H MAΛΑΚΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ: ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ/ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ!

Sportdog

H μαλακία της χρονιάς μάλλον πάει στο δημοσίευμα του sportdog που μας ενημέρωσε πως ο κόσμος θέλει έναν Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό.

Πως το ξέρουνε;; Έχουν βρει μάλλον το μηχάνημα που πιάνει τον παλμό όλων των Παναθηναικών και κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα.

Κύριοι που βγάλατε την τρομερή αυτή ανάρτηση ,ο κόσμος του Συλλόγου μπορεί να έχει 1002 διαφορετικές απόψεις για τα διοικητικά ,μπορεί να διχάζεται με την ιστορία των μετόχων αλλά ΠΟΤΕ κανένας δεν θα ήθελε στην ομάδα μας έναν άνθρωπο που είναι ύποπτος για 3 παρανομίες και είναι λαικιστής και εμπαθής μέχρι εκεί που δεν παίρνει.

Ακόμη και τον
Πατέρα που είχαμε και ήταν ο πιο ...hardcore ,ποτέ του -και αυτό είναι προς τιμήν του- δεν βγήκε να κράξει τον γαύρο και να ειρωνευτεί με κομπλεξικούς χαρακτηρισμούς ,όπως ο Μαρινάκης μετά το ματς με τον Άρη και μετά το ντέρμπυ της ντροπής.

Όσον αφορά τα στημένα τα ξεχάσατε έτσι; Γιατί δε γίνεται να εμπλέκεται απο την μια το όνομα του Μαρινάκη και απο την άλλη να έχετε αρχίσει τις αναρτήσεις που τον αγιοποιούν και μας πρήζουν τα παπάρια για το πόση τρέλα έχει με τον γαύρο και πόσα λεφτά χώνει. Προφανώς ο Μαρινάκης έχει περισσότερα λεφτά για σπρώξιμο απο όλους τους μετόχους μας ,έτσι;; Ή απλά βρέθηκε με πολλά περισσευούμενα;;

ΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΤΥΠΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ.

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ,ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΑΛΗ ,ΟΥΤΕ ΣΑΛΙΑΡΕΛΗ ,ΟΥΤΕ ΚΟΣΚΩΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ!

Σχόλια

  1. Mipws to spordog hthele na pei oti thelame kapoion pou na exei tin trela tou gia tin omada na vazei xrhmata...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Vazontas xrimata ,laikizontas se kathe eukairia Kai stinontas arrwstimena ta panta iper tis omadas tou? Giati autos einai o marinakis ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου