ETOIMOΣ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΖΟΡΒΑΣ!


ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ PANATHINAIKOS PRESS!! EIMΑΣΤΕ ΜΕΝΤΙΟΥΜ!!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Gazzetta Dello Sport η Παλέρμο είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζόρβα ,το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι οπότε είναι ευκολοκατανόητο πως η ...χρεοκοπημένη παε δεν είναι σε θέση να χάσει χρήματα.

Και για να
ευλογήσουμε και τα γένια μας ,για το πόσο πιθανή είναι η αποχώρηση του Τζόρβα το είχαμε γράψει πριν κάμποσες μέρες όταν όλοι γράφανε για την επικείμενη αποχώρηση του Μπουμσονγκ. Είμαστε δημοσιογραφάρες ,όχι αστεία .. (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ)

Αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή η παε θα βάλει κάποια φράγκα στα ταμεία της ,θα κάνει 1-2 μεταγραφές ακόμα ,θα παίζουμε με βασικό τον Κοτσόλη και ο Τζόρβας θα βρει την υγειά του. Όπως λέει και ο φίλος μας Κ.Γκότζος η παε στερείτε ποδοσφαιρικής λογικής ,αφού πουλάει τον βασικό της τερματοφύλακα τέλη Αυγούστου ..

Σχόλια

  1. Αν οι "πράσινοι" ικανοποιηθούν από τα χρήματα της Παλέρμο τότε θα παραχωρήσουν τον Τζόρβα χωρίς δεύτερη σκέψη.

    Μάλιστα, για αντικαταστάτης προορίζεται ο Έλντιν Γιακούποβιτς που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό Βόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. shamrock :mentioume apta liga ..

    sokin: kalos termatofilakas alla kata tin tapeini mou apopsi oxi kaliteros tou tzorva.. kai me tin amina pou exoume gamiseta

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου