυστυχώς δεν είναι καθόλου άσχετο με την ομάδα,δεν έχει να κάνει με δικές τους προσωπικές διαφορές αλλά δουλειές του Συλλόγου.Θα πέφτουν στο τραπέζι επιχειρήματα και ονόματα που αφορούν την ομάδα.Τώρα προφανώς και στη σκέψη του ότι γλυτώνει ο Σύλλογος δε μας καίγεται καρφί,αλλά τότε νομίζω θα μας νοιάξει.

    Και πάλι 2 άνθρωποι εκ των οποίων ο ένας είπε στον άλλον ότι θα τον πάει δικαστικώς να βγάλουν ενωτική ανακοίνωση;Εξακολουθώ να έχω αμφιβολίες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φίλε panathinaikos Press…. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.!!!! Δεν υπάρχει περίπτωση όπως λές για τέτοια ποσά να ξεφτυλιστούν.!! ΤΟ ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ…. ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.!!! Αν κάποιος πάρει την ΠΑΕ , παίρνει και την θυγατρική.! Αν π.χ. βγεί μετά από λιγο καιρό ο Βωβός ή ο Δήμος ή ο Μπόμπολας και ζητήσουν τα….. ΡΕΣΤΑ (ποινικές ρήτρες) …. Ποιος θα τις ΠΛΗΡΩΣΕΙ ??!!! Αυτό με δεδομένο πως ο Βγενό…. Είπε πράσινη πολιτεία στο ΟΑΚΑ.!!

    Και λεφτά να βρεις στον δρόμο … τα μετράς.!!! Και φυσικά κοιτάς μήπως είναι και…. ΠΛΑΣΤΑ.!! Γιατί λοιπόν δεν δίνει τις συμβάσεις να τις μελετήσει ή γιατί δεν λέει ο σωφέρ (όπως ο Θείος είπε αν τα χρέη είναι πάνω από 35 εκ τα πληρώνω εγώ) σε περίπτωση ποινικών ρητρών και ατασθαλιών εγώ είμαι εδώ και αναλαμβάνω την αποκατάσταση.! Οι συμπαίκτες του Βγενο…. Και οι παλιοί , αλλα οι νέοι περισσότερο θέλουν εγγυήσεις πως δεν θα βρεθούν προ εκπλήξεων.!!

    Μπήκαν το 2008 με αποτίμηση 180 εκ. € την ΠΑΕ (κλαίνε τα λεφτά τους τώρα)….. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ …. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ?? !!

    Για την Παιανία είναι το πιο εύκολο.!!! Του ζητάς διευκρίνιση ή λές ναι στην παραχωρώ δωρεάν για 2 ή 3 χρόνια, αρκεί να πληρώνεις τα έξοδα συντήρησης και τις φθορές.!! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ τι θα την κάνει ο καπετάνιος? Θα την νοικιάσει αλλού? Που? Σε ποια Ελληνική ομάδα?

    Πάντως πιστεύω θα απαντήσει ο τζίγγερ (δεν τον συμφέρει να μην απαντήσει…. «πίσω από τις λέξεις» αφήνει αιχμές για ΓΗΠΕΛ).
    Αν δεν απαντήσει …. Όι μισοί σχεδόν κράζουν τον Βγενό… μέχρι την Δευτέρα .!! Πεστε μου κάτι. Αν την Δευτερα στο Δ.Σ. ο εκπρόσωπός του, παρουσιάσει εγγυητική τράπεζας με 15 εκ. και πεί.! Κύριοι αν μέχρι την Γ.Σ. ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ο Τζίγγερ ότι, δεν θα υπάρξουν εκπλήξεις ως προς το ΕΛΛΕΙΜΜΑ και ως προς τις συμβάσεις και υποχρεώσεις μας που απορρέουν από αυτές στο Βοτανικό, τότε προχωράω, να και τα χρήματα.!!!
    ΑΝ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ… ΑΠΟΧΩΡΩ. ΚΑΙ … ΤΕΖΑ όλοι οι δημοσιοκάφροι αβανταδόροι.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μην ξεχνάτε πως το γήπεδο είναι ένα τεράστιο θέμα και το πιο καίριο για όλες τις εξελίξεις ,καθώς απο κει θα εξαρτώνται και μελλοντικά έσοδα και και και ..

    Prasinoskoyfi συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ,για τις υποχρεώσεις που μπορεί να προκληθούν μετά απο κάπιο χρονικό διάστημα και προφανώς αν πούμε πως μπαίνει ο Αλαφούζος στην ΠΑΕ ,για ποιο λόγο να κάτσει να πληρώσει υποχρεώσεις που άφησε η ΓΗΠΕΛ; Απλά και κατανοητά πράγματα ,που όμως πολλοί δεν μπορούν να τα κατανοήσουν .

    Η Παιανία ξαναλέω πως είναι το μόνο θέμα που σηκώνει συζήτηση αλλά και ο ίδιος ο Τζίγγερ είπε πως δεν θα αποτελέσει πρόβλημα και δεν θα δημιουργηθεί εμπόδιο αν στα υπόλοιπα τα βρουν. Οπότε φαντάζομαι θα έχει πρόβλημα να πει το ΝΑΙ σε κάποιο απο τα υπόλοιπα 4 ερωτήματα που οι απαντήσεις του για έναν που θέλει να αφήσει μια "επιχείρηση" πρέπει να είναι στο auto-ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά υπάρχει κάποιος που ως ένα βαθμό να γνωρίζει τι αλλάζει στην ομάδα αν τελικά πάμε Πρωτοδικείο;Δηλ με παίκτες,συμβόλαιά τους,ποιος κάνει κουμάντο,αν θα είναι πάνω κάτω όπως στον Ερασιτέχνη,τέτοια πράγματα..

    Panathinaikos Press,θα είχε ενδιαφέρον αν είχες κάποιες πληροφορίες να τις παρουσίαζες σε άρθρο,να καταλάβουμε όλοι πού βαδίζουμε.Βλέπετε,για το ποδοσφαιρικό τμήμα μας είναι πρωτόγνωρα πράγματα για να τα ξέρουμε,σε αντίθεση με κάποιους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κοίτα ,βασικά νομίζω πως πάνω-κάτω ισχύει ότι και στον Ερασιτέχνη ,δηλαδή πας στο πρωτοδικείο και αυτό σου ορίζει μια διοίκηση για κάποιο χρονικό διάστημα .Σχετικά με τα συμβόλαια δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται ,αν και δε νομίζω να υπάρχει καμία τρελή διαφοροποίηση (συγκρίνοντας με τα του ερασιτέχνη ,τα όσα γίνονται ..)

    Αν φτάσουμε σε τέτοιο σημείο σίγουρα θα ανεβάσουμε κάτι σχετικό ,αν και το βλέπω τόσο πιθανό ,όσο ο Τζίγγερ θέλει να εκδικηθεί την ομάδα.

    Και όταν μιλάω περί εκδίκησης δεν το λέω για λαϊκιστικούς λόγους και επειδή έχει γίνει της μόδας ..ο άνθρωπος όντως θέλει να εκδικηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου