EXΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ...


Χθές βράδυ, μετά από καιρό βρέθηκα στο γήπεδο της Λεωφόρου. Γύρω στις 11 ο δρόμος με έβγαλε στο στενό της 13. Κοντοστάθηκα για λίγο, σήκωσα το βλέμμα και χάζευα για άλλη μια φορά. Ένας τύπος στάθηκε δίπλα μου και άρχισε να σιγοτραγουδάει:
Σύλλογος μεγάλος, δεν υπάρχει άλλος…

-Μου έχει λείψει αδερφέ…
-Και εμένα, για αυτό

λέω να μπώ για λίγο.
-Και τι να κάνεις μέσα, άδεια είναι. Εσύ και τα καρεκλάκια θα είστε.
-Νομίζεις… Πάμε και θα δείς, μου απάντησε.

Με χτύπησε φιλικά στο ώμο και αρχίσαμε να ανεβαίνουμε τα σκαλιά. Όσο πλησιάζαμε οι φωνές όλο και δυνάμωναν. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13

Βρέθηκα ξαφνικά μέσα στο πέταλο. Μια 13 με μεγάλα τσιμεντένια σκαλιά, τεράστια κάγκελα να υψώνονται μπροστά μου και κάτι τύπους περίεργα ντυμένους. Με κολλητά τζίν παντελόνια, αμάνικες μπλούζες, πράσινα – άσπρα κασκόλ και αθλητικά μποτάκια.




-Ρε μάγκα τι γίνεται εδώ? Που είμαστε?
-Όλα από εδώ ξεκίνησαν… Κοίτα κάτω στα κάγκελα και θα καταλάβεις.

Δυστυχώς, επάνω στο κάγκελο κρέμονταν ένας ξερακιανός τύπος , με μεγάλα κοκάλινα γυαλιά, γνώριμη φυσιογνωμία από παλιά. Σαν τρελός ούρλιαζε: Θα σας κλείσω κωλόπαιδα, θα σας βάλω φυλακή…
Όχι πάλι ρε πούστη μου, όχι πάλι. Κάθε φορά που ονειρεύομαι, ο ίδιος εφιάλτης έρχεται να με τρομάξει. Κάθε φορά μού κόβει τα όνειρα στην μέση… Πάμε να φύγουμε ξενέρωσα.





-Αν αυτός είναι ο εφιάλτης σου, πολέμησέ τον μου απάντησε.
-Δεν γίνεται, έχω προσπαθήσει. Πάμε να φύγουμε σου λέω, δεν γουστάρω!
-Εγώ δεν μπορώ να φύγω, θα μείνω εδώ. Κάνε μου μόνο μια χάρη: τώρα που θα περάσεις την πόρτα, πες σε όλους ότι όσοι πάτησαν έστω και μια φορά το πόδι τους στα σκαλιά αυτά κάθε φορά θα βλέπουν τον ίδιο εφιάλτη με εσένα. Πές τους ότι αν θέλουν να κλείνουν τα μάτια τους και να ονειρεύονται, ένα μόνο να κάνουν:ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ!!!

ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ!!! ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!


Παναθηναϊκούς χαιρετισμούς
"Seras"

Σχόλια

  1. Μπραβο αδερφε Υπεροχο ολο αυτο!!!Ο αγωνας οντως δεν πρεπει να σταματησει Ο Παναθηναικος θα ζει για παντα οσο εχει τον λαο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ... και ο λαος ομως πρεπει να τελειωσει αυτους και την αυλη τους. και οταν λεμε ο λαος, εννοουμε ολο τον κοσμο του Παναθηναικου. βγαζει ματια, δεν μπορουν και πανω απο ολα δεν θελουν να εχουν τον Παναθηναικο μεγαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν το διάβασα ,απλά ένιωσα αυτό το συναίσθημα που με έπιανε μετά απο κάθε τεύχος των Mad Boys μόλις τα τελείωνα ,ειδικά τα πρώτα μου. Να με αφήνει να ονειροπολώ και να σκέφτομαι πολύ πιο ρομαντικά απο όσο με αφήνουν οι εξελίξεις ...να ελπίζω και να νιώθω αυτά τα αγνά συναισθήματα της καψούρας για τον Παναθηναϊκό που δεν μικραίνουν ,ούτε αλλοιώνονται απο ήττες ,άνιωθους μετόχους/παίκτες/προπονητές και στημένα ..

    Και η αλήθεια είναι ότι το ανέβασα περισσότερο για να δω μπας και νιώθουν κι άλλοι την ανάγκη να διαβάζουν τέτοια ρομαντικά κείμενα και η απάντηση ήταν ξεκάθαρη απο τα σχόλια σας και τις αναγνώσεις του κειμένου.

    ΑΠΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΘΡΟ!

    ΠΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΙΔΕΑ: Δίνετε στον μάγκα δυνάτοτητα να γράφει κι άλλα τέτοια άρθρα και να μας ταξιδεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΕ - ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΕ - ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΕ - ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΕ - ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΕ - ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΕ - ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΕ - ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΕ - ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΕ - ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. paidia prepei na paroume drastika metra gia na fugei h karkinooikogeneia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13
    ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙΣ ΑΗΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. panathinaikara reeeeee!!!!!!!!.....sullogos megalos.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου