XOΡΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ



Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη ενημερωτική συνάντηση για την δυνατότητα χορηγιών στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Η συνάντηση αυτή έγινε για να μπορέσουν να έρθουν κοντά στον σύλλογο οι Παναθηναϊκοί επιχειρηματίες μικρού ή μεσαίου διαμετρήματος έτσι ώστε και να προβληθούν σε έναν ιστορικό Παναθηναϊκό χώρο αλλά και να βοηθηθεί ο σύλλογος με ποσά μικρά μεν αλλά απαραίτητα για την επιβίωση του συλλόγου. Αυτός, δηλαδή η απευθείας ανάληψη κάποιων εξόδων του συλλόγου, είναι και ο πιο ενδεικτικός τρόπος για να βοηθηθεί αποτελεσματικά ο σύλλογος. Ενδεικτικά ένα ταξίδι της ομάδας μπάσκετ σε κάποια πόλη της Ελλάδας κοστίζει γύρω στα 3.000 ευρώ (μεταφορά και ξενοδοχείο). Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε κάποια ενδεικτικά έξοδα του τμήματος μπάσκετ γυναικών.

Ενοίκια σπιτιών 500 ευρώ το

μήνα (2 σπίτια, 12 ενοίκια)
Ταξίδι εκτός Αθηνών 3.000 ευρώ (4 ταξίδια το χρόνο)
Νερά και ηλεκτρολύτες 2.000 ευρώ το χρόνο
DVD (αγώνες δικοί μας και αντιπάλων) 1.500 ευρώ το χρόνο
Μισθοί (παικτών και προπονητών) 10.000 ευρώ το μήνα (8 μήνες)
Εμφανίσεις ακαδημιών 500 ευρώ
Φόρμες ακαδημιών 500 ευρώ



Αναλαμβάνοντας κάποιο από αυτά τα έξοδα φυσικά παίρνει φυσικά και ανάλογη προβολή σύμφωνα και με τον παρακάτω πίνακα. Θέση μας είναι να πληρώνουν κατευθείαν οι χορηγοί κάποιο από τα έξοδα του συλλόγου έτσι ώστε να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για το που καταλήγουν τα χρήματα της χορηγίας τους.


Διαφημιστική πινακίδα στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου (1,5x1) 300 ευρώ
Διαφημιστική πινακίδα πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων και τη γραμματεία (5x1,5) 500 ευρώ
Διαφημιστική πινακίδα πάνω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού Α.Ο. (5x1,5) 700 ευρώ
Αυτοκόλλητο στον αγωνιστικό χώρο 1.000 ευρώ
Πίσω μέρος εμφάνισης 2.000 ευρώ
Σορτς 2.000 ευρώ



Φυσικά δεν είναι απαραίτητη η πληρωμή κάποιου εξόδου της ομάδας αλλά μπορεί κάποιος ενδιαφερόμενος να κάνει μία δωρεά στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό (εκπίπτει από την εφορία) κερδίζοντας φυσικά την ανάλογη προβολή στον τάφο του Ινδού σύμφωνα με τον παραπάνω πίνακα. Ο χορηγός που θα προσφέρει το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό θα μπει στη φανέλα του συλλόγου.

Τρόποι επικοινωνίας
Tηλέφωνο: 6944878548
Εmail: xorigiespao@gmail.com


Η προσπάθεια αυτή δεν γίνεται από τον επίσημο ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, αλλά από τον Σύλλογο Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Γ. Καλαφάτη σε συνεργασία με το τμήμα Γυν. Μπάσκετ του Συλλόγου μας.

υγ. Πρέπει να σημειωθεί πως οι πρώτες χορηγίες κλείστηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης και ο κ. Χρυσοστόμου δεσμεύτηκε να καλύψει τον ρουχισμό της ομάδας μπάσκετ γυναικών και ο κ. Κόρπας της ομάδας των νεανίδων.


http://www.greenwebfans.com/view/el/DisplayArticle.aspx?3071

Σχόλια