EXEI ΦΕΡΕΙ ΛΑΒΡΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο ΡΟΤΣΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ!



Ένα αμούστακο παιδί από την Αργεντινή έκανε τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να παραμιλάει. Ο λόγος για το Ιβάν Σαντιάγκο Ντίαζ το νέο διαμάντι που έχει φέρει ο Χουάν Ραμόν Ρότσα από την Ρίβερ Πλέιτ. Το
gazzetta.gr σας παρουσιάζει τον πιτσιρικά που έχιε τρελάνει την Παιανία.
Ο Ιβάν Σαντιάγκο Ντίας έχει ύψος 1,77μ. Και είναι 68 κιλά και από μικρή ηλικία γράφτηκε στις ακαδημίες της Ρίβερ Πλέιτ. Από την πρώτη στιγμή έδειξε το ταλέντο του και ήταν μάλιστα από τους βασικούς πρωταγωνιστές των «μιγιονάριος» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων. Όπως ήταν φυσικό οι εμφανίσεις του δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από τον τότε προπονητή Νέων της Αργεντινής, Βάλτερ Περάσο, ο οποίος τον πήρε μαζί του και μάλιστα του έδωσε και χρόνο συμμετοχής σε τουρνουά στην Παραγουάη το 2010.


Ο Σέρχιο Μπατίστα αποχώρησε με τον Βάλτερ Περάσο να αναλαμβάνει. Ο 18χρονος δεν βρέθηκε στις επιλογές του νέου τεχνικού της Αργεντινής για το Παγκόσμιο Νέων που διεξάγεται αυτή την εποχή στα γήπεδα της Κολομβίας, αλλά αυτό μάλλον βόλεψε τον Παναθηναϊκό που βρήκε ευκαιρία να τον φέρει στην Ελλάδα.



Ο Χουάν Ρότσα είχε ενημερωθεί από τους δικούς του ανθρώπους για το ταλέντο του και τον ενημέρωσαν ότι πρόκειται για ένα ακατέργαστο διαμάντι. Έτσι, ο πιτσιρικάς ήρθε στην Αθήνα και από τις πρώτες προπονήσεις με την Golden Team έδειξε το ταλέντο του για να έρθει το φιλικό παιχνίδι κόντρα στην πρώτη ομάδα για να καταπλήξει.

Ο Ντιάς μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του άξονα από καθαρό δεκάρι, 8αρι (τύπου Μπελούτσι), ακόμα και 6αρι. Γρήγορος, με απίστευτες δυνάμεις και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να αναγκάσει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να εντυπωσιαστεί από την παρουσία του. Μάλιστα, ο Φερέιρα μετά το τέλος του φιλικού μίλησε με τον Ντίας, και αφού τον συνεχάρη του έδωσε και συμβουλές ενώ του αποκάλυψε ότι αν τελικά μείνει στον Παναθηναϊκό θα υπολογίζεται και για την πρώτη ομάδα.

Το ευχάριστο για τον Παναθηναϊκό είναι ότι και ο ίδιος δείχνει ότι θέλει να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη και το «τριφύλλι», αφού παρότι βρίσκεται στην χώρα μας μόνος του χωρίς κάποιο μέλος της οικογένειάς του (μένει στους ξενώνες της Παιανίας, έχει προσαρμοστεί και είναι χαρακτηριστικό ότι σε διάστημα δύο εβδομάδων γνωρίζει τα ονόματα όλων των συμπαικτών του, ενώ έχει μάθει και τα βασικά ελληνικά και μπορεί ακόμα και να συνεννοηθεί μαζί τους.

Φαίνεται πως ο Παναθηναϊκός πέτυχε «λαβράκι» με τον νεαρό και πλέον ξεκίνησε διαπραγματεύσεις ώστε να τον κάνει δικό του.

Σχόλια